Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום גיליתי שיש לי מים במנוע כנראה סדק בראש מנוע

עכשיו אני צריך למצוא מוסך טוב שמטפל בוולסוגן פולו 99 באיזור חיפה

מישהו מכיר מוסך טוב עושה את העבודה ובמחיר טוב?

פורסם

שלום רב !

מים במנוע זה דבר תקין בהחלט, אם היית מוצא נפט במנוע זה לא היה תקין, אך היית יכול לרתום לרכב אסדת קידוח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
היום גיליתי שיש לי מים במנוע כנראה סדק בראש מנוע

איפה גילית מים? במיכל עיבוי, בשמן? פתחת מנוע וראית שהוא כולו מלא במים?

לפני אבחנות של סדקים וכד', תינסה לתאר איפה ראית מים. האם מנוע לאחרונה עבר טראומה - התחממות למשל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב ככה הוספתי מי קרור ואחרי נסיעה קצרה ראיתי שחסר עוד פעם מים, ראיתי שאין נזילה מתחת לאוטו כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר

בדקתי שמן וראיתי שמן חום בהיר וכשפתחתי מכסה למילוי שמן ראיתי מין עיגולי מים בתוך השמן על הפקק

אני סגור על זה שיש לי מים במנוע (ולא נפט או יהלומים) ודי ברור שצריך לפתוח את המנוע

אני רק רוצה מוסך טוב שאפשר לסמוך עליו (למרות שמנסיוני אין הרבה כאלו בכלל) ושיודע לעשות את העבודה

• תוכן חדש...