Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות, שידרגתי את הרמקולים ברכב שלי(אפילו ביקשתי המלצות מחברי הפורום שעזרו לי רבות), ורציתי להמליץ לאלו מכם שמבקרים לראשונה בפורום במטרה לחפש מתקין אמין שעושה עבודת קודש עם כאלו שפחות בקיאים בחומר.

אז כנראה שרובכם כבר ניחשו, התקנתי (ורכשתי) את הציוד אצל יוסי "אלפיין", ע"פ המלצות חוזרות ונשנות שלא קשה למצוא בפורום.

אז מה שהתקנתי ברכבי הוא:

סט קדמי - Morel Dotech Ovation 6

מגבר - Genesis Stereo 60

מנחת של ג'נסיס

העבודה אמנם היתה פשוטה ביחס להרבה עבודות שראיתי כאן בפורום, אך היא נעשתה בקפידה ובדיוק שלא הייתי מצפה מרוב המתקינים הקונבנציונליים.

אגב, חשוב לי לציין שאינני משוחד או מקומבן או משהו בסגנון, פשוט לקוח מרוצה שהיה חשוב לו לחלוק את חווית ההתקנה, שכן ירבו כמוה :-)

אז ליוסי - שוב המון תודה, ומי יתן וכל אחד יהנה מהתקנה איכותית שכזו ברכב שלו :wink:

פורסם

תתחדש !

ההתקנה באמת נראית נפלא (הייתי שם), ונשמעת לא פחות, הסטריאו 60 מוכיח לכולם שהוא יכול לשחק בליגה של הגדולים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...