Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאבת הגה כוח בקנגו ממוקמת בבית גלגל קידמי שמאלי, מאחורי הפגוש. מיכל השמן ממוקם על המשאבה.

רואים את המיכל מלמעלה, אבל קשה מאוד להגיע לפקק, המקום צר ואין גישה.

אני הייתי מפרק את הפגוש הקידמי (4 ברגים חיצוניים + כמה קליפסים, לוקח בדיוק 2 דקות) ואז יש גישה חופשית למשאבה, ואפשר לבדוק שמן בלי לקרוע את הידיים.

אה, ועוד משהוא - אם תגבור ההגה נעלם לך באופן פתאומי, רוב הסיכויים שהבעייה היא לא בחוסר שמן.

פורסם

תודה על התשובות.

המשאבה טיפה מרעישה (כבר זמן-מה), קורה לפעמים בבוקר שהמשאבה לא עובדת, ואז כיבוי-הדלקה של המנוע עוזר לפתור את הבעיה, דבר שגורם לי לחשוב יותר לכיוון חשמלי, או פשוט משאבה שסיימה את חייה.

יש לך מושג אולי אם פיוז/ממסר המשאבה נמצא בבית הפיוזים הראשי שבתא הנהג או ביחידת הפיוזים במנוע?

פורסם

הממסר של המשאבה נמצא בקופסת הפיוזים בתא המנוע, ליד המצבר.

אם אני זוכר נכון, זה הממסר הסגול.

עד לא מזמן הייתה לי קנגו, והייתה לה את הבעייה הזו - כלומר לפעמים אחרי התנעה לא היה הגה כוח, ואחיר כיבוי והתנעה מחדש זה היה מסתדר.

התקלה הייתה מופיעה לעיתים נדירות מאוד, ולכן לא טיפלתי בזה, נסעתי ככה 3-4 שנים, וקרוב ל200 אלף ק"ם. בסוף הלכה המשאבה, אבל אני בטוח ב 99%, שהיא הלכה בגלל שהגיע זמנה, ומקור התקלה, שנמשכה 3 שנים היה במשהוא אחר.

בקנגו, מחשב ניהול מנוע לא יתן פיקוד להפעלת משאבת הגה, אם הוא לא מקבל פולס תקין מחיישן סל"ד מנוע.

שמתי לב, שכשהאוטו לא היה מניע חלק, וסל"ד לא היה מתייצב מיידית, אלא אחרי כמה שניות, כמעט תמיד לא היה הגה כוח.

תריץ חיפוש בפורום, נושא משאבת הגה בקנגו עלה כמה פעמים, גולשים כאן מספר מכונאים שמתמכים ברנו, והם נתנו מספר פתרונות אפשריים לבעיה.

פורסם

"התקלה הייתה מופיעה לעיתים נדירות מאוד, ולכן לא טיפלתי בזה, נסעתי ככה 3-4 שנים, וקרוב ל200 אלף ק"ם. בסוף הלכה המשאבה, אבל אני בטוח ב 99%, שהיא הלכה בגלל שהגיע זמנה, ומקור התקלה, שנמשכה 3 שנים היה במשהוא אחר."

שכחת להוסיף פרט זה באשכול (אם החלפת את המשאבה)

"300 אלף ק"מ עם רנו קנגו - סיכום ביניים."

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233939

איזה כייף לי :)

פורסם

לא צריך לפרק פגוש לצורך בדיקת מפלס שמן במשאבת הגה כח.

משאבת שמן הגה שמרעישה . סביר להניח שהתקלה במשאבת הגה כח.

כאשר יש תקלה וההגה קשה (משאבה לא פועלת )בדוק מתח הזנה למשאבה במידה ויש מתח משאבה לא תקינה.

פורסם
לא צריך לפרק פגוש לצורך בדיקת מפלס שמן במשאבת הגה כח.

אני יודע, שבעיקרון לא צריך לפרק פגוש.

אבל אני לא הצלחתי לפתוח את הפקק הזה, כשהפגוש והמצבר מורכבים במקום. אולי יש לי ידיים שמנות מידי.

• תוכן חדש...