Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] פורשה GT3 RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הGT3 היא הגרסא האטמוספירית.

הGT2 היא הגרסא הגודשת.

בגלל התקנים שהFIA קבעו לקטגוריות בהן פורשה מתחרה - מנועי טורבו אסורים, ולכן הגרסאת מסלול מבוססת על הGT3 ולא על הGT2.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
למיטב ידיעתי הGT3RS לא מגיעה עם פנסי קסנון כיוון שהתקנות האירופאיות דורשות מערכת שטיפה וכיוון גובה אוטומטי - ו2 המערכות הללו שוקלות יותר מידי לדעתם של מהנדסי פורשה.

לפיכך הרכב מגיע עם מנורות הלוגן סטנדרטיות.

נכון, לא חשבתי על זה.

מעניין איך ההסבר התקבל בקרב התורן שקנה את הרכב רק בגלל שזאת הפורשה הכי הכי. "שומע דוד אין קסנון כי זה מוריד 70 גרם שתורמים לעוד 2 מאיות השניה בתנאים אופטימליים עם נהג אופטימאלי אי שם בנורדשלייפה".

פורסם

כאן הטעות.

הוא מיועד למסלול לסופי שבוע.

אני בטוח שאחוז ניכר מהקונים שלו (במיוחד במדינה שהספורט המוטורי בה עדיין לא חוקי למשל) אכן קונים אותו בשביל אותה מטרה שציינת. אם מישהו בעל אמצעים רוצה רכב פוזה הוא רוצה את הרכב עם האותיות GT3RS וספויילר ולא אכפת לו למה זה נועד, בשלב הזה יפריע לו שאין קסנון.

אגב, "עשיית פוזה" בציר מוריה היא הפעילות החביבה עלי עם הרכב (לשמחת מי שיקנה אותו ממני). :)

פורסם

מי שרוצה פוזה בארץ בהרבה מקרים יסתפק ב"סתם" 911 או 911S.

מי שרוצה פוזה בחו"ל מלכתחילה לא יקנה פורשה - הוא ילך לפרארי/למבו/אסטון שברוב המקרים יש להן יותר פוזה.

מי שמתעקש לקנות פורשה ורוצה המון פוזה - ילך על קררה GT משומשת או GT2 חדשה.

הGT3RS היא לא סתם דגם נישה. היא דגם נישה בתוך הנישה. מי שלא הולך להתגרזן עם הרכב הזה במסלולי המירוצים וסתם מחפש רכב מהנה לסופ"שים יקנה GT3 "רגילה".

גם הGT3 RSR מגיעה בלי קסנון (ואפילו הפנסים שלה צהובים ולא שקופים!), והיא עדיין עולה יותר מGT2 שמגיעה עם טורבו, יותר מ500 כ"ס, קסנון וכל שאר איבזור המותרות שיש לפורשה להציע.

לגבי עשיית פוזה בציר מוריה עם הZ4, מוכר? ;)

פורסם

נכון אבל יש הרבה אנשים בארץ שנכנסים לסוכנות ולא מעניין אותם שיקבלו את אותה כמות פוזה עם קאררה 2 רגילה הם רוצים את הכי טוב ולא אכפת להם מה זה עושה..

לגבי ה,Z הכל למכירה, במחיר הנכון :)

פורסם

ומה המחיר הנכון? :-P

בכל מקרה, לגבי "פוזה" לפשוטי העם (כמוני), גם בוקסטר ממקדונלדס תספיק :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסוכנות פורשה בפ"ת יש שם 911S שחורה עם ספויילר, אכן ראיתי אותה מבפנים עושה פוזה ועוד איך...

לישראל היא מספיקה לדעתי, לא צריך ללכת רחוק עם גיסראות קיצוניות כמו ה-GT2.

ואם אני לא טועה, תקן אותי Discover, אבל המכוניות שבאות עם עדשות אופטיות כפולות מגיעות אם קסנון כסטנדרט (רק אם זה כפול).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון, אבל הפורשה מגיעה עם עדשות בין אם מדובר בקסנון או "סתם" הלוגן.

עריכה:

אם כשאתה אומר "עדשה כפולה" אתה מתכוון למצב כזה:

386435027.jpg

אז לא בהכרח.

לדוגמא בטורבו הזו אין עדשות כפולות ועדיין יש קסנון (כל טורבו מגיעה עם קסנון).

porsche-911-turbo-aerokit-2008-761851.jpg

פורסם

אוקיי, לא הייתי בטוח בכך, כי הבנתי שזה מגיע כסטנדרט ב-911 החדשות, אני מניח שזה נתון לבחירת הלקוח איזה לקחת (קסנון/הלוגן) בלי תוספת תשלום.

פורסם

זה אכן נתון להחלטת הלקוח, אבל אם אתה חושב שלא יחייבו אותו על זה אתה חי בסרט.

ההלוגן הוא הסטנדרט בעוד הקסנון הוא אופציונלי ובתשלום.

פורסם

התשלום על הקסנון הוא בדיחה ביחס לתמורה שהוא נותן, ביחס למחיר הרכב וביחס למחירו לעומת תוספות אחרות.

10,000 ותמורה הן בטיחותית והן חזותית. ישנן תוספות הרבה פחות "נותנות" שעולות פי 3 4 ו5 מזה.

פורסם
זה אכן נתון להחלטת הלקוח, אבל אם אתה חושב שלא יחייבו אותו על זה אתה חי בסרט.

ההלוגן הוא הסטנדרט בעוד הקסנון הוא אופציונלי ובתשלום.

אז מה הניפוח של "קסנון בא כסטנדרט"?

אם הוא נחשב כתוספת איזה סטנדרט ואיזה בטיח...

פורסם

איפה ראית שאמרתי שקסנון בא כסטנדרט ? :roll:

בדגמים היותר חזקים, כמו הטורבו או הGT2- הוא אולי מגיע כסטנדרט, אבל בדגמים הבסיסיים יותר של ה911 ו911S הקסנון אינו סטנדרט ומגיע כתוספת בתשלום מלא.

צריך גם לשים לב בין שווקים שונים. רמת האיבזור הסטנדרטית בארה"ב לא בהכרח זהה לזו שבגרמניה או אנגליה ובטח שלא לזו שמוצעת בארץ.

• תוכן חדש...