Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפרמט את המחשב בגלל iTunes?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיטונס מסרב להוסיף עוד שירים לספריה!

ניסיתי להתקין מחדש, ליצור ספריה חדשה, להתקין גירסא ישנה יותר, למחוק שירים שהוספתי לאחרונה, באמת שהכל.

ועדיין התוכנה (שדי מזכירה לי לנצ'יה - מצוינת כשהיא עובדת וכשהיא לא עובדת...) מסרבת להוסיף שירים לספריה, בלי שגיאה בלי תגובה בכלל - וזה בכל דרך אפשרית.. גם דרך התפריט והוסף קובץ \ תיקיה וגם בגרירה.

מה עושים? באמת שהדבר היחיד שעולה לי בראש זה לפרמט את המחשב אבל ממש לא בא לי.

אם למישהו יש איזה פתרון יצירתי אני מוכן לנסות הכל.

קצת פרטים:

הספריה מונה 992 קבצים, אם אני יוצר ספריה חדשה ומוסיף אותם אי אפשר להוסיף יותר שירים, יש מקום ב HD, הקבצים מסודרים לפי האייטונס בתיקיות לפי הזמרים וכו', Windows Vista Ultimate SP2, שפע מקום בהרד דיסק, iTunes 9 , 8.

האיפוד מחובר עם ממשק לרכב ככה שאני די תלוי בו..

פורסם

תנסה לבצע הסרה מלאה של ה ITUNES והתקנה מחדש.

בנוסף להסרה של התכנה עצמה (שאותה אתה מבצע דרך לוח הבקרה ------> הסרה והתקנה של תכנות), עליך לגשת ל:

המחשב שלי -----> מסמכים (לתיקיית מסמכים משותפים או איך שזה לא נקרא אצלך) -------> המוזיקה שלי.

בתוך המוזיקה שלי תמצא תיקייה של ITUNES. תמחק את התיקייה הזאת באופן ידני.

כעת תיגש לאתר של APPLE. תוריד משם את הגרסה העדכנית של ITUNES ונסה להתקין מחדש.

מקווה שעזרתי.

קח רק בחשבון שמחיקה של תיקיית ה ITUNES בעצם מוחקת את כל המידע של ITUNES מהמחשב.

אסף. 

פורסם

יש סיכוי שהקבצים החדשים הם, lossless, mwa' ogg?או כל מה שהוא לא mp3, aac וכל קובץ אחר שאיטיונס כן עובד איתם?

הקבצים בראשונים ועוד כמה פשוט לא נתמכים ע"י אייטיונס, כשהורדתי לוסלסים, בייתי חייב להמיר לAAב כדי שהאייטיונס יקרא אותם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לאחר ההסרה במלואה, תכנס לרג'יסטרי ותנקה את כל הערכים הרלוונטי

או שתתקין פשוט תוכנה שמבצעת את זה עבורך

יש את Revo שאני אישית מאוד אוהב לעבוד איתה על מחשב של לקוחות.

• תוכן חדש...