Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשל התרחבות המשפחה (ילד רביעי) אני מחפש רכב גדול. שכרגע יהיה גם רכב שני.

סרקתי מספר רב של דפים אחורה וראיתי אין ספור שירשורים, אך עדיין יש לי התלבטות.

יש רכבי מיני וואן (קיה קארנס, יונדאי טרג'ט, פליסיה) שמאפשרים נסיעה נוחה וכיפית אבל כשמגיעים להעמסת ציוד (אופניים, טיולי שבת, עגלות וכדו') אין נפח איכסון.

אופציה נוספת היא רכבים 9 מקומות כמו יונדאי H1, סיטרואן ג'אמפי,מיצובישי ספייס גיר - אבל הם נפחיים מדי (אולי לא הג'מפי)

אשמח אם תוכלו לחלוק דעה מניסיונכם בלא קשר למחיר/אחזקה/צריכת דלק וכו'

פורסם

מה התקציב ?

אם אתה יכול לשחרר כ100K, לדעתי יש רכב שנותן את התמורה הטובה ביותר לשקל והוא כפי הנראה יהיה הרכב הבא שלי אי"ה - סאנגיונג רודיוס.

שים לב שמדובר במפלץ באורך חמש ומטר ומשהו, בעיצוב של חייזר, אבל עם 7 מקומות מרווחים אמיתיים + בגאז' גדול, וגם דיזל אוטומט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אשמח אם תוכלו לחלוק דעה מניסיונכם בלא קשר למחיר/אחזקה/צריכת דלק וכו'

אם באמת אין מגבלה ואילוצים של תקציב, שכח מהמסחריות הקוריאניות שציינת. לאנשים כמוך, ללא מגבלת תקציב יש מבחר גדול בהרבה.

פורשה קאיין GTS.

ריינג' רובר.

אאודי Q7.

ב.מ.וו X5.

וולוו CX90.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מעוניין ברכב בעל 7 מקומות + מקום למטען. מן הסתם זה לא יוכל להיות רכב קטן, אלא "נפחי" כפי שאתה רשמת.

חסר התקציב, ולכן הומלצו לך המלצות שונות, כמעט בכל סקאלת המחירים האפשרית.

המלצתי - קאיה קרניבל.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודות למשיבים

צודקים. התקציב אכן משמעותי, אבל לפני שיקול התקציב רציתי לבדוק אם באמת הדילמה בין המסחריות למיני וואנים היא אכן דילמה.

תקציב - כ40K ש"ח אבל אני יכול לקחת עוד הלוואה מהבנק ול"התקדם" אם ארגיש צורך משמעותי בכך. כרגע אני לא רוצה לעבור את ה35K ולהשאיר בצד לתיקונים שונים.

שוב, אשמח לשמוע מה נראה עדיף יונדאי H1 למשל מול סיטרואן ג'אמפי/קיה קארניבל גם מבחינת עלות אחזקה/חלפים, צריכת דלק, ברירת בנזין מול דיזל וכו'.

פורסם

תראה, היום בתחנות ה"נכונות" (צריך לראות שיש אחת באיזור מגוריך) סולר עולה כשקל ומשהו פחות לליטר מבנזין.

זה לדעתי סותם את הגולל על בנזין במכוניות שצריכת הדלק שלהן גבוהה יחסית.

אם אתה מסוגל להסתדר עם ידני לדעתי הבחירה הטובה היא סיטרואן ג'אמפי.

באוטומט בתקציבים האלה אין לך יותר מדי אפשרויות, אולי תמצא קרניבל או איזה יונדאי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בעניין מנועי הדיזל ומערכותיהן -

האם יש להמנע ממכוניות עם ק"מ גבוה?

מה נחשב קילומטרז' גבוה? 300K ק"מ?

שנת 2000-2001 אפשר לקנות ב20K.

פורסם

לפני 16 שנים , אבא שלי קנה טויוטה פריויה (ע"פ המלצתי, הוא רצה לקנות GMC ספארי)

בשנתיים האחרונות הרכב בשימוש אצלי.

לכאורה רכב מודל 93 במחיר של רכב 00.

בפועל רכב מדהים: אמין, סוחב, יציב, מרווח.

אם יש לך שאלות נוספות על פריויה, אתה מוזמן לשאול.

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...