Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מבולבל מכל המכשירים החדשים, יודע מה אני רוצה אבל לא יודע מה עדיף, בסופו של דבר. המבחר גם לא גדול בחנות המקוונת של סלקום ואני לא יודע אם יש עוד מכשירים שלא נמצאים באינטרנט.

העובדות הן כאלה - יש לי אפשרות לחבילה מצוינת מבחינת עלויות בסלקום, אני רק צריך לבחור מכשיר. אני לא מדבר המון ולא רוצה לשלם על המכשיר כל חודש (או מוכן לשלם מעט מאוד) ולכן לא צריך מכשיר שמקבלים אותו בחינם רק אם מדברים מעל 399 שקלים בחודש.

אני רוצה שתהיה למכשיר גישה לאינטרנט, מעדיף שיהיה GPS, רוצה ממשק נוח (לא כמו זה של מוטורולה), רוצה מצלמה קצת יותר טובה מ-2 מגה-פיקסל, כמה שיותר זכרון (ועדיף שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ושישמש כדיסק-און-קי לעת מצוא). לא צריך מכשיר יפה במיוחד אבל מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר דק כי אני סוחב אותו בכיס. מעדיף מסך גדול כמה שאפשר ואוהב טלפוני צדפה, אבל לא חייב.

אוהב מאוד נוקיה - אבל לא רואה שם יותר מדי מבחר. יש E63 אבל חסרה לו מצלמה נורמלית והוא רק דור 3 (זה משנה?). בנוסף - E71 אמור להיות יותר טוב, לא? לאן הוא נעלם?

יש LG Viewty ku990 אבל הוא נראה פשוט מדי ואני לא יודע עד כמה המסך שלו איכותי. בנוסף הוא מגיע עם 2GB בלבד ואין GPS. מצד שני, הביקורות עליו טובות אבל הוא די ישן.

יש כמה סמסונגים מעניינים אבל אני לא ממש יודע מה עדיף - Samsung S8300 Ultra Touch , Samsung F480

יש גם סוני אריקסון חדש - Sony Ericsson W995

אין לי מושג כמה הם טובים ואני גם לא יודע אם צפוי להגיע משהו מעניין בקרוב. למישהו יש הצעות/רעיונות?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחזיק את הlg ויוטי

אחד החסרונות הגדולים שלו מבחינתי שהרמקול-דיבורית שלו על הפנים ולא משתווה לנוקיה גם לפשוט ביותר.

איכות המסך טובה למדי אך המסך מגע לא איכותי במיוחד. בנוסף דבר שיכול להטריף אותי הוא שהמכשיר מתחמם מהר

ומטגן את האוזן. בנוסף הבטריה נגמרת יחסית מהר אם משתמשים הרבה בטלפון.

עצה שלי תחפש מכשיר אחר

תמיר.

פורסם

לא ממליץ על הLG KU990 יש לי אותו והוא על הפנים...

אם תשים כרטיס זיכרון מעל 2GB הוא יעבוד נורא לאט , המסך מגע פשוט גרוע וכבר אחרי חצי שנה איתו הוא בקושי קולט מגע יד.

לא מצאתי בנאדם אחד שיגיד שזה מכשיר טוב -נקודה למחשבה זה גם שאין GPS .

לא מכיר את הדור החדש של נוקיה חוץ מהN95 שהוא ממש טוב ולא מצאתי בו חסרונות -יש בו GPS שאני משתמש בו כמעט באופן קבוע וזה עולה 19.90 והוא לא מאכזב...

יש לו 8GB זיכרון והוא לא נתקע אך בכל זאת מכשיר מיושן אבל עדין זאת ההמלצה שלי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

סקורניצקי, גם אני ברשת סלקום, ויש לי LG רנואר KC910Q, דור 3.5, שלא מופיע באתר של סלקום.

מצלמה 8.0 מגה פיקסל. (שימושי מאוד מבחינתי).

מסך מגע.

GPS נח מאוד על מסך גדול.

אינטרנט פ33ות.

אהה, כן, וגם שיחות נכנסות ויוצאות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רונקי (אחלה שמות מדביקים לך פה :p) גם אני באותה דילמה ולו בגלל שההתחייבות מסתיימת בקרוב.

לצערי הרב כל דבר שאעשה יחדש אותה לעוד 3שנים מקוללות,אך זה לא ממש שיש לאיפה לעבור.

אני מאוד חושק בN95 8GB אבל הוא עולה 70ש"ח כפול 36חודשים.אפשרי לקחת ב15ש"ח אם אדבר ב200ש"ח לחודש.

יוצא שאני רוצה להקטין את החשבון החודשי (ממוצע 270) אבל 200ש"ח רק דיבור בלי סמסים,ביטוח,אינטרנט ושאר חרא ואגיע ל300 חשבון קבוע בלי להסס.

דרישותיי מהפלא המיועד : מצלמה סבירה (כרגע עם 3מ"פ בסליידר 6500S),אינטרנט (לפעמים לגלוש מעט),בטריה שתחזיק זמן סביר,ומכשיר שלא יעשה לי את המוח WELL DONE.

מקווה שיעזרו לך לעזור לי ;)

נ.ב אכן המבחר מצומצם מאוד באתר,אולי בכל זאת אגש לאחד המרכזים לבדוק מה קיים :)

נ.ב 2 - אפשר לקנות מסלקום ולא לשלם ביטוח בשנה הראשונה,ובכך להסתמך על השנת אחריות מהיצרן? יחסוך לי כמעט 40ש"ח כפול 1שנה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי הדרישות שלך אני חושב שהפלאפון שהכי יתאים לך זה ה-5800.

דור 3.5 ודק מאוד יחסית לשאר חבריו.

הבעיה שאין אותו בסלקום.

יש לך 2 אפשרויות:

1. לעבור לאורנג {שזה כנראה לא יקרה}.

2. לקנות מחנות פרטית שהיא אמינה וזולה {שזה הצעד שאני הייתי עושה במקומך}.

א. האינטרנט מוצג בו בצורה מאוד נוחה, דיי קרובה למחשב.

ב. יש בו GPS בדיוק כמו ב N95, אין לי מושג איך הוא כי לא יצא לי להשתמש בו, אבל שאל את אלה שיש להם, אני בספק אם הם לא מרוצים.

ג. ממשק נוקיה.סאביאן 9.4 צריך יותר טוב מזה? אני בספק.

ד. מגיע בחבילה עם 8 GB זיכרון, אני חושב שזה מספיק {ישנה אפשרות הרחבה עד 32GB}

ה. 3.2 מגה מצלמה, איכות ווידאו אחת הטובות שראיתי בפלאפונים.

ו. מסך מגע מצויין, גדול ובעל רזולוציה יותר גבוהה משאר הטלפונים בשוק.

ז, סוללה בעלת 1350mA סוללה חזקה מאוד

ו. מכשיר שלא מטגן את האוזן שלך.

היום קיבלתי את המכשיר, רכשתי אותו לאחר סקירה לא קטנה.

פורסם

אני עם ה5800.

הסוללה מחזיקה מקסימום יום אחד!!

הספיקר סביר. (הLG הישן שלי היה ספיקר מדהים)

ולפי זכרוני אפשר להגדיל זכרון עד 16G. (אני לא בטוח)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא יכול להיות שהיא מחזיקה לך יום אחד,תלוי גם באופן השימוש שלך.

יכול להיות שמתי שקנית אותו לא ריקנת אותו לגמרי ושמת אותו ל 12 שעות טעינה לפי הוראות היצרן.

ניתן להרחיב אותו עד 32GB, לפי החוברת הפעלה שלו שנמצאת ברגע זה ברשותי.

פורסם

רוני, אתה קודם כל צריך להחליט אם אתה פוסל או מעוניין במכשירים עם מסך מגע. יש כאלו שאוהבים את זה ויש כאלו (כמוני) שלפי שעה לא מוכנים לגעת במכשירים כאלו. כל התפעול של המכשירים האלו שונה ויש גם גם הבדלים משמעותיים בין אחד לשני מבחינת נוחות תפעול.

חסרים הרבה מכשירים שאמורים להיות בהיצע של סלקום, אתה צריך לבקש מהן רשימה מסודרת כולל מחירים כדי שנוכל לעזור לך למצוא את המכשיר שעונה הכי טוב על צרכיך ויתאים לכיס הסטודנטיאלי שלך .

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לקחתי לא מזמן סוני אריקסון C902.

מכשיר עם ממשק נוח מאוד, מצלמה איכותית 5MP עם מכסה, מסך גדול ומכיל כל מה שאתה רוצה פרט ל GPS.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה5800 עם טאצ'? כי יש לי אצבעות די גדולות ולא נראה לי שנסתדר עם מכשיר כזה :|.

במידה וקניתי אפשר לשים את הסים של סלכלום והמכשיר יעבוד והכל יהיה פסדר? או שצריך לגשת אליהם?

מה עושים במקרה של תקלה? מן הסתם הנוכלים יירצו תשלום נוסף ע"מ להעניש אותי "יען כי לא רכשת אצלנו מכשיר\חידשת התחייבות\חתמת על כבילה אחרת ל36 חודשים".

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יש לי נוקיה E63...עם המקלדת המלאה.

הוא עולה 50 שקלים לחודש, אבל אתה מקבל זיכוי מלא אם תה מדבר מעל 150 שקלים.

מדובר ב"אח קטן" לנוקיה E71, שעולה 25 שקלים פחות, והוא בלי GPS ומצלמה פחות איכותית.

אבל אתה מתעקש על ה-GPS תקנה את ה-E71.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין לי צורך ב GPS בכלל :) גם לגבי האינטרנט אני סולד אבל השתמשתי קצת בN95 של חבר במסעדה ועובד לא רע בכלל.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הייתי היום בסלקום - שירות ? זה כבר יהיה לטופיק הבא.

את מי שזה מעניין וגם את מי שלא - האייפון יתחיל להיות משווק בספטמבר.

נ.ב

למי שלא זוכר, לשדרג מכשיר במחיר מסובסד אפשר פעם בשנה וחצי.

פורסם

יש לי סמסונג F480 ולדעתי כדאי לוותר עליו ועל דומיו. הממשק לא נוח והמכשירים דיי איטיים.

באופן עקרוני, אני אישית כרגע לא מוכן להתבסס על מכשיר שהוא רק טאץ' לכן ה F480 שוכב לו במגירה ואני משתמש בנוקיה הישן שלי.

היום במקרה ביקרתי ביורוקום והתרשמתי ארוכות ממגוון המכשירים של נוקיה.

3 המכשירים הטובים ביותר לטעמי הם ה N97 (לא בתקציב) ה N85 וה5800.

בתקציבים הנמוכים ואם אתה מוכן לחיות עם טאץ' בלבד - ה 5800 הוא בחירה מעולה. היה לי אותו במשך חודש לנסיון ומאוד נהניתי ממנו, החסרון היחיד : בשמש חזקה קשה לעבוד איתו כי לא רואים טוב.

לדעתי כדאי לחכות שיכנס ה IPHONE מה שיגרום לנוקיה ושות' להוריד מחירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...