Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרה לדולרים [היכן כדאי?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד רציתי לשאול את השאלה הזאת וכל הזמן זה ברח לי מהראש..

האם כדאי להמיר לדולרים בנתב"ג או עדיף בג'ינג' רגיל בעיר?

פורסם

למעט מקרים נדירים (כשאתה נוסע בענייני עבודה ע"ח החברה), הצ'יינג' הרגיל יהיה תמיד משתלם יותר.

תחשוב בהגיון - אם אתה היית מחזיק עסק כזה במיקום כזה עם שכירות כזאת, היית עושה זאת ללא רווח מובטח?

פורסם

רק תביא בחשבון שבאירופה הדולר משול לזבל, לא רוצים אותו ויש מקומות שלא מקבלים אותו.

אתה תאלץ להמיר ליורו, לכן אל תקנה דולרים אם המטבע איננו מקובל ביעד הנסיעה.

פורסם

אף פעם לא בצ'יינג' ובטח שלא בשדה השחיטה אההה התעופה.

בדואר.

תמיד בדואר.

למה? כי הם אמינים (מקבלים חשבונית עם מספרי השטרות וכו')

הם בד"כ מוכרים במחיר שטוב יותר מהצ'יינג' וגם מתעדכן לייב + הנחה ברכישה מעל 800$ של 2 אג' על המחיר.

בפ"ת יש 4 מקומות של צ'יינג' ליד הדואר המרכזי, באף אחד מהם לא קיבלתי מחיר טוב יותר משל הדואר - וחלקם אפילו העיזו לבקש עמלה (בשדה התעופה שילמתי עמלה של 30 שקל בשביל 100 יורו שלא לקחתי בחשבון ושכחתי לקנות לפני שבוע)

פורסם

לוקחים כרטיס אשראי בין לאומי ושוכחים מהטרדה הזאת :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

צודק,מקבלים שער טוב.

לא צריך להחליף כסף כל גבול שעוברים.

ולא צריך להחביא חבילות של כסף בכל מני מקומות מוזרים.

אייל

פורסם

שדה התעופה הוא המקום האחרון שבו כדאי לרכוש מט"ח.

הדואר נותנים תעריפים לא רעים, אבל מניסיון הם לא הכי טובים.

אישית, את המט"ח שלי אני קונה בנתניה אצל דוּבּי, שיש לו חנות למדליות ובולים ברח' שטמפפר, והוא בעל רישיון מבנק ישראל לסחר במט"ח. עוד לא נתקלתי במקום שנותן תעריפים כמו שלו, ואני מכיר אותו שנים.

חוץ מזה, אני גם רוכש מט"ח בבנק, אבל בגלל "תנאים מועדפים" שיש לי זה יוצא לי משתלם במיוחד. לא בטוח שלכל אחד מכם זה ישתלם באותה מידה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ומשלמים המרות כפולות. יש כרטיסים עם חיוב דולרי ויש עם חיוב בארו כשכל רכישה מומרת קודם למטבע הזר של הכרטיס (כמובן עם עמלות והפרשי שער) ואח"כ מומר שוב לשקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שאלה הפוכה יש לי

נשאר לי מהטיול

200 דולר אמריקאי

ו40 דולר קנדי

איפה עדיף להמיר אותם לשקלים?

תשמור אותם לטיול הבא..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...