Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Corolla RunX 2004

huven858
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, אלו שחושבים שהמחיר יקר מדי, צריכים לבדוק למה מחירי הרכבים שהם מחבבים נשחקים במהירות ולא למה מחירי רכבים אחרים שומרים על רמה יפה מאוד.

ה RUNX הורכבה באנגליה בשנים הללו בניגוד לקורולות הרגילות עם בעיות האיכות שהורכבו בטורקיה ולכן יש הבדלי איכות בין הרכבים הללו לטובת ה RUNX.

גם אם חס וחלילה יקרה משהו במנוע ,סביר להניח שיבואן טויוטה יקח על זה אחריות כמו שהוא לקח ברובם המכריע של המקרים (אם לא כולם), מה שלדעתי לא יקרה אצל יבואנים אחרים כמו לובינסקי / קרסו (הרי פסלת גרמניות ומזדה 3 אז מה כבר נשאר).

אם ירדת מזה לגמרי ובעקבות כך שפסלת רכבים מסויימים מראש, נשארת לדעתי רק אופציה אחת - פורד פוקוס.

מה הקשר לטורקיה?

בקרת האיכות היא יפנית למהדרין. אחוז התקלות בטויוטה עד לרמת הרכיב הוא מהנמוכים שיש בענף הרכב.

פורסם

היו על זה דיונים ארוכים , אתה מוזמן לבצע חיפוש.

בקצרה : אחוז העבודה הרובוטית בטורקיה היה נמוך משמעותית מאחוז העבודה הרובוטית ביפן , בגלל כוח עבודה זול בטורקיה.

בקרה האיכות אמורה להיות זהה, אבל בשטח- איכות ההרכבה הפחות טובה (קרקושים, פלסטיקה וכו') בקורולות שיוצרו בטורקיה, ניכרת. כמו כן חלק מהרכבים הללו סבלו מבעיות בוצה במנועים והופעת שגיאת מחשב הקשורה לממיר הקטליטי.

(אני לא בטוח שהמנועים עצמם יוצרו בטורקיה או הובאו מיפן והורכבו שם , לכן דווקא את הנושא הזה לא הייתי קושר לטורקיה)

בסופו של דבר החל מ2005 התחילו לייבא את הרכבים מיפן במקום מטורקיה וזה לא במקרה.

נ.ב. מסכים איתך שאחוז התקלות בטויוטה אחד מהנמוכים שיש. (מנסיון של 4 קורולות שונות במשפחה בעשור האחרון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברשותי היתה טויוטה RUNX שנת 2005 במשך 4 וחצי שנים, דבר אחד אני יכול להגיד עליה - חוץ מהחלפת מצבר במסגרת האחריות, הרכב לא ראה מוסך למעט טיפולים תקופתיים בלבד, 0 תקלות במשך 4 וחצי שנים, כן כן - 0 תקלות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
היו על זה דיונים ארוכים , אתה מוזמן לבצע חיפוש.

בקצרה : אחוז העבודה הרובוטית בטורקיה היה נמוך משמעותית מאחוז העבודה הרובוטית ביפן , בגלל כוח עבודה זול בטורקיה.

בקרה האיכות אמורה להיות זהה, אבל בשטח- איכות ההרכבה הפחות טובה (קרקושים, פלסטיקה וכו') בקורולות שיוצרו בטורקיה, ניכרת. כמו כן חלק מהרכבים הללו סבלו מבעיות בוצה במנועים והופעת שגיאת מחשב הקשורה לממיר הקטליטי.

(אני לא בטוח שהמנועים עצמם יוצרו בטורקיה או הובאו מיפן והורכבו שם , לכן דווקא את הנושא הזה לא הייתי קושר לטורקיה)

בסופו של דבר החל מ2005 התחילו לייבא את הרכבים מיפן במקום מטורקיה וזה לא במקרה.

נ.ב. מסכים איתך שאחוז התקלות בטויוטה אחד מהנמוכים שיש. (מנסיון של 4 קורולות שונות במשפחה בעשור האחרון)

הקורולה רנקס לא יוצרה מעולם לא בטורקיה ולא ביפן,אלא בבריטניה כפי שנאמר,אצלנו הרנקס חוץ מטיפולים שוטפים לא נכנסת למוסך הרכב אמין מאוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפילו אם נניח שהקורולה עדיפה על פני רכבים אחרים מאותו סגמנט, לדעתי זו טעות לרכוש רכב בתקציב שאמור "לסחוט את הכיס", מכיוון שישנן גם עלויות תחזוקה לא מעטות. לאור העובדה שהקורולה הנ"ל אמורה לסחוט לך את הכיס כדאי לך לשקול רכב זול יותר מאותו שנתון ואולי אף שנתון גבוה יותר (שיתן פחות או יותר את אותה תמורה).

פורסם

הראנקס מצויינת לנהג חסר יומרות מיוחדות (כמו כל טויטה).

הרכב יקר כיוון שאין הרבה מאד ממנו יחסית, והוא מבוקש מאד. גם במאזדה 3 חמש דלתות מדובר על אותו עניין.

מה שאירוני הוא שראנקס טובה תמכר במחיר הנ"ל ,שלצערי גם אני חושב שהוא מופקע ביותר, הרבה יותר מהר מכל רכב

אחר שעולה עשרות אלפים פחות ממנה.

שאתה אומר גרמניה למה אתה מתכוון? האם ב.מ.ו, אודי ,פולקסווגן וכו'? כי כמו שאמרו כאן הפוקוס חמש דלתות יפה ומצויינת.

האמינות טובה, המחיר שפוי. לא רכב למירוצים זה נכון, אבל לא תרגיש נחיתות בשום מצב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

גם הקורולה הרגילה מחזיקה מחירון יפה מאוד , וזה למרות שהיתה מקום שני בטבלת המכירות אחרי מזדה 3 במשך השנים ששווקה.

בקשר לפוקוס: מבחינת מנוע גיר היא נחותה בצורה משמעותית מהקורולה. (וגם צריכת דלק גרועה במידה ואתה מנסה להתקדם בקצב סביר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...