Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קצת(באמת שלא הרבה) נסיונות למצוא שיטה שמוכיחה שיש דרך לעקוף את מערכת תמחור הרכבים בארץ מצאתי את שתי מנצחות החוסר תמחור, כאמור ניסן מקסימה ואופל ווקטרה. כאשר המחירים המבוקשים הם כ20K לסוף שנות ה90 ועם כ"כ הרבה יאוש שנודף מהמודעה שברור שבפועל אפשר לסגור על כ10K. ומדובר על רכבים המאובזרים במנועי 2000 (138 כ"ס) ו3000(190 כ"ס) וקילומטרז' סביר ביותר.

אשמח לקבל פרטים טכניים על הרכבים ובפרט נקודות חלשות של הרכבים.

פורסם

יש עוד הרבה מנצחות שיטה ואני גם אוהב לקנות מכוניות כאלו.

מבין שניהן הייתי הולך על המקסימה - המנוע שלה לחשב למעולה ביותר, ממה שידוע לי האמינות לא רעה, אבל יש את המינוס של יבואן שידוע כבלתי ידידותי במחיריו ופה אין לך הרבה ברירות כשתזדקק לו (אולי ebay).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ebay זה בדיוק כיוון המחשבה, לרגע לא חשבתי לתת למכונאים הקלוקלים ולמוסכים המורשים עם המחירים המופקעים לגעת לי בבובה הבאה שלי.

אכן המקסימה הרבה יותר יפה, יש אפשרות ייבוא גיר ידני מחו"ל, והבנתי שבגירסאת ה3 ליטר שלה מותקן מנוע V6 והיא ההעדפה שלי.

פורסם

גם במקסימה 2.0 יש מנוע V6, האוטו הוא מכונית מנהלים לעניים לכן חלק מהמכלולים לא ממש אמינים, נעשו בחיסכון כדי להוריד עלות כללית של הרכב. בכל אופן מקסימה עדיפה על ווקטרה מבחינת אמינות.

פרטים טכניים ניתן למצוא ב-google , וגם תגובות בעלים.

פורסם

נהגתי על מקסימה מנוע 3.0 ל' לא מעט (הראשונה מודל 98' והשניה מודל 03') וללא ספק מדובר ברכב איכותי, אמין מאד, מנוע מצויין ואיבזור מלא של רכב מנכ"לים מפנק.

נכון שהשירות של קרסו הוא לא מי יודע מה, אבל לדעתי אפילו הוא עדיף על ה(חוסר) שירות שתקבל אצל UMI...

עם זאת, בדיעבד, פחות אהבתי את המושבים של הניסן - לא מצאתי אותם נוחים כלל וגם הישיבה הנמוכה יחסית לא היטיבה עימי במיוחד (בכלל, מושבי העור בקיץ? סיוט... אבל בחורף נהניתי מחימום המושב.)

אם אתה מעיד על אפשרות לקפל עוד את המוכר של הניסן - לך על זה.

• תוכן חדש...