Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה את המחיר? פורשה 997 MK2 טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לקרוא בעיתון ידיעות היום,תמורת סכום של 1.93 מיליון שקלים הצליחה יבואנית פורשה למכור מכונית מדגם 997 טורבו MK2 מתוחת הפנים.

הרכב ימסר לבעליו בנובמבר.

הרכב קפץ ממחיר של 1.5 מיליון (997 MK1) למחיר של 1.9 מיליון,אני לא מוצא סיבה לקפיצת המחיר מלבד מתיחת פנים קלה בפנסים וכמה שידרוגים מכאנים.

נשמע לא הגיוני מחיר כזה. כ-300 אלף שקל יותר מהR8 V10,במיוחד לא הגיוני שהרכב ממתיחת פנים קלה המחיר קפץ בכמעט חצי מיליון יותר.

:?

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

yeah-right.jpg

אני חושב שהבעתי את דעתם של 99% מהפורום...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה שואל אותי שום רכב בארץ לא שווה את המחיר שלו בחברה. רכב של 100 אלף דולר +- עולה 2 מליון בארץ. מגוחך!

בכלל קשה לי להבין אנשים שיש להם כל כך הרבה כסף ושנישארים לחיות כאן...:?(טוב אני בעצם יכול להבין אותם אבל אני בכל אופן הייתי מתחפף מכאן במהירות האור).

תראו ותבכו:

http://autos.yahoo.com/porsche/

הכי מצחיק שבחול ההבדל בין הגירסה הסגורה לקבריו זה 10 אלף דולר...ובארץ?אני אשתוק עדיף.

פורסם
רכב כזה נמכר עם המון תוספות - בקלות המחיר יכול לקפוץ ב-400000 שקלים.

הדבר העצוב הוא שבמחיר התוספות בארץ אפשר לקנות 2 דגמים בסיסיים/משודרגים מעט בחו"ל. :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מחיר התוספות בארץ = למחיר פורשה חדשה בחו"ל. זה כבר מגוחך!

עריכה: THEONE הקדים אותי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למיטב ידיעתי על תוספות שאינן בתחום הבטיחות יש מס בשיעור הזהה לשיעור המס המוטל על המכונית.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

כל אלה שרע להם בארץ עם המחירים,תעברו לחו"ל.

לא מהתנשאות חס וחלילה,אולי גם אני יעשה את זה יום אחד...

אבל לבכות על זה זה כבר נדוש.

פורסם
כל אלה שרע להם בארץ עם המחירים,תעברו לחו"ל.

או לחלופין - תצביעו ברגליים ואל תקנו, או שתסתפקו ב-911 בגרסה ללא טורבו. בכיינים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בכלל, הישראלי הממוצע, עם כל תדמית ה"אני לא פראייר של אף אחד" שלו, הוא הכי פראייר בעולם. כולם בוכים על מיסי רכב גבוהים, אבל מאות אלפי מכוניות חדשות עולות על הכביש כל שנה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בוכים כי על זה בעצם עוסק התרד.

לעבור לחו"ל זה משהו שיש סיכוי מאוד טוב שיקרה, לפחות אצלי. בכל מקרה הרבה אנשים לא יחיו בחול בלי משפחה ובלי חברי ילדות רק בגלל ששם אחרי הרבה עבודה הם יוכלו לקנות רכב כזה (מה שבארץ בחיים לא יקרה אם אתה לא מליונר!).

פורסם

לא צריך להיות מיליונר, בטח שלא בדולרים, בשביל לקנות 911 בארה"ב.

דבר ראשון, אף אחד לא אמר חדשה. אפשר לקנות 911 מודל 2006-2007 ב50-60 אלף דולר.

דבר שני, אם על למבורגיני גאיירדו ב"ליסינג" משלמים 3.5K דולר בחודש, על פורשה כנראה משלמים הרבה פחות.

ואז גם אם אתה מרוויח "רק" 15 אלף דולר בחודש, משמע 180 אלף דולר בשנה - אתה מחזיק 911 בלי בעיה ונשאר מספיק כסף בשביל לחיות טוב.

(180 אלף דולר בשנה ממש לא הופכים אותך למליונר.)

מצד שני, אם תרוויח 200 אלף דולר בשנה בארץ, זה בעצם 800 אלף שקל. על זה יש מיסוי ישיר של יותר מ50% אז נגיד ונשארנו עם 400 אלף.

וזה לפני העלויות מחייה שגבוהות בארץ יותר מכמעט כל מדינה/עיר בארה"ב פרט, אולי , למי שגר במנהטן.

איפה אנחנו ואיפה 911 שמתחילה ב900 אלף..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...