Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 97.

עכשיו היה לי בעיה של תקתוקים כאלה בתחילת נסיעה,טיק טיק טיק טיק,בהתחלה אבא שלי אמר שזה כנראה מהרצועה של האלטרנטור וצריך רק למתוח אותה,הוא בא למתוח אותה ואז ראה שזה לא הבעיה אלא הבעיה היא שהרצועה גמורה.

החלפנו את הרצועה והבעיה הסתדרה.

היום קמתי הנעתי את האוטו והתקתוקים חזרו אחרי שלא היו שבוע,להרבה פחות זמן הם היו בערך 3-4 שניות,לפני שהחלפנו את הרצועה הם היו משהו כמו 10-15 שניות.

עכשיו יש מצב שהרצועה שוב הלכה? כי לפני שבוע החלפנו אותה או אולי צריך רק למתוח אותה כמו שאבא שלי רצה לעשות בקודמת,אבל מצד שני מה לא שמו אותה טוב במוסך? ככה שזה מוזר לי.

תודה,גולן.

פורסם

לדעתי מה שמתקתק אלו המרימים הידראולים בראש המנוע, הם מתקתקים בדרך כלל כשהם שחוקים, והם נשמעים רק בהתנעה הראשונה למספר שניות.

בדוק היטב מהיכן מגיע הרעש אם הוא מגיע מהמכסה שסטומים.

פורסם

אם כן,כמה עולה בערך לתקן דבר כזה?

עכשיו הסתכלתי קצת בהיסטוריה של הפורום לגבי הבעיה הזאת,מישהו שם רשם שהוא החליף שמן וזה עשה לו את התקתוקים שבאו מהמרימים הידראולים בראש המנוע,עכשיו עשינו טיפול 10K עם החלפת הרצועה והוא שם לי שמן שלו,אני תמיד משתמש ב10/40,הוא השאיר לי את הבקבוק באוטו אני עוד מעט ירד לבדוק איזה שמן זה[אם השמן לא אותו חברה אבל גם 10/40 זה לא אמור לעשות בעיות?].

פורסם

שמן מאיכות ירודה או לא שלא מתאים למנוע יגרום למרימים לתקתק.

האם לפני החלפת השמן הרעש לא היה?

האם הורכב מסנן שמן מקורי? אם לא יתכן ואין למסנן החליפי שסטום אל-חזור ובהתנעה לוקח זמן עד שהלחץ שמן עולה ובזמן הזה המרימים מתקתקים.

כשאתה מניע, תוך כמה זמן נורת השמן מתכבת?

פורסם

בהתחשב בעניין שאתה מציין שהחלפת הרצועה פתרה את הבעיה זמנית אז יתכן כי הבעיה חזרה ויש גורם שמכשיל את הרצועה או שבאמת יש תופעה חדשה.

בקש מאביך שיבדוק שוב את מצב הרצועה, אפשר גם לפרק זמנית את הרצועה לצורך התנעה ובדיקה.

• תוכן חדש...