Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד שראיתי באינטרנט את התמונות של אנשים שנוסעים עם הצינור תידלוק עדיין מחובר להם לרכב, חשבתי שזה קצת מפוברק.

היום גיליתי שזה אמיתי!

אני נכנס לתחנת דלק, רואה פיג'ו 306 אדומה מחנה נגד כיוון התנועה במסלול בצמוד לאחת המשאבות, עצרתי מולה כדי לתדלק, בנתיים בעלת הרכב הלכה לקנות שטויות בחנות של התחנה, חזרה לאוטו, הניעה והתחילה לנסוע אחורה!

במזל ראיתי את זה וצעקתי לה שתעצור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה מופברק? הכל אמת.

יום אחד מתקבל טלפון במשרדי החברה שאני עובד בה. על הקו הטלפון נמצא הבעלים של תחנת דלק שבה תדלק אחד מהעובדים בחברה.

הוא מספר שאחד מהעובדים שלנו תדלק ומסע לדרכו יחד עם הצינור תדלוק. האת היא שהוא לא כעס הוא רק ביקש שיחזירו לו את הפיית תדלוק והצינור.

המצחיק הוא, טלפנו לאותו עובד בפלאפון וביקשו שיחזור לתחנת דלק והוא לא הבין מה רוצים מממנו בכלל.

שתבינו הוא נוסע על הכביש יש רעש מהצינור שדופק על הכביש, בטח גם נהג אחד הוא שניים בהה עליו וצפצף לו, והוא נוסע כאילו כלום לא מתרחש סביבו והכל כרגיל.

פורסם

זה לא גורם נזק לצינור כי הוא מחובר במעין תקע/שקע מגומי.

אני ראיתי את זה פעמיים - דווקא אצל גברים...

פורסם
זה לא גורם נזק לצינור כי הוא מחובר במעין תקע/שקע מגומי.

אני ראיתי את זה פעמיים - דווקא אצל גברים...

לצינור לא נגרם נזק, אבל לעיתים הצינור לא נתלש והמשאבה כולה נעה עם הרכב הנוסע עד אשר הצינור נתלש.

לכן לוקחים פרטים של כל נהג שנוסע עם המשאבה.

בקשר לאחוזי תולשי המשאבות, בכל שנות עבודתי בתחנות דלק (7 במספר), הרוב הגדול הוא של גברים ולא של נשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המן הסתם שהרוב ששוכחים את פיית התדלוק הם גברים , הלא נשים לא מתדלקות אף פעם בתדלוק עצמי , הן מתקשות בזה מאוד וכנראה שהמתדלק מספיק שפוי כדי להחזיר בחזרה את פיית התדלוק למקומה :)

הגברים , נו טוב - כנראה שהשכל אבד להם איפשהוא בין משאבת התידלוק העצמי לחנות מנטה , לי זה עדיין לא קרה ואקווה שלא יקרה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

רוב הסיכויים שאלה שנוסעים עם צינור המשאבה הם אלה שמשתמשים בשירותי המתדלק ולא אלה שמתדלקים באופן עצמי.

אלה שמתדלקים בשרות עצמי, יוצאים מהרכב ניגשים למשאבה ושולטים על העניין.

לעומתם אלה שמשתמשים בשרותי המתדלק , מוסרים כרטיס אשראי או מזומן מבעד לחלון, אומרים תדלק לי ב XXX ש"ח. כעבור זמן מה אם צריך המתדלק עובר ומוסר להם את הכרטיס חזרה (במידה ושולם בכ. אשראי), הנהג בטוח שהתדלוק הסתיים והוא אף לא טורח לבדוק, מניע את הרכב ויוצא בשעטה אל עבר השקיעה.

נכתב בלשון זכר (לראיה המקרה היחידי ששמעתי עליו באופן אישי מתייחס לזכר) אך אמור כמובן גם לגבי נקבה.

פורסם

זאת שאני ראיתי תידלקה לבד בעצמה. היא פשוט חזרה מהחנות של מנטה נכנסה לאוטו והתחילה לנסוע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכל אלו שלא מבינים כיצד זה יכול לקרות, וחושבים שרק לנשים זה קורה, אתם יכולים לפנות לחבר הפורום tsharkt שיספר לכם מגוף ראשון איך זה קרה לו

פורסם

זה קורה רק למפונקים, שיש להם פתיחה של דלתית התדלוק מתוך הרכב.

מי שי לו פקק ננעל עם מפתח התנעה, זה לא יכול לקרות.

עד שלא סגרת את הפקק, לא תוכל לנסוע.

---------------------

אגב, אני לא מבין, למה במכוניות חדשות לא מכניסים עוד מתג קטן במכסה מיכל דלק, שלא מאפשר הנעה, עם מיכסה דלק פתוח.

הגעת לתחנה, פתחת מכסה דלק - המנוע נכבה, בין אם אתה רוצה ובין אם לא. עד שלא סרגרת את הפקק, המנוע לא מניע.

זה עולה בדיוק 3 דלור, וזה שיפור בטיחוטי משמעותי, לדעתי לפחות.

• תוכן חדש...