Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים ל WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מגזין של "אבו" שהשווה בין הקאפ לwrx.

בכל אופן באמת אין כל בסיס להשוואה.

4 דלתות ->2דלתות

הנעה כפולה -> הנעה קדמית

רפליקת ראלי מול הוט האצ'

אטמוספרי מול טורבו

זמינות חלפים, זמינות שיפורים והרשימה ממשיכה וממשיכה.

ותמיד תמיד אני מדגיש את הנקודה הזו - היכולת לתקל שטח ברמה של שבילי עפר, בוץ ומרעין בישין.

תמיד תמיד, ההתקדמות מקליאו לאימפרזה. את הכיוון ההפוך טרם ראיתי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מזל טוב על הקליאו, עכשיו יש לך לאן לשאוף בעתיד...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ותמיד תמיד אני מדגיש את הנקודה הזו - היכולת לתקל שטח ברמה של שבילי עפר, בוץ ומרעין בישין.

תמיד תמיד, ההתקדמות מקליאו לאימפרזה. את הכיוון ההפוך טרם ראיתי.

ירון

1. פותח השרשור לא קנה WRX ועבר לאחר מכן לקליאו, הוא שקל WRX ובסוף הלך על קליאו. על פניו, החלטה נכונה...רכב ספורטיבי ראשון.

2. היכולת לתקל שבילי עפר? אתה באמת תוקף שבילי עפר עם האימפרזה שלך? מצטער ידידי, WRX זה אחלה רכב ואולי הרכב הבא שלי במקום הקליאו, אבל שבלי עפר ?!?! היא לא בנויה לזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כאחד שבא במקור מקליאו ואז עבר לאימפרזה לדעתי עשית בחירה נבונה שהלכת על הקליאו בהתחלה.

הרכב הרבה יותר מתקשר מסובארו סטנדרט לדעתי וחזק יותר לעומת הפיזו שהייתה לך.אחלה רכב לעבור מהפג'טה שלך.

בעתיד אחרי שתרגיש שמיצית קצת את הקליאו אתה תמיד יכול לקנות אימפרזה או איבו...

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

כוונת המשורר - אינך צריך לדאוג שמה תתקע בבוץ אם אתה עובר בשביל בו יש הרבה בוץ, מהסוג שיהיה בע"ה בחורף הבא לטובה.

וכן, אפשרי לתפוס פיסת שטח נחמדה ולהרגיש קצת כמו קולין מקריי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

טוב,

תודה לכל המגיבים, אני אסביר את עצמי.

חיפשתי רכב "כיף" בעיקר. אני חי מזה כמה שנים עם 306 XSI שאני מאד מאד מאד מאד אוהב, מי שאולי נתקל בשאלות שלי לאחרונה בפורום היעוץ יודע שרציתי להחליף רק כדי להתחדש קצת ולגוון.

הרכב הוא שני במשפחה - בת הזוג שלי נוסעת על רכב הליסינג שלי ואני נוסע ברכב שמטרתו (מעבר ללהסיע אותי לעבודה וחזרה) היא להעלות חיוך על פני ביום יום ולפעמים בסוף שבוע.

הקליאו היתה מועמדת מזה הרבה זמן, הנחתי שהסובארו חזקה יותר, מהירה יותר, מיקצועית יותר אבל כנראה פחות משובבת נפש בנסיעה מינהלתית וגם יקרה יותר.

רגע לפני הקניה "קפץ"לו הרצון לאמפרזה שוב ,בעיקר לאחר שיחה עם אדם שהסביר שאמפרזה משופרת יכולה להיות קלילה ושובבה כקליאו.

אני מודע היטב לעובדה שהרכבים הם מקטגוריות שונות לחלוטין כפי שהחברים המכובדים הסבירו, אני לא חיפשתי קטגוריה אלה fun.

אני בהחלט מסכים שעכשיו יש לי למה לשאוף:-) אבל נראה לי שכרגע בתור רכב שובב הקליאו התאימה יותר, מה גם שהיא מרגישה לי בחירה טובה יותר בתור צעד בינים , נראה לי מסוכן ברמת הנהיגה שלי כרגע לקחת אימפרזה לגבולות (הם כנראה גדולים עלי).

אני אחרי קורס נהיגה, נראה לי שאקח עוד כמה ואתחיל לנהוג יותר ברצינות לפני אימפרזה משופרת.

ואת האמת, שפוט קמתי בבוקר ואמרתי, טוב ,בא לי קליאו ספורט פעם אחת, מאמפרזה אני כבר לא אעבור לקליאו ההפך אפשרי.

בכל מקרה הרכב הוא דור שני משנת 2002 כחולה וחמודה, נטולת שיפורים ומקורית לחלוטין, אני יד שלישית (קניתי משניה) נראה שהרכב שמור ומטופל (דורש קצת ניקיון של פנים הרכב). 120 אלף ק"מ, מטופל במוסך מורשה.

לבחור ששאל על שיפורים:

עדיין אין לי מושג מה האפשרויות , כפי שאמרתי כח פחות מעניין אותי אלה ניהוג ופניות.

תודה על ההתיחסות המיידית (מקווה שלא איכזבתי את אנשי האפרזה)/

נתן.

פורסם

אני אישית לא התחברתי מעולם ל- WRX, אבל GT שעברה החלפת קפיצים + בולמים + מוטות מייצבים,

בהחלט מורגשת כמתנהגת טובה יותר לעומת הסטנדרט שאיתו היא מגיעה.

ההגה עדיין לא מתקשר וחד כמו הצרפתיות, ודוושת הבלם עדיין מרגישה כעשוייה מעץ,

אך ההשקעה בתחום זה (לדעתי) בהחלט שווה את הכסף.

לא תמצא היגוי יותר טוב מה-306XSI במכונית שהיא לא BMW או צפונה (במחיר).

1995 NA ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...