Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי של stahlwille נשבר. יש אחריות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כלי של חברת stahlwille

זה מין מברג עם ביטים בתוכו. המברג נפל לי מגובה של המותן ונשבר כליל!

בנוסף, 2 ביטים של מברג שטוח נשברו.

ממש לא אכותית החברה הזו. אני ממש לא מרוצה.

שמעתי שיש להם אחריות לכמה שנים טובות. אם כן, היכן אוכל לממש את האחריות?

ד.א. קיבלתי את המברג במתנה לפני 5 שנים.

תודה לעונים.

broken.jpg

פורסם

לא מכיר את החברה המסויימת הזו אבל ככלל, כל מה שיש לו אחריות לשנים רבות

בד"כ לא יישבר ובטח שלא בנפילה מגובה המותן.

פורסם

חברה, זה לא זיוף סיני. שלחתי את התמונה לאתר החברה והם אמרו שתעללתי בכלי ולכן אין אחריות. חוצפה ושרות גרוע! יש לציין כי זהו מברג ביטים, ולא התעללתי בו כלל. השבר של הפלסטיק, נגרם כתוצאה מנפילה של 1מטר. כתבתי מכתב יפה לחברה והם ענו לי בזלזול. אני לא קונה כלי של החברה הזו יותר. לחבר שלי יש כלי דומה של חברה אחרת(לא זוכר את שמה) והוא היה נוכח כשנפל לי המברג. והוא פשוט נקרע מצחוק כשזה נשבר.

פורסם

היום אי אפשר לסמוך גם על היצרן הכי טוב.

קניתי דוד אגזוז של ERNST שנחשבת חברה מעולה וקיבלתי זבל'ה שנראה כאילו יוצר ע"י תלמיד במגמת מסגרות בעזה.

פניתי אליהם והם אפילו לא טרחו לענות לי.

קניתי ידית מומנט של BRITOOL ב-1000 ש"ח והתברר שהיא שכבה 6 שנים על המדף והסקאלה לא מדוייקת. כנ"ל- הפניה שלי אליהם לא נענתה.

קניתי צינור אגזוז של SUPERSPRINT שמחליף דוד ומשום מה החליטו שצריך לצבוע אותו בשחור, רק שהצביעה מזעזעת והצבע מתקלף (אולי עד הטסט זה יתקלף לגמרי וככה לא ישימו לב...)

קניתי מפלג חדש של בוש והוא היה תקול, החליפו לי אותו ובחדש יש נזילות שמן והמכסה רוקד.

פורסם
...ממש לא אכותית החברה הזו. אני ממש לא מרוצה...

ד.א. קיבלתי את המברג במתנה לפני 5 שנים.

כתבתי מכתב יפה לחברה והם ענו לי בזלזול.אני לא קונה כלי של החברה הזו יותר.

וואו... אתה באמת יוצר רושם של בחור רציני. מברג שקיבלת מגורם חיצוני, שלא ברור מה עבר עליו לפני, ששכב 5 שנים באקלים הישראלי ונשבר כתוצאה מנפילה, ועל סמך זה אתה כבר קובע בנחרצות שהחברה לא איכותית. יפה.

אני ממש רואה את טובי המהנדסים בגרמניה שוברים עכשיו את הראש בגלל הביקורת שלך, ואת רואי החשבון מתחילים להזיע בגלל החרם שהטלת עליהם. נו באמת.

מדובר בכלים איכותיים ביותר, הנמצאים, בין היתר, בשימוש של התעשייה האווירית וצה"ל ועומדים בתקנים הכי מחמירים באירופה. יש לי נסיון מצויין איתם וגם עם חברת עודד טולס המייבאת אותם לארץ. בזמנו, כשהתעניינתי ברכישה עבור החברה שעבדתי בה, קיבלתי יחס אישי ונציג החברה בילה איתי זמן רב בטלפון במאמץ להיענות לדרישות הגבוהות שלנו. הדבר היחידי שמנע את הקניה בסופו של דבר היה המחיר (רק תע"א וצה"ל יכולים להרשות מחירים כאלה), אבל השירות שקיבלנו היה מעל ומעבר למצופה.

אני מציע לך לנסות לפנות ליבואן, למרות שעם גישה כזאת גם אני הייתי זורק אותך מהמדרגות. את הפרטים תוכל למצוא כאן: http://www.oded-tools.com/

פורסם

שמע, יש לך בעיה בהבנה. בעיה קשה. ואתה עונה בזלזול ועדיף שלא תענה אם אתה מתכוון לענות כך. יש צורה לענות ולעזור (אם זו הייתה הכוונה שלך). הכלי היה אצלי 5 שנים. זה שקיבלתי אותו חדש זה אומר שהוא חדש! חדש!!! אקלים ישראלים? אתה צוחק נכון? הכלי הזה אמור לשרוד כל אקלים שתתן לו במחיר הזה! ולא, הוא לא היה בשמש או משהו כזה. הכלי היה במחסן 3 שנים ללא שימוש כלל. אתה מנסה להאשים את האקלים הישראלי??? סליחה אבל מאוד מאוד לא מקצועי. הכלי עשוי מפלסטיק. ולכן ברור שנשבר. "עם גישה כזו"? על מה אתה מדבר??? אני בסך הכל השתמשתי בכלי, הוא נפל מידי מגובה של חצי מטר ונשבר כליל. לכן שאלתי אם יש אחריות. יש משהו שכתבתי לא יפה? על איזו גישה אתה מדבר?! על סמך מה אני קובע שזו חברה לא אכותית? על סמך זה שהם לא בדקו את הכלי כלל ושלחו לי מייל שאני התעללתי בכלי! ד.א. הם ענו לי חזרה ב 2 מיילים שבהם הם מתנצלים מאוד על צורת הגישה שלהם. הם תרצו את זה כך שהם האשימו את זה שענה לי למייל הראשון בתור אחד שיש לו קשיי התבטאות. :) כן, חברה רצינית מאוד. והם בקשו שאשלח להם את הכלי לארצות הברית. משלוח לשם יעלה לי 10 שקלים. לא נורא.

פורסם

מעבר לעובדה שאתה משנה את הטיעונים שלך - פעם אתה כותב שהכלי נפל מגובה מטר ופעם שניה אתה כותב שהכלי נפל מגובה חצי מטר - דבר שלא מוסיף אמינות לתלונה שלך בעיני מי שקרא אותה, לכמה שנים אתה מצפה שיתנו לך אחריות על שבר של כלי מפלסטיק? הרי אתה עצמך אומר שהכלי אצלך חמש שנים. מעניין לכמה זמן אתה היית נותן אחריות בנסיבות כפי שאתה מתאר?

פורסם

אמינות? אתה אמיתי? מה האינטרס שלי לעבוד עליך? :) הכלי נפל מגובה של 1מטר. כמה זמן אני מצפה שיתנו אחריות?? לזמן שהם מתחייבים. זה לא משנה ממה הכלי עשוי. הם מוכרים את הכלי הזה עד היום ונותנים לו אחריות לכל החיים. אני לא הייתי נותן אחריות יותר מחצי שנה על כלי מפלסטיק. מצד שלי אני לא חברת stahlwille.

פורסם

לא מספיק שיש כלי עבודה מחברה טובה צריך שיהיה מאחוריו יבואן או ספק שנותן שירות ויממש את האחריות.

מנסיון על כלי עבודה שנשברים ויש עליהם אחריות לכל החיים, אתה מקבל כלי חדש כמעט בלי שאלות, גם אם ברור לפי הכלי שעבדת איתו בצורה לא נאותה או בשימוש לא מתאים.

זו הייתה מתנה, עבר מספיק זמן מהרכישה, אין לך בודאי קבלה, נשאר לך רק לנסות לקבל אחריות ותו לא (עכשיו יש לך את פרטי היבואן).

לא מצליח? קנה כלי חדש, של חברה אחרת אם תרצה. לא חושב שיש לך הרבה על מה להלין.

פורסם
"עם גישה כזו"? על מה אתה מדבר???

אני מדבר על זה:

לפנות ליבואן בחיפה ולדרוש החלפה?

אתה לא במעמד לדרוש שום דבר, המקסימום שאתה יכול זה לבקש או לשאול.

אם תסביר להם שיש בידך כלי של החברה והוא נשבר כתוצאה מנפילה, יש סיכוי שהם יחליפו אותו ללא שאלות.

פורסם

דיברת על הגישה לפני המשפט הזה. חוץ מזה מניסיון של אחרים, פשוט מחליפים ללא שאלות. תודה לעוזרים. אבדוק אם אפשר להחליף. תודה.

• תוכן חדש...