Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Corolla RunX 2004

huven858
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

החלטתי לסחוט את הכיס (ממש לסחוט..) ולהביא את הרכב הנ"ל.

מה אתם אומרים עליו ? כבר עשיתי חיפוש בפורום ובאינטרנט, וראיתי שיש בפורום תמימות דעים בפורום שזה אחלה אוטו.

מישהו יודע מה המחיר שלו היום לפי המחירון שיצא לפני כמה ימים ? אני יודע שזה בסביבות ה 65K.

ראיתי פה באיזשהו שרשור שיש תקלה חוזרת בדגמי 2003, יש משהו כזה שאני צריך לדעת עליו ב 2004 ? דגשים מסוימים שאני צריך לשים לב בשנתון הנ"ל ? למשל פלסטיקים שנוטים להתפרק.

תודה רבה !

פורסם

המלצתי החמה על הרכב הנ"ל והוא רכב מצויין אבל חפש שנתון 05 ומעלה.הם עברו עידכוני תוכנה להתאמה טובה יותר לדלק ובעיית ממירים קטליטים שנשרפו בשנתונים 03-04 נפתרו.כמו כן היתה בעיה חמורה בשנתונים 03-04 עם מנועים שמסרו את חייהם כבר בשלבים מוקדמים מדי עקב סתימת מעברי שמן.

לי אישית הייתה 04 במשך שנתיים ונהנתי ממנה המון

בהצלחה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אתה בטוח שזה לא תוקן ב- 2004 ? גם פה בפורום וגם חיפוש באינטרנט מראה 95% תוצאות על 2003 ולא על 2004.

http://hinet.co.il/MagazineArticles/Article.asp?CategoryID=13106&ArticleID=5128

רציתי 2003, אני סוחט את הכיס בשביל 2004, אם 2005 אז כבר אני אצטרף לוותר על ביטוח מקיף :shock:

עוד דיעות ? מישהו יכול להמליץ לי על רכב דומה עם עלות זהה ?

פורסם

65K למודל 2004 ? , נפלת על הראש תגיד לי ??

בדוק את ה 3 , הרכב לא פחות טוב מהקורולה , יש גם את הניסאן אלמרה אם אתה מתעקש על יפנית בלבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מכרתי את שלי לפני שבועיים ,מודל 04 ב 63K תוך 3 ימים והייתי יד 3.אתה נפלת על הראש כי כל פעם אתה קוטל את אמא של כל טויוטה שעולה לדיון על גבי דפי הפורום.די כבר,קורולה הרבה יותר נוחה ונותנת תחושה עדיפה מכל יפנית מאותם שנים.

לפותח נושא,בעיה לא טופלה ב 04 אלא רק ב 05 עם מתיחת פנים ועידכון תוכנת מחשב.אבל לדעתי 03-04 יותר יפות :wink: וד"א יותר זריזות

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אני מכרתי את שלי לפני שבועיים ,מודל 04 ב 63K תוך 3 ימים והייתי יד 3.אתה נפלת על הראש כי כל פעם אתה קוטל את אמא של כל טויוטה שעולה לדיון על גבי דפי הפורום.די כבר,קורולה הרבה יותר נוחה ונותנת תחושה עדיפה מכל יפנית מאותם שנים.

לפותח נושא,בעיה לא טופלה ב 04 אלא רק ב 05 עם מתיחת פנים ועידכון תוכנת מחשב.אבל לדעתי 03-04 יותר יפות :wink: וד"א יותר זריזות

הבנת הנקרא , לא התיחסתי לרכב אלא למחירו, ולאופציות עדיפות במחירים נמוכים יותר.

הקורולה נוחה ?

תחושה עדיפה?

ביחס למה ? , אולי לקורולה ממודלים קודמים, היפניות בשנים הללו דומות מאוד במאפיני הנוחות (או בחוסר הנוחות) בשנים הללו.

פורסם

אחת הפעמים הבודדות שאני מסכים עם CX25.

אין שום הצדקה לרמת מחירים של דגם הנ"ל.

קורולה רגילה לא נופלת ממנו בהרבה.

כך גם מאזדה האטצ'בק שהייתה אך ורק פרטית בשנת 2004.

פורסם

חבל שהמזדה 3 האטצ'בק נראת יותר סטיישן מהאטצ'בק...

איזה באסה זה שעד שנדלקתי על אוטו יפה ואמין אני מגלה שהוא לא כל כך אמין, אני לא הולך לקנות אוטו שאני יודע שמחכה לי תיקון של 10000 שקל בעתיד הקרוב.

איזה מכוניות מומלצות יש שאני יכול להביא ב60K מנוע 1500-1600, אוטומט ? (לא גרמניות ולא מזדה 3)

אחי עכשיו קנה 307 2002 ב40K, מה אתם אומרים על הרכב הזה בשנתון יותר מתקדם ?

פורסם

לדעתי, אלו שחושבים שהמחיר יקר מדי, צריכים לבדוק למה מחירי הרכבים שהם מחבבים נשחקים במהירות ולא למה מחירי רכבים אחרים שומרים על רמה יפה מאוד.

ה RUNX הורכבה באנגליה בשנים הללו בניגוד לקורולות הרגילות עם בעיות האיכות שהורכבו בטורקיה ולכן יש הבדלי איכות בין הרכבים הללו לטובת ה RUNX.

גם אם חס וחלילה יקרה משהו במנוע ,סביר להניח שיבואן טויוטה יקח על זה אחריות כמו שהוא לקח ברובם המכריע של המקרים (אם לא כולם), מה שלדעתי לא יקרה אצל יבואנים אחרים כמו לובינסקי / קרסו (הרי פסלת גרמניות ומזדה 3 אז מה כבר נשאר).

אם ירדת מזה לגמרי ובעקבות כך שפסלת רכבים מסויימים מראש, נשארת לדעתי רק אופציה אחת - פורד פוקוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך, היבואן מתנער ולא מחליף מנועים, ממירים ומחשבים בקלות.. , הוא מערים קשים לא מבוטלים.

כנראה שהעליות מצטברות..

למה המחיר גבוהה ? שמעת על תופעת העדר ?

גם ה DL שמרה על מחירה תקופה ארוכה , ואח"כ נפילה..

הרכב כבר בן 6 , לשלם על רכב בן 6 כ50% ממחיר רכב חדש זו המצאה שקיימת רק בישראל.

ודרך אגב, הפוקוס גרמניה..

פורסם
תרשה לי לחלוק עליך, היבואן מתנער ולא מחליף מנועים, ממירים ומחשבים בקלות.. , הוא מערים קשים לא מבוטלים.

כנראה שהעליות מצטברות..

למה המחיר גבוהה ? שמעת על תופעת העדר ?

גם ה DL שמרה על מחירה תקופה ארוכה , ואח"כ נפילה..

הרכב כבר בן 6 , לשלם על רכב בן 6 כ50% ממחיר רכב חדש זו המצאה שקיימת רק בישראל.

ודרך אגב, הפוקוס גרמניה..

ופולו מיוצרת בספרד, זה הופך אותה לספרדייה?

לא שאלתי למה המחיר גבוה - תשאיר את זה בצד.

שאלתי למה המחיר של הרכבים שאתה מחבב מתרסק - כתוצאה מחוסר ביקוש .

זה לא שהמחיר של הקורולה מטפס והמחירים של הרכבים שאתה מדבר עליהם צונח, אלא פשוט המחיר שלה יורד לאט יותר והמחיר שלהן נופל דיי חזק (אגב, יש דגמים שזה לא קורה בהם כמו פיג'ו 206, אז זה לא אבסולוטי מה שאתה מנסה להציג כאן)

לדעתי לרכוש RUNX או קורולה זאת אחת הבחירות הטובות ביותר לנהג חסר היומרות שגם מעוניין שהרכב יתנהל בצורה טובה (ולא כמו בפוקוס או הרכבים המצויידים ב AL4) זה אולי לא יהיה פופולארי במקום בו המטרה היא לקבל כמה שיותר שנתון בכמה שפחות כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי המחיר מוגזם ביחס לתמורה.

בעייני המאזדה 3 5 דלתות נראית ספורטיבית ויפה בהרבה מה3 הרגילה, מה עוד שהיא שכיחה פחות מאחותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סליחה שאני נדחף ככה לפוסט. מעניין אותי למה לא מביאים דגמים ידניים ? ראיתי שיש כמה אבל מאוד בודדים. גם לגבי מזדה 2.

הרכב RUNX מדהים ביופיו לדעתי. והתי רוצה בעתיד למצוא לי גיר רגיל. האם עם ישראל לא אוהב גיר ידני וכולם מתעצלים ועוברים לאוט' ?

• תוכן חדש...