Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלנטרה\מונדאו\אוקטביה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב משנתונים 2004-2005

על הפרק שלושת האופציות שהזכרו בכותרת.

אלנטרה ומונדאו בגרסאות 2.0 ל' בנזין, אוקטביה 1600 בנזין.

בשלושת המקרים - תה"ל אוטומטית.

אשמח לשמוע חו"ד בנוגע לרכבים אלו, מי האופציה העדיפה מבין השלושה בפרמטרים של אמינות וצריכת דלק.

תודה מראש

פורסם

צריכת דלק - אוקטביה. זה לא חוכמה כי היא 1.6.

אמינות - כולן אמינות.

ת'אכלס? אני הייתי מהר מוציא את האלנטרה מהמשוואה, היא לא בליגה וחבל בכלל לחשוב עליה.

האוקטביה רכב מצויין, אבל 2005 זה עדיין הדור הראשון.

אני אישית הייתי הולך על המונדיאו ונהנה מכל רגע.

פורסם

לאוקטביה מנוע 1.6 יחסית חלש על משקל בודי גדול, אבל עושה את העבודה. מדובר על רכב אמין, במשפחה יש רכב כזה בסביבות 9 שנים ואמינות קרובה למוחלטת. מבין תקלות אפשר רק למנות דברים קטנים והרכב מעולם לא הושבת.

תא מיטען ענק, מאחור צפוף בנסיעות ארוכות למבוגרים. איכות הבנייה טובה, אחרי כ9 שנים עדיין כלום לא מקרקש.

לסיכום: רכב מאוד פרקטי למשפחה, בעל הגה טוב לטעמי, מאט רועש בנסיעות ארוכות, נוחות נחמדה - מושבים מוצלחים ולפי ניסיון שיש במשפחה אמין מאוד.

בזכות רדיוס סיבוב קטן ויחסי העברה קצרים רכב שנוח לתמרן איתו בעיר.

בנוסף, יש לו 4 כוכבים במבחן ריסוק. יחסית בטיחותי לשנתון שיצא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...