Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

השבוע אני רוצה להתקין את המערכת,רק אין לי מושג מהו המיקום המומלץ לטוויטרים שבסט הקידמי.

בדלתות הקדמיות?(איפה שהטוויטר המקורי יושב,קצת מעל מהידבאס?)

בפלסטיקה השחורה שמעל הידית?

בקורה שבין שני הדלתות?

לכן צילמתי שיהיה יותר קל.הסט הקדמי הוא מורל טמפו.

תודה.

jpg.gifתמונה 020.jpg (112.3 KB) jpg.gifתמונה 021.jpg (134.4 KB) jpg.gifתמונה 022.jpg (111.5 KB) jpg.gifתמונה 023.jpg (157.3 KB) jpg.gifתמונה 024.jpg (96.4 KB)

תמונה 020.jpg

תמונה 021.jpg

תמונה 022.jpg

תמונה 023.jpg

תמונה 024.jpg

פורסם

לדעתי, באוטו כזה עם כל הדיפונים המעניינים האלה, לא כדאי להרוס אותם.

פשוט מאוד תעביר את הטוייטר אל מאחורי הדשבורד בלי לפגוע בכלום, כמו בתמונה האחרונה

Polo 2012

פורסם

אין מקום מומלץ ספציפי . צריך לשמוע אותו במירב המקומות בשביל לדעת היכן הוא יהיה הכי אפקטיבי .

מומלץ לנסות לפני שממקמים .

פורסם

נכון שמומלץ לנסות לפני שממקמים- אבל לשים את הטוויטרים מאחורי הראש זה לא טריוואלי.

תנסה את כל הוריאציות האפשריות כשהטוויטרים ממולך.

רק נקודה נוספת היא שרוב האוכלוסיה מעדיפה לשים את הטוויטרים על הדש כשהם צמודים לקורות או

לשים אותך על הקורות.(כשאני אומר קורות אני מתכוון למה שיש בחיבור של הדלתות הקידמיות לשמשה הקידמית.

בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אגב, ניתן גם להדביק את תושבות הטויטרים כך שלא יגרם נזק, ולהעביר את החיווט בין הפאנלים לטובת אותה מטרה.

מנגד, ניתן לייצר בניה שלמה "שיושבת" על פאנל כלשהו ומחוברת בהדבקה קלה, כך שניתן להסירה לפי צורך ללא נזק גלוי לעין.

הכל שאלה של מחיר והשקעה :-D

מתחדשת*

פורסם

לפי מה שאני מבין כאן,לא מומלץ להתקין את הטוויטר במיקום המקורי,הרמקול צריך להיות יותר גבוה.(ואולי אני טועה)

ולכן אין בעיה.גם אני מעדיף שתיהיה בנייה אם צריך מאשר להדביק אותו עם סיליקון איפשהו,שלדעתי ייכער את העניין שבעתיים.אבל איפה המיקום האופטימלי לעשות את הבנייה?בדלת?בקורה?וכו.

פורסם

הטוויטר לאו דווקא צריך להיות כמה שיותר גבוה, יש תיאוריה שלמה שבכלל ממקמת את הטוויטר ליד הרגליים.

העניין העיקרי בהתקנה במיקום המקורי הוא שהמון סאונד מהטוויטר "מתבזבז" בהתקנה שכזאת (וסליחה על ההסבר העילג).

התקנה פשוטה בצידי הדשבורד כמו שהציעו לך גם מרחיקה את הטוויטרים מהאוזניים וגם מאפשרת לך לכוון אותם כלפיך, מה שמעצים את הפירוט שלהם. הטוויטרים מגיעים עם "בתים" וניתן להדביק אותם לדשבורד עם סיליקון שיכול להתקלף די בקלות ביום שתרצה להסירם.

בנייה היא הפתרון הכי מומלץ וטוב שאפשר לעשות, השאלה היא האם אתה מוכן ויכול להשקיע את הסכום שהיא עולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתקין את הטוויטרים\רמקולים בנקודה הכי רחוקה מהראש שלך בקדמת הרכב.

יש שתי אפשרויות - הקיקפאנלים תהיה תמיד העדיפה מבחינת מרחק מהראש ולדעתי האישית גם מבחינת התוצאה.

האפשרות השניה - בנקודת המפגש בין הקורות לשמשה הקדמית - אין נקודות רחוקות יותר מאלו למעט הקיקפאנלים.

רכב שבו יש מרחק רב מהנקודה בין הקורות לשמשה כמעט כמו בין הקיקפאנלים לראש - יהיה עדיף להתקין בקורות בגלל הגובה.

ויש רכבים כאלו - הונדה סיוויק הדגם האחרון למשל - הפער במרחקים בין שתי הנקודות הללו הוא זניח לכן לא הייתי ממהר להוריד את הרמקולים לרצפה.

אני מבין שהרכב שלך הוא לה-סייבר של ביואיק אבל אין לי מושג איזה שנתון.

תמדוד את המרחקים לנקודות שציינתי לך -

תמדוד את המרחקים ממשענת הראש של הנהג (המרכז שלה) עד לנקודות החיבור של הקורות עם הדשבורד והשמשה הקדמית ואת המרחקים ממשענת הראש לקיק פאנלים.

אם בכל צד ההפרש הוא משמעותי, היות והמרחק מהראש לדש בורד הוא קצר ברכב הזה (אני לא יודע אם זה כך או לא) הייתי ממליץ לך להתקין בקיק פאנלים.

אני אתן לך דוגמא - יש לי שתי קורולות - אחת 96 אחת 2007

ב2007 המרחק מהראש לקצה הקורות הוא הרבה יותר גדול מאשר ב96

כרגע ב2007 יש לי התקנת קיק פאנלים ואני מרוצה עד הגג.

ב96 הרמקולים יושבים בקורות ורוחב נפגם בצורה מורגשת מאוד - אם ברכב הזה דווקא הייתי מתקין בקיקפאנלים התוצאה היתה עדיפה בהרבה.

דווקא ב2007 הייתי מרגיש את ההבדלים האלו פחות היות והמרחק לראש הוא סביר ביחס לרכב הישן יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר גם להתקין טוויטרים בתוך כדורי קלקר (ראה ערך עדיאל..:roll:) אבל זהירות, הם נמעכים כשסוגרים את הדלת (שוב, ראה ערך עדיאל :bad-word:)

...CASKA for life

• תוכן חדש...