Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר, זה היה לפני כ 4 שנים.

אחרי שפירקתי את ההתקנה הבנתי כמה היא הייתה גרועה (ועוד יותר אחרי אחרי ההתקנה אצל יוסי :wink:)

בכל מקרה פירוק\התקנה היה ממש באיכות ירודה, נסיון לעשוק כספית בפינות קטנות תוך כדאי התקנה, איתור תקלות לקוי, מחסור באביזרים איכותיים (לדוגמא, אין שם כבל RCA באיכות בינונית אפילו לקנייה\בדיקה) וכו'.

בנוסף הם הרסו לי משהו באוטו ובנוסף גרמו לי להחליף מצבר כשהבעיה הייתה קצר מסכן! (אני עדיין זוכר להם את זה...:-()

פורסם
. יש לנו מתקין אחד, שעדיין לא פגשתי אף מתקין בחוץ שמתקרב לרמה שלו.

כנראה שלא פגשת מספיק מתקינים,כשהמתקינים באוטו דיפו ידעו איך לפתור רעשי אלטרנטור,הפרשי פוטנציאלים,לערבב אפוקסי ולעשות בניות מפיבר אז נקרא להם מתקינים ,עד אז כמו שניר אמר "מחברים".

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אם אתה רוצה המלצה, תגיע לסניף אשדוד, ותדבר איתי בפרטי ואני אגיד לך מתי להגיע. יש לנו מתקין אחד, שעדיין לא פגשתי אף מתקין בחוץ שמתקרב לרמה שלו.

יומרני משהו, אתה יכול לסמך את זה על משהו, או שאתה סתם זורק לאוויר?

מתי הוא התקין סט 3 חלקים עם בניות פיברגלאס והשתלה של שלט לפרוססור בקונסולה?או בגג? או בסך שמש? או בידית מרכזית?

מתי לאחרונה הוא בנה תיבה STELTH לסאב בבגאז' מפיבר, במקום הגלגל הרזרבי? או בדופן? הוא בגב המושב?

מתי לאחרונה הוא פירק סלון רכב לגורמים וביצע בידוד מקיף של כל הרכב עם 4 שכבות של חומרי בידוד בדלתות,תקרה,קורות,גג,דש קיר אש וכו'?

מתי הוא חיווט מערכת של 4 מגברים עם בניות בבגאז'?+אקולייזר+קרוס אקטיבי+סט 3 חלקים אקטיבי+בניית תיבה לסאב מMDF 38מ"מ.

בו נהיה יותר קלים איתו, מתי הוא בנה?:shock:

אף אחד עם רכב נורמלי לא נכנס לאוטו-דיפו.

ובנוסף, אין לאף אחד שם מושג ואפילו לא קלוש איך עובדים עם מערכות אודיו לרכב,בטח שלא מולטמדיה ובטח שלו גם מיגונים.

לכן, מתקינים הם לא.

הם מקסימום יכולים "לחבר" ולא להתקין.

ואת זה כל טיפש יכול לעשות עם שרטוט של כל צבע בHU מה הוא אומר ולאן הוא מתחבר.

under construction..

פורסם

ממש ניסחפתם עם השינאה לאוטו דיפו

קודם כל יש הרבה מתקינים טובים באוטו דיפו, אני בעצמי עבדתי שם ולא היה לקוח שלא היה מרוצה ממני

ועוד 2 חברים שלי עבדו שם בתור מתקינים ואחד מהם יש לו היום חנות מצליחה למערכות באשדוד

דבר שני בבילו עובד בחור מאוד מוכשר שיודע להתקין כמו כל מתקין אחר והוא גם עושה כיוונים וכל מה שצריך

ופעם הבאה אפשר לתת חוות דעת מתונה יותר ולא להתנהג כמו ילדים רק בגלל שאתם לא אוהבים את העסק

ששאלו לגביו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

צריך להבחין בין המקרים השונים .

להתקנות של הציוד הזול והבסיסי שנמכר במקומות כמו אוטו דיפו מספיקים גם המתקינים המקומיים. בשביל לחבר 6*9 דרך מגבר ולזרוק סאב ברכב לא צריך יותר מידי לכן זה לא פלא שאנשים יצאו מרוצים וטוב שכך.

להתקנות היותר מקצועיות שחברי הפורום ואני כמובן ביניהם מכוונים אין שום מקום למתקינים של מקומות כאלו שכן אין להם את הניסיון והיומרה בכלל לדעת להתקין.

אני לא מבין מה הטעם להשוות.

כל אחד מהם עושה את תפקידו , וזה אכן תפקידים שונים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...