Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סובארו b4 2009

יש לי כמה שאלות לגבי שיפורים יותר נכון אני לא כל כך מבין מחפש עצות ממישהו שאולי כן מבין.

טורבו.. עובד על ידי כך שהוא לוקח אויר שנפלט מהמנוע איתו מסובב בוכנה שדוחסת אויר מהר יותר למנוע ( בערך ככה עובד)

נגיד ואני רוצה להרכיב טורבו ברכב שלי אני צריך להרכיב שניים?? אחד לכל אגזוז?

שאלה לגבי דאון פייפ בעצם בדאון פייפ אני מסיר את הממיר ואת הדוד ויוצר צינור ישיר מהמנוע החוצה לפי מה שהבנתי... אין בזה איזה שהוא נזק לטווח הארוך של הרכב?

אשמח לקבל עצות ממבינים

פורסם

זה אוטומטית הופך את הרכב ללא חוקי. לא חבל?

העניין עם הבוכנה שגוי, וזה לא יותר מהר אלא ביותר לחץ.

בקשר ל1 או 2 הכל שאלה של מה אתה רוצה לבנות. אפשר גם 1, אפשר 2 ואפשר גם 10.

כל עוד החיישן חמצן(למדה) לא הולך לאיבוד בכל התהליך אתה להפך מסייע למנוע לעבוד בפחות התנגדות בשלב הפליטה וזה משיג לך בדיוק את התוצאה ההפוכה, יותר כוח ואורך חיים ארוך יותר.

אבל כמו לכל דבר בחיים יש גם לזה מחיר.

אף אחד בשכונה שלך לא יישן יותר לעולם, עד שלא יורידו אותך מהכביש כמובן.

פורסם

one- two: cops come for you

three- four: you've made too much noise

five- six: your car is grounded, shit!

seven-eight: pay the bill and do it all again

nine- ten: your neighborhood will never sleep again

אכן השעה עושה את שלה, למי שלא זיהה זה השיר של הילדות מסיוט ברחוב אלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...