Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לתקן או להחליף ממיר קטליטי של מאזדה MPV שנת 2004 במכון אגזוזים. האם קיים בשוק ממיר לא מקורי שעומד בסטנדרט נורמאלי, וכמה צריך לעלות להחליף את הממיר בממיר כזה (חלקים + עבודה).

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

שמי אילן אני נוהג על מאזדה לנטיס 2003 אוטומטית קילומטרז' 130,000

בשנה האחרונה הרכב נסע בערך 10,000 ק"מ מכיוון שהוא רכב ב' (יש לנו רכב עבודה)

ראשית אני מתנצל על השאלה החוזרת אך לא קיבלתי תשובות מספקות מהשירשורים הקודמים.

לפני שלושה שבועות נדלקה לי מנורה בדוק מנוע תוך כדי נסיעה ושניה לפני שנידלקה הרגשתי שהאוטו מגמגם (לוחץ על דבשת הדלק והאוטו לא מגיב) הגימגום היה בדיוק לשניה.

עצרתי את הרכב הצד ודוממתי את המנוע, לאחר מספר דקות ניסיתי להניע שוב אך ללא הצלחה.

גררתי את הרכב למוסך ומסתבר שניגמר המצבר.

קיבלתי את הרכב עם מצבר חדש והמנורה לא נדלקה שוב באותו היום.

למחרת תוך כדי נסיעה המנורה נדלקה שוב וגם הפעם הרגשתי גימגום במנוע (הרכב לא מגיב לדבשת הדלק למספר שניות בלבד).

הפעם פניתי למוסך מורשה עד רעננה, במוסך פתחו את החיישן אויר שנימצא על הצינור לפני הכניסה של האויר למנוע והראו לי שצד אחד מלוכלך והשני נקי.

בקיצור ניקו לי את החיישן ע"י ספרי החזירו למקום והמנורה כבתה למשך שבוע (300 ק"מ).

פניתי שוב למוסך המורשה הפעם חיברו את הרכב למחשב התקלה היא P0421 ממיר קטליטי והמלצה של המוסך להחליף את הממיר.

עלות החלק 4300 ש"ח ועבודה 500 ש"ח.(הרכב לא עלה על הליפט אבל את בדיקת המחשב ביקשתי להריץ פעם נוספת)

העדפתי לחזור הביתה לברר את העניין יותר לעומק.(בנתיים לא עשיתי כלום)

היום שבוע אחרי הביקור האחרון במוסך נסעתי ברכב פעם ראשונה 30ק"מ לקראת סוף הנסיעה המנורה התחילה להבהב ואוטו כמעט ולא מגיב לדבשת הדלק.

השאלות שלי

איכן נימצא הממיר הקטליטי ברכב הנ"ל (בסעפת או על הצינור) ?

יגעל מהפורום ממליץ לפנות לאיגור אגזוזים ולכן פניתי הוא נתן הצעת מחיר לחלק חילופי ממיר קטליטי יורו3 (כנראה הכוונה לתקן)

מחיר 1200 אם הממיר נמצא על הצינור ו1500 אם הממיר בסעפת ,האם עדיף לשלם יותר ולקבל חלק מקורי?

במקרה שאני עושה בדיקת גזים והאוטו לא מזהם האם זה אומר שהממיר תקין?

כמה חיישנים יש ליד הממיר אחד לפניו ואחד אחריו ?

לפי הסיפור האם יש מצב שרק הממיר דפוק או כנראה יש בעיות אחרות ?

האם ישנו מצב שהמחשב דפוק כמו בטיוטות ?

תודה מקרב לב

פורסם

אין שום קשר לממיר, הבעיה היא לדעתי בסלילי ההצתה הסקתי זאת משום שהמנוע גמגם והראה תסמינים של סלילי הצתה.

כשסלילי ההצתה אחד מהם או שניהם תקולים אז הדלק לא נישרף בזמן הגמגום, הדלק מגיע טרי לממיר, ואז החיישן מזהה שהממיר תקול, שבפועל זאת תקלה רגעית שהסלילים גורמים לה.

לדעתי כדאי לך לברר אם במוסך יסכימו לנסות להחליף את סלילי ההצתה לבדיקה, ואם לא יהיה שינוי אז יחזירו את הכסף.

פורסם

לפני כמה ימים החלפתי ממיר קטליטי במזדה אם פי וי 2003 שלי החלק עלה 2440 ש"ח(ימני) ועבודה 400 ש"ח לפני מע"מ

מוסך "הצוות" ביפו ממליץ בחום

פורסם

לבעל הלנטיס 2003 הלך לך הסלילים ובגלל זה התפרק הממיר הממיר נמצא בירידה באמצע הרכב אתה יכול לנדנד את האגזוז ולשים לב אם אתה שומע רעש כמו של אבנים בתוך האגזוז המלצה שלי רק מקורי!!!! אם תרצה סלילים בזול צור איתי קשר

• תוכן חדש...