Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 30K ,לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

פתחתי אשכול לפני כמה ימים שהתקציב שלי היה 15K ,אבל לבסוף התקציב גדל ב-15K אז אני פותח אשכול חדש.

אז התקציב שלי הוא 30K

הדרישות:

-שיתאים לנהג צעיר

-אוטומט

-צריכת דלק לא גבוהה

-וסלחו לי שאני אומר את זה אבל... פוזה (הפוזה המרבית שאפשר ב-30K)

תודה.

פורסם

אולי יונדאי קופה? אני לא בטוח לגבי תצרוכת הדלק שלה, אבל מבחינת שאר הדרישות היא די מתאימה.

בתקציב שלך תוכל למצוא אחת בסביבות המודל 97-98.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכונית פוזה, אוטומטית וחסכונית בדלק. בתקציב הנ"ל קצת קשה לכלול את כל אלה.

המיצובישי קולט אינה עונה לקטגוריה, היא שוטה דלק באוטומט. (למרות שאם היה אפשרות לידנית הייתי ממליץ :) )

האמת האוטו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שעונה לדרישות הוא אופל טיגרה 1.4 אוטומט.

נראה לי שטותי כל העניין של הפוזה, קח רכב מיני שתוכל להביא בשנתון יותר גבוה ובטיחותי יותר ובשביל הפוזה שים ג'אנטים ומערכת.

אני אישית קניתי בצבא פונטו ספייס 2002, ואין יותר מרוצה ממני, רכב חסכוני ביותר גם בגרסא האוטומטית, ואמין (במידה וטופל כמו שצריך). האוטומט גם בא עם מנוע 80 כ"ס לעומת ה-60 כ"ס הרגיל.

שיהיה בהצלחה

ערן

פורסם
מיצובישי קולט, אמינות מהירות וגם מאובזרת.

לא מצאתי ביד 2 אחת טובה (שנמצאת בבאר שבע)

מכונית פוזה, אוטומטית וחסכונית בדלק. בתקציב הנ"ל קצת קשה לכלול את כל אלה.

המיצובישי קולט אינה עונה לקטגוריה, היא שוטה דלק באוטומט. (למרות שאם היה אפשרות לידנית הייתי ממליץ :) )

האמת האוטו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שעונה לדרישות הוא אופל טיגרה 1.4 אוטומט.

נראה לי שטותי כל העניין של הפוזה, קח רכב מיני שתוכל להביא בשנתון יותר גבוה ובטיחותי יותר ובשביל הפוזה שים ג'אנטים ומערכת.

אני אישית קניתי בצבא פונטו ספייס 2002, ואין יותר מרוצה ממני, רכב חסכוני ביותר גם בגרסא האוטומטית, ואמין (במידה וטופל כמו שצריך). האוטומט גם בא עם מנוע 80 כ"ס לעומת ה-60 כ"ס הרגיל.

שיהיה בהצלחה

ערן

לא מצאתי ביד 2 את האוטו הזה בבאר שבע

אני מסכים איתך שזה לא ענין חשוב בבחירת אוטו, אבל אני בסך הכל בן 17 וחצי, וכנראה קצת לא בוגר :/ אז פוזה קצת עושה תפקיד בשבילי בבחירת מכונית

עוד הצעות?

• תוכן חדש...