Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר?:lol:

בעקבות טרד אחר שלך התגובה המתבקשת היא, תמורת אחותך ;) (ב-ה-ו-מ-ו-ר !)

לקח לי כל כך הרבה זמן להשיג בדיוק את זה נראה לך שאני אמכור ?

לגבי החשמל:

א. אפשר להעביר כבל חשמל דרך דלת סגורה הרבה פעמים, זה לוחץ טיפה על הגומי אטימה

ב. הקטע הכי בעיתי לשטיפה שלא עם דלי זה הגנטים, אז מה אכפת לי אם אני רוחץ גנטים והחלון קצת פתוח ? ממילא אני פותח דלת לשמוע רדיו בחלק הזה של הרחיצה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
זו היתה טובה של מישהו מאנגליה ששלח לי את זה אז קשה לי להגיד עלויות מדוייקות אבל עלות המשלוח, המוצר והמס שהדואר לקחו הסתכם בערך ב 1200 שקל להכל יחד.

כן זה יצא יקר, כן נורא רציתי את זה :-)

כל מה שצריך זה למלא את זה ב 15 ליטר מים ולהשיג שקע מצית תקין.

ככה אפשר לשתוף את האוטו (או כל דבר אחר) איפה שרוצים איך שרוצים.

מה ההבדל בין המכשיר שלך למולטיקלינר שעולה כ700 ש"ח? (חוץ מזה שהוא כחול :-) )

http://multicleaner.net/

פורסם

גדול ! כנראה שכלום...

אם היתי יודע עליו הייתי מזמין אותו

רק שאף אחד פה לא נתן את הלינק הזה בטרד המקורי :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נראה לי שמה שקנית יש לו אופצית לחץ PSI יותר גבוה משל זה הצהוב. הצהוב עד 90 PSI ושל mobi עד 135

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מה ההבדל בין המכשיר שלך למולטיקלינר שעולה כ700 ש"ח? (חוץ מזה שהוא כחול :-) )

http://multicleaner.net/

באמת משתלם. השאלה אם ניתן לשטוף את כל הרכב ב14 ליטר מים, או צריך למלא כמה פעמים?

פורסם

יש לי את המולטי קלינר בערך חודש וחצי (עלה 650 ש"ח והגיע אלי עד הבית).

בגלל שהקליאו נמכרה אין לי רכב לשטוף, אבל אני חושב שהמיכל שלו יספיק בקושי לשטיפת רכב.

היתרון שלו הוא לחץ מים דומה למה שמקבלים מצינור המחובר לברז עם שפריצר בקצהו.

אני אכשתי אותו בעיקר בשביל ניקיון האופניים אחרי רכיבה בוצית במיוחד. הכל מאוד נוח כי כך אני יכול לשטוף את האופניים בכל מקום ללא תלות בנקודת מים או חשמל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי הבדיקה שעשו בג'יפולוג אז הוא אמור להספיק. אני רק מחכה לרגע שיתפנו לי כמה שקלים כדי להזמין אותו.

הנה קישור לבדיקה:

http://www.jeepolog.com/774.html

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אם אתה שוטף עם השקע מצית, אתה צריך חלון פתוח קצת, לא נכנס מים?

אם יש נקודת חשמל חיצונית תמיד אפשר לחבר עם שנאי 12V

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...