Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לחברי הפורום על הייעוץ לפני הקנייה, לבסוף נקנו הרכיבים..

קומפוננט מורל טמפו 6.5 ב 400 ש"ח

HU סוני MEX-BT5100 ב 700 ש"ח

מגבר PULSE AUDIO BA-4400 ב 500 ש"ח

סאב פיוניר 308D4 ב-450 ש"ח

מערכת לדעתי קצת יותר מסבירה ב-2050 ש"ח, הרבה אמרו לי שזה כמעט חינם.. הרוב פה יגידו שהיו מחליפים את המגבר.. חיפשתי מאק 4200 והיה קשה להשיג, בחיפוש בפורום נמצא כי זהו אחיו ה"תאום" ולכן נקנה.. בסופו של דבר רוב המגברים מיוצרים בסין.

כל הפריטים יד ראשונה, המחירים דרך מישהו שהכרתי שהוא בעצם ספק.. מי שמעוניין במחירים טובים שישלח לי ה"פ, סתם חבל שתשלמו יותר.

הרכב האצ'בק 1.4S שומעים באיכות, הסאב עובד כמו שרציתי.. ולבסוף קניתי את הפיוניר אחרי שהרבה המליצו על ה-C12 ולא מצטער על כך.

מילה טובה גם על הרדיו דיסק, הבלוטוס עובד באיכות שומעים ונשמעים טוב..

אז שוב, תודה.

פורסם

" תודה לחברי הפורום על הייעוץ לפני הקנייה, לבסוף נקנו הרכיבים.."

יפה שיש עוד כאלה שמשבחים וחוזרים להגיד תודה על עזרה של חברי הפורום.

ועוד יותר שמח שאתה מאושר וייצא הכול לטובה !

:roll:

פורסם

תמונות אין כ"כ מה לצלם, אבל אם התבקשתי אני אעלה..

התקנה עלתה לי 250 + בית פיוז (סה"כ במערכת 2 בתי פיוז), הייתי יכול לחסוך את ההתקנה ושחבר יתקין אבל העדפתי אצל מקום מסודר. מתקין - דרייב אין חדרה, התקנה נקייה וכיוון מקצועי.

פורסם

+1

תתחדש ותעלה תמוונת של ההתקנה אם יש.. וכמה היא עלתה?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...