Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למבינים בבקשה,ברשותי מכונית מסוג אוטומת.

רציתי לדעת איך עדיף לתת פתיחה עם האוטו שהיא תהיה מהירה, ישנם 2 אפשרויות אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה חלק נהרס מכל אחד מהאפשרויות, ואיזה פתיחה מבין שניהם היא יותר מהירה:

1. לשים על N-ניוטרל, לעלות טורים ואז להוריד לD-דרייב ולנסוע. או

2. ללחוץ עם רגל שמאל על הברקס ורגל ימין לתת גז, לעלות טורים ואז לעזוב את הברקס.

או אולי בכלל גם על ברקס וגם על N ואז להוריד תN לD ולעזוב תברקס.

תודה לעוזרים

פורסם

הכי טוב יהיה לעמוד מול קיר , להרים הנד ברייקס ולהשאיר את הכפתור לחוץ , להדביק את הגז לריצפה ולשחרר

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

רציתי לדעת איך עדיף לתת פתיחה עם האוטו שהיא תהיה מהירה, ישנם 2 אפשרויות אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה חלק נהרס מכל אחד מהאפשרויות, ואיזה פתיחה מבין שניהם היא יותר מהירה:

תודה לעוזרים

אחלה יצרן...

פורסם

תודה לעוזרים

תגיד , לא קיבלת חומר ללמוד ולשנן לחופש הגדול ?

אוטו מת - זה מה שיהיה לך בתום הניסוי !

פורסם

עזבו אתכם ממנו. לפוחז יש הורים ואני מניח שזהו רכבם.

ואז יגיע היום שהם ירצו למכור אותו ויתפלאו איך לרכב עם ק"מ ממוצע ושמור יש בעיות בגיר וכו'.

יתכן והבעיות יצוצו הרבה לפני המכירה... פתאום הרכב יפסיק להיות אמין... מעניין באמת למה...

פורסם

אני פותח את הרכב עם מפתח. יש לי גם נעילה מרכזית.

חוצמזה יש לי שיטה שעשוייה לעבוד- אני עומד עם רגל על הברקס, משלב להילוך, מוריד את הרגל מהברקס ונותן גז.

הכי טוב, הכי בריא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לך טיפטרוניק ?

תניע את האוטו, תוריד ארמברקס, רגל על הברקס, תעביר לטיפטרוניק תעזוב את הברקס, תתן גז ובטורים סביבות ה5 - 6 אלף תעביר הילוך בצורה ידנית, זאת הדרך המקובלת שלא מזיקה, אם אתה רוצה יותר כוח אבל אתה תקרע את המנוע תגיע ל7 - 7.5 אלף טורים וחבל.

שני האפשרויות שהצגת פשוט יהרסו את האוטו

אם אין לך טיפטרוניק כנראה שהאוטו לא בנוי לנהיגה "ספורטיבית" או "ידנית" שלזה התכוונתי.

אשמח אם תציין את סוג המכונית

פורסם
יש לך טיפטרוניק ?

תניע את האוטו, תוריד ארמברקס, רגל על הברקס, תעביר לטיפטרוניק תעזוב את הברקס, תתן גז ובטורים סביבות ה5 - 6 אלף תעביר הילוך בצורה ידנית, זאת הדרך המקובלת שלא מזיקה, אם אתה רוצה יותר כוח אבל אתה תקרע את המנוע תגיע ל7 - 7.5 אלף טורים וחבל.

שני האפשרויות שהצגת פשוט יהרסו את האוטו

אם אין לך טיפטרוניק כנראה שהאוטו לא בנוי לנהיגה "ספורטיבית" או "ידנית" שלזה התכוונתי.

אשמח אם תציין את סוג המכונית

mazda 323 lantis 2004 1600cc

פורסם

טוב, לרכב זה אין גיר טיפטרוניק אשר מאפשר לנסוע במצב "ידני", אלא רק אוטומט,

לכן אין הרבה מה לעשות עם גיר אוטומט פשוט ללחוץ חזק על הגז והוא יעלה ל 6 - 7 אלף סל"ד ויעביר הילוך.

פורסם

ערן, השאלה מעידה על הידע האפסי שיש לך בתחום הרכב והמכונאות בכלל.

אני לא ממליץ לך לעשות את הדברים הללו ,כי זה הורס את הבריאות ואת הרכב.

תניח לרכב ולהורים שלך לנפשם , סע רגוע , חיים שלמים לפניך .

מה שלא תעשה הרכב גם ככה לא מטוס, סתם תתעכזב.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...