Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TESLA אדומה אצלי בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי אגסי אמר בכתבה שעד 2020 שוק הרכב השיראלי יהיה 50% מכוניות חשמליות.קצת אופטימי לא? :roll:

אם זה נכון הרבה מוסכניקים יצטרכו לעשות הסבה מקצועית..

לפי דעתי שי אגסי חי בסרט. הוא לא יוכל לקחת כל כך מהר מוניטין ופרנסה של כל שאר היבואנים בארץ. חוץ מזה אם העניין אכן יתפוס כל יצרניות הרכב יפתחו דגמים כאלה ומהר מאוד תהיה לו תחרות.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצרניות הרכב כבר עכשיו מפתחות דגמים חשמליים, והניסוי אפילו לא התחיל. שי אגסי בחור מאוד חכם ולא הייתי מזלזל בתוכניות שלו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מתפתחים ומתפתחים וממשיכים להתפתח,אני בטוח שהמכוניות החשמליות עם השנים יהיו יותר טובות וסוללות הרבה יותר חזקות שיחזיקו גם ל-500 ק"מ[ואולי עוד כמה שנים אני יסתכל על ההיסטוריה על הפורום ואני יצחק על זה שאמרתי "רק" 500 ק"מ].

פורסם
לפי דעתי שי אגסי חי בסרט. הוא לא יוכל לקחת כל כך מהר מוניטין ופרנסה של כל שאר היבואנים בארץ. חוץ מזה אם העניין אכן יתפוס כל יצרניות הרכב יפתחו דגמים כאלה ומהר מאוד תהיה לו תחרות.

שי אגסי לא מתכוון לעשות את הכסף שלו ממכוניות אלא מ"דלק". הוא טוען שהוא מוכר קילומטרים שזה מה שקונים בתחנת הדלק היום. תהיה לו תחרות אם מישהו יספק תשתית לטעינה.

emotion of motion

פורסם

תגובה לעניין הסאונד של המנוע - לדעתי הזמזום של המנוע החשמלי יכול להיות די מהנה.

זה די מזכיר לי את דיון בין חברים שנגע באופנועי ספורט יפניים צרחני סל"ד מול אופנוע "אמיתי" בעל צליל בשרני.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

שום דבר, אבל שום דבר לא יחליף את הסאונד והריח של מנוע אמיתי! מה אני אגיד לכם...אולי זאת הקידמה אבל מה שבטוח שדור העתיד הפסיד!

http://www.youtube.com/watch?v=WV7B1DCljWo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=0_lB3SNpnAo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה אני אגיד לכם, תקנו את הרכבים החשמליים האלה ותהנו לכם ואני אמשיך להניע את ה"בימר", לנסוע לאיזה מנהרה ולתת כמה קיקים כדי להנות מסאונד ממכר. ואני מאמין שכמוני יש כאן רבים כי זה פורום לאוהבי רכב לא? ולא למכשירים חשמליים...

פורסם
מערכת סאונד למנוע אפשר להתקין, ואחר כך להוריד קולות מהאינטרנט בדומה לרינגטונים של פלאפון, זה לא בעיה.

הבעיה היא שמחירה הסופי של כמיליון ש"ח (הערכה גסה שלי) לא בדיוק תורם להפיכתה של ישראל למדינה נקיה יותר.

פחח! תעלה גבוה הרבה יותר! אם ה AUDI R8 נמכרת ב 1.4 אזי הטסלה תתומכר הרבה יותר גבוה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
ראיתי את הפרק וכרגע ראיתי את הכתבה שוב כדי להיות בטוח בעובדות.

כל רכב שתיתן לג'רמי קלארקסון יהיה בעל אמינות בינונית ומטה.

הוא מתייחס לרכבים כמו למכונה שלא מתקלקלת, ובגלל שהוא נהנה מקלקולים, אין לא בעיה עם זה.

הבעיה היחידה שהייתה לו הייתה קשורה לסגנון הנהיגה הדבילי שלו במצבים קיצוניים לחלוטין.

המנוע התחמם והוריד לו את רמת הכוח, לא התקלקל.

הבעיה השניה של צריכת החשמל קשורה גם לאיך שהוא נוהג.

איך שקלארקסון נהג עם הטסלה לא שונה ממש מאיך שהוא נוהג עם כל מכונית אחרת (להלן - האצות, פניות, ספינים וכו' בלי סוף במהירויות גובוהות, או מה שהוא לא עוד עושה).

מעטות המכוניות שהתקלקלו באמצע תוכנית.

זה אפילו בלי להזכיר שעל פי מבחנים הטסלה היא לא המילה האחרונה בתחום ההתנהגות, על איך שהיא נראית בפנים אין מה לדבר אפילו.

והרי מי קונה רכבים כאלה? (ספורטיבים) מי שמחפש: פוזה, כמה שיותר, התנהגות כביש, הסאונד של המנוע וגם קצת יוקרה לא תזיק.

לטסלה יש פוזה? נניח, התנהגות? לא ממש. יוקרה? בטח שלא. סאונד? אין. ביצועים? קו ישר נכון שהיא מהירה מאוד, אבל המהירות נגמרת ב200 שמ"ש. הערך המוסף של רכב חשמלי לא קיים כי אף אחד כמעט לא מכיר את הרכב, זה לא שהיא איזה פריוס שבעל הרכב קונה על מנת שיחשבו שזיהום האוויר בראש שלו...

ו...עוד לא דיברנו על המחיר.

100,000 (דולר או יורו) זה לא מעט כסף. הטסלה לא הוכחה עדיין כרכב אמין במיוחד, ובטח שאין לה מוניטין (לטוב ולרע) כמו של חברות רבות אחרות שדורשות סכום כזה.

לטסלה אין שום ד

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ל TESLA יש את הבעיה של כל המכוניות החשמליות.

המצברים נגמרים.

אפילו שלהם יש מצברים מיוחדים שלהם עם פטנטים שלהם(בניגוד לאגסי שאין לו כלום) הם בסוף נגמרים.

אתה קונה מכונית ספורט,רוצה להנות בנהיגה על כבישים טובים ואתה לא מצליח להגיע לכביש.

הפטנט הכי טוב למכונית חשמלית זה השברולט וולט.

נגמרים המצברים,יש גנרטור שמטעין את המצברים.

יוסי פרנקוס אמרת שטווח הנסיעה של ה TESLA מספיק לנסיעה שלך לעבודה.

נהגתי בלוטוס אקסיג',זה ממש לא נוח.

זאת מכונית מסלול עצבנית,לא בשביל להגיע לעבודה.

אייל

פורסם
פחח! תעלה גבוה הרבה יותר! אם ה AUDI R8 נמכרת ב 1.4 אזי הטסלה תתומכר הרבה יותר גבוה.

פחח! תרד.. ותרד הרבה.

דבר ראשון, בעוד הטסלה עולה 100K בארה"ב הR8 עולה בארה"ב החל מ120K - ככה שכבר יש פה הבדל של 20 אלף דולר.

דבר שני, הטסלה, בניגוד לR8 המדוברת, היא רכב חשמלי לחלוטין. ככה שהמס קנייה עליה בארץ אינו 90 אחוז כמו איזו R8 או 911 אלה 10% בלבד.

בשורה התחתונה? מי שיביא היום את הטסלה בייבוא אישי, במידה ויקבל אישור, יוכל להנות ממנה ב~500 אלף שקל.

(100 אלף דולר הם כ375 אלף שקל. עם תוספת 10% מס קניה = 412,500. תוסיף מע"מ ואתה על 480,500 שקל)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה רכב גרוע.אני לא מאמין שהם ימכרו רכב אחד פה מי

ירצה לקנות רכב שאפשר לסוע בו 150 ק"מ? עוד ב מליון ומשהו ש"ח!

לפי דעתי זה רכב "גימיק" שנועד שניראה מה אפשר להוציא ממנוע חשמלי.

הבחירה לא כזאת קשה עם אתה עומד לקנות r8 או טסלה

פורסם

השאלה אם המס הנמוך קיים גם במדינות אחרות שהטסלה נמכרת, אחרת היא פשוט יקרה מדי.

ב500,000 אלף ש"ח זאת עסקה לא רעה, אבל שוב, אני לא רואה איך לקוח של רכבים כאלה מוסיף אותה לאוסף שלו.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
איזה רכב גרוע.אני לא מאמין שהם ימכרו רכב אחד פה מי

ירצה לקנות רכב שאפשר לסוע בו 150 ק"מ? עוד ב מליון ומשהו ש"ח!

לפי דעתי זה רכב "גימיק" שנועד שניראה מה אפשר להוציא ממנוע חשמלי.

הבחירה לא כזאת קשה עם אתה עומד לקנות r8 או טסלה

זה לא רכב שאפשר לנסוע בו רק 150 ק"מ, זה פשוט כמה שהאוטו נוסע אחרי שאתה ממלא, גם לR8 שלך אין מיכל דלק אינסופי, ועם הצריכת דלק שלה אתה כנראה תמצא את עצמך בתחנת דלק לא הרבה אחרי ה150 ק"מ, אל תשכח שרק התחלנו עם עידן המכוניות החשמליות וכנראה שבעתיד הבטריות יחזיקו יותר זמן ובצפייה שיהיו בארץ כמות תחנות למילוי חשמלצ ככמות תחנות הדלק, הטסלה תהיה הרבה יותר חסכונית, ככה שזו דווקא כן החלטה קשה והרוב ילכו על הטסלה וכמו שאמרו לפני, מאיפה הבאת את זה שזה מליון שקל? כבר עשו את החישוב תסתכל לבד אני לא צריך לפרט

פורסם

ב500,000 אלף ש"ח זאת עסקה לא רעה, .

מה עסקה לא רעה?

אתה בקושי מגיע לסופר עם הTESLA וגם אם אתה מגיע אין לך מקום לקניות.

אי אפשר לעשות את ת"א ירושלים עם הרכב הזה.

או שאפשר לעשות נסיעה לעבודה בבוקר,להטעין כל היום בעבודה ואז לנסוע חזרה.

אבל צריך להתפלל הרבה בכותל, לא נראה לי שהרכב יעבור את העליות.

מישהו שגר ברמת אביב יכול להגיע למפגשים של מועדון ה 5 בנוקיה בימי שישי ולעשות הרבה רושם.

אייל

פורסם
גם לR8 שלך אין מיכל דלק אינסופי, ועם הצריכת דלק שלה אתה כנראה תמצא את עצמך בתחנת דלק לא הרבה אחרי ה150 ק"מ

אותה לעומת זאת, אני ממלא תוך 3-4 דקות וחוזר לכביש.

אם אותו הדבר היה נכון לגבי הטסלה, היא הייתה מושלמת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...