Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי RE050 (לא זוכר האם A או רגילים) נגמרו מהר. 15,000 ק"מ ש-12,000 מתוכם היו על EASY.

הם דווקא היו נראים די בסדר - אבל אחיזה פשוט נעלמה.

לגמור דופן ב-5K זה בכלל לא בעיה.

מספיק כמה סיבובים מהירים בנס הרים ועוד סשן או שניים בנחשונים :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגמור דופן ב-5K זה בכלל לא בעיה.

מספיק כמה סיבובים מהירים בנס הרים ועוד סשן או שניים בנחשונים :oops:

בT1R זה ממש לא בעיה.אם אתה מייצר קצת G הדופן קורסת מהר מאד.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

התכוונתי למה שכתבתי.

פעם אחת עשיתי רוטציה ב-30,000 ק''מ כך שהשחיקה פחות או יותר אחידה.

כרגע הם בערך 2/3 בלאי שחיקה ויש עוד מספיק בשר כדי שיתקרבו לנסועה של 100,000 ק''מ. חוץ מהמראה בעין אני גם משווה לספייר החדש לגמרי ששוכב בבגאז' מ-0 ק''מ. הרכב לא יוצא למסלול או תחרות, לקחתי אותו פעמיים אולי למגרש החלקה. רוב הנסועה היא כביש בינעירוני מעל 100 קמ''ש.

אני מוכן לטרוח ולצלם, אם זה מענין מישהו.

אה, והמידה "215/50/17

כמה לחץ אוויר אתה ממלא?

ראיתי את התמונות, נראה סביר.

גם אני שמתי איפשהו בפורום תמונות לא מזמן. אצלי כל הדופן הייתה סדוקה, כאילו הצמיג התייבש\נשרף.

לא הייתי במגרש החלקה, לא עשיתי דריפטים, שום דבר מעבר לנסיעה מהירה מהרגיל. תמיד הקפדתי על לחץ אוויר של היצרן - כל שבועיים.

אולי באמת הצמיגים היו פגומים. בנתיים אני עבר על הסט החדש כ-3000 ק"מ.

פורסם
בT1R זה ממש לא בעיה.אם אתה מייצר קצת G הדופן קורסת מהר מאד.

קובי.

תאמין לי, חרא של צמיגים.

אני חוזר ל-FEDERAL :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מניסיון נהיגה נוסף באירועים - אין ספק שה R1R נותן אחיזה שאין לצמיגים אחריםן המתוארים פה.

הוא נשחק מהר יותר ללא ספק, אולי מרעיש ומסריח (לא שמתי לב) - אבל אוחז - אחושרמוטה אוחז.

פורסם
אני עם טויו מאחורה 10,000K על הרכב ונראים כחדשים!

למה שהצמיגים האחוריים לא יראו חדשים? יש לך איביזה !

(בהומור).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, הבטחתי לעדכן בהמשך ההשוואה שלי, הפעם ביבש.

כמו קודם - יום מסלול, שתי מגאנים, אחת עם R1R, השניה עם קונטי ספורט קונטקט 3 (בשני המקרים צמיגים חדשים על רכבים זהים וסטנדרטיים) ובאמצע גם החלפת נהגים לשם חוות דעת והשוואה הוגנת יותר.

סבב ראשון בלי מדידה (סבב הכוונה לרצף של 5-6 הקפות), סבב שני אני עם ה-R1R בפער של שתי שניות כמעט (!!) ותחושה ברורה של עליונות ואחיזה מעולה (כמו גם חיוך והפתעה מהקלות של ביצוע הקווים המבוקשים בלי דרמות או סטיות גם כשמגזימים לגמרי עם דוושת הגז. הבלימות פשוט מדהימות).

סבב שלישי מתחלפים, החבר מתלהב מאוד מהאחיזה המשופרת עם הטויו, אני מרגיש שהקונטי אמנם פחות טובים אבל אין מצב לפער של שתי שניות. מתברר שחבר שלי עושה זמן זהה לזה שאני עשיתי קודם עם האוטו אבל אני משפר אצלו והפער עכשיו עומד על שניה בערך.

סבב רביעי חוזרים כל אחד לרכב שלו והפתעה - אני איטי בשניה מהתוצאות הקודמות עם האוטו, הוא משפר קצת ואנחנו נפגשים בתוצאה זהה :shock:.

מסקנה ? בדומה לתחושות שהיו לי קודם - בלבול.

הייתה לי שם גם שיחה עם עוד חבר שהתנסה בצמיג על הרכב שלו וחש בדיוק כמוני.

יש נסיעות/מקומות של אחיזה מעולה, הרבה יותר גבוהה מכל הצמיגים האחרים שהתנסיתי איתם ומצד שני מקרים של הפתעות ואכזבות לא ברורות.

אני חושב שמדובר בטווח עבודה יעיל, מאוד מצומצם בצמיג הזה. כנראה עניין של טמפרטורות. כשהוא קר האחיזה נמוכה וזה סביר ומקובל אבל פה אני מדבר על שינויים גדולים מאוד בהתנהגות בעקבות שינויים קלים בטמפרטורת האספלט לאורך היום (הניסוי נערך על פני יום מסלול ארוך) וזאת בזמן שצמיג אחר (וגם מהניסיון שלי עם צמיגים אחרים) מושפע מכך הרבה פחות.

לסיכום:

יבש - נע בין אחיזה מעולה, כמעט בליגה אחרת ביחס למתחרות (במחיר/בקטגוריה), לבין אחיזה טובה בלבד כשהבעיה הגדולה היא לצפות את ההבדלים האלו.

רטוב - כל עוד אין הצטברות של מים, סביר. אם יש ? סכנת נפשות (או כיף, תלוי איפה זה תופס אותך).

שחיקה - דופן קשיחה מאוד מה ששומר יפה מאוד על הכתף שלא קורסת. בכל זאת עיגלתי כבר קצת את הכתף אבל סה"כ מדובר בשחיקה סבירה מאוד לשימוש האגרסיבי.

ניר

• תוכן חדש...