Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים ל WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב ספורטבי, עד לאחרונה הנחתי שזה יהיה קליאו ספורט או משהוא דומה.

לאחרונה שקלתי איפרזה WRX, החיסרון המרכזי מבחינתי הוא ההיגוי שנחשב מעורפל (ממבחנים ונסיון חברים - לצערי אין לי ניסיון אישי עם הרכב).

אני מבין שניתן לשפר את ההיגוי על ידי הקשחת המרכב והלפת המסרק למקוצר - האם שיפור כזה אכן משפר משמעותית את תחושת ההיגוי?

האם לאחר שיפור כזה ניתן להשוות אותו לזה של קליאו ספורט?

תודה,

נתן.

פורסם

עוד לא קנית אתה כבר רוצה לשפר?

אולי עדיף קודם שתקנה, תסע קצת על הרכב ואז תחליט, בכל מיקרה שתי הרכבים שונים בתכלית, האימפרזה היא רפליקת ראלי חזקה וברוטאלית בהרבה מהקליאו היא לא תתנהג כמו הקליאו כי הן שונות לגמרי, בסיס גלגלים ארוך יותר, הנעה כפולה לעומת קידמית, משקל וכו'.

עם הקליאו הרבה יותר קל להשתעשע בסיבובים, לזרוק קצת את הזנב החוצא באימפרזה זה הרבה יותר קשה וגם יצטרך להתבצע במהירות גבוהה יותר בגלל אחיזה אבסולטית גבוהה יותר מהקליאו.

אפשר לתקוף סיבובים מאוד מאוד מהר באימפרזה והיא פשוט יושבת כמו רכבת על מסילה לעומת הקליאו התזזיתית יותר.

בתור אחד שנהג על שתיהן (WRX 2005 וקליאו 2001), מאוד מהנות, הכוח באימפרזה ממכר ההיגוי לא זכור לי כמעורפל הוא משהו באמצע ולא רע בכלל לדעתי.

הצליל מנוע בקליאו מהמם ומאוד כיף לסחוט את המנוע לקצה העליון של הסקאלה וההתנהגות ממש מהנה .

פורסם

אני מתנצל,

לא הסברתי את עצמי כראוי.

ההתלבטות היא לגבי קניה של אימפרזה שכבר שופרה.

לדיברי המוכר השיפור עשה פלאים, מכיוון שלא תהיה לי אפשרות לבחון זאת לעומק אני שואל אם מישהוא מכיר מניסיון את השיפור הנ"ל ואם כן עד כמה זה טוב?

פורסם

זכור לי שבמבחנים הופיע תלונה חוזרת על היגוי לא מאד מתקשר (לאו דווקא לא מדויק) ועל כך שהחרטום "ממריא" ואז תחושת ההיגוי נעלמת לגמרי.

אני מודע ליתרונות הכח והאחיזה של האימפרזה, מצד שני אני מכור להיגוי מהנה (גדלתי על בירכי הוט האץ מבית פיג'ו).

תהיתי אם אפשר לשלב בין העולמות, אם לא אז כנראה ש האימפרזה תרד מהפרק.

כדי להיות כנה, אני מוצא גם את ההיגוי של הקליאו פחות טוב משל ה 306 XSI שלי אבל היא משמעותית חזקה ופראית יותר.

פורסם

ועל היגוי אחורי שמעת?

באימפרזה יש כזה - עם הגז.

בכל אופן, מה שופר מבחינת היגוי ברכב המדובר?

"הצליל מנוע בקליאו מהמם ומאוד כיף לסחוט את המנוע לקצה העליון של הסקאלה וההתנהגות ממש מהנה"

השריקה של הטורבו והנביחה של הבוקסר בסובארו שמה את זה בכיס.

והתנהגות ?! לאימפרזה אין התנהגות האימפרזה סובלת מבעיות התנהגות :-)

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הוחלפו גומיות, הוחלף מסרק לקצר יותר, הוחלפו קפיצים ובולמים להקשחת הרכב.

שוב, אין י ספק שהאפרזה פונה נהדר וההיגוי שלה פונקציונלי.

אני מתיחס לפידבק שעליו נאמר שלוקה בחסר.

פורסם

ההיגוי היחיד שמעניין אותי

פניה טובה הילוך 2\3 סחיטת המצערת

וכול היום על הצד

בכל מקרה לי יש נסיון אם WRX

וזה רכב שצריך ללמוד אותו מאוד מאוד מומלץ

הטורבו עושה נפלאות בכניסה שלו (במיוחד בפניות )

אם יודעים להשתמש איתו נכון

ואם לא סגור עיניים ותפלל

0502222535 לחלקים :-P

פורסם
טוב,

רכשתי קליאו ספורט.

נתן.

אתמול התעניינת בWRX ואילו היום רכשת קליאו ספורט?

קטע הזוי.

בכ"א מזל טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השוואת רכבים שאין בינהם קשר .

אולי יש בקליאו הזאת משהו שכולנו לא יודעים

אולי מחר KEN BLOCK יעבור לקליאו מי יודע .?:?

מוזר שאלתה לגבי האימפרזה כולם ענו לך

והחטתה שהקליאו יותר לג'ימיקנות.?

0502222535 לחלקים :-P

פורסם
שלום,

האם לאחר שיפור כזה ניתן להשוות אותו לזה של קליאו ספורט?

גם במצב נטורל ההיגוי יותר טוב מזה של הקליאו ספורט.

כדי להיות כנה, אני מוצא גם את ההיגוי של הקליאו פחות טוב משל ה 306 XSI שלי אבל היא משמעותית חזקה ופראית יותר.

לא תמצא היגוי יותר טוב מה-306XSI במכונית שהיא לא BMW או צפונה (במחיר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...