Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה בכותרת, נוסע בינואר. אם יש אירועים ומקומות ששווה ללכת אליהם שקשורים למכוניות או סתם בכללי אני אשמח להמלצות, תודה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אף פעם לא הייתי שם (צרפת בכלל ופריז בפרט) אבל קראתי לא מעט על מקומות הקשורים למוטוריקה במדינה הזאת.

ממה שנכתב בפורום הזה לא פעם, יש סוכנויות רכב מפוארות סמוך לשאנז-אליזה וגם היצרנים המקומיים (הפשוטים) משקיעים באולמות תצוגה מפוארים שם, כמו ה-"אטליי-רנו" של ...רנו, וה-"C42" של סיטרואן. מידע נוסף על אולמות התצוגה ניתן למצוא פה, בגוגל ובחיפוש מעמיק בפורום (מנסיון, מדהים מה מוצאים פה אחרי שחופרים טוב-טוב. אין נושא שלא הוזכר\ כוסה פה).

מלבד אלה, בפריז יש מונומנטים רבים לזכרם של נהגי מירוצים צרפתיים, בעיקר מהתקופה שבין 2 מלחמות העולם ומלה"ע ה-2; היו 3 נהגים מפורסמים (ברמה של שומאכר, רייקונן, המילטון ואלונסו, כיום) שסיכנו את חייהם (ואף נהרגו) כאשר נלחמו בשורות הרזיסטאנס הצרפתי. אם תרצה יותר פרטים על הנ"ל, אחפור בארכיון שלי ואצרף לינקים רלוונטיים.

אסור לשכוח, כמובן, שצרפת מלאה במסלולי מירוצים מכל סוג. כרגע, קשה לי לחשוב על מסלול שקרוב לפריז עצמה- רובם מרוכזים בדרום המדינה, אם אני לא טועה.

טיול מהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...