Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 בעיה בבלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אחרי החלפת קליפרים (הוצאתי אותם כדי להחליף מיסבים קדמיים) יש איזושהי בעיה בבלמים.

מתי שאני עומד במקום וכאשר המנוע אינו מונע הדוושה בגובה המתאים וקשיחה כמו שצריך להיות.

בזמן נסיעה כאשר אני לוחץ על הבלמים הדוושה יורדת למטה עד הסוף והגלגלים לא ננעלים, כמו כן ישנו רעש כזה של אוויר (פססס)

בזמן הלחיצה. הדוושה לא "קשיחה" כמו שהיא אמורה להיות בד"כ.

כמובן אחרי החלפת הקליפרים עשיתי ניקוז של אוויר מהמערכת.

לדעתי יש שתי אפשרויות:

לא ניקזתי מספיק אוויר או שלא עשיתי את זה בצורה טובה.

או שזה סתם צירוף מקרים ויש בעיה בבוסטר/צינור וואקום של הבוסטר שגורם לתופעה דומה אם אני לא טועה.

כל הצעה\המלצה\מחשבה תתקבל בברכה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

יש מקרים רבים שבמקרה כזה משאבת הבלמים המרכזית הישנה "והעייפה" נפגמת בתהליך הניפוח להוצאת אוויר , כי חלל הצילנדר של המשאבה המרכזית מזוהם בקטע שגומיות הלחץ של הבוכנות לא מגיעות אליו, היות שבזמן הוצאת האוויר מהלך הבוכנות במשאבה המרכזית מתארך , הגומיות הישנות נפגעות על ידי הלכלוך בחלל הצילנדר בקטע המזוהם שבמצב הנורמלי הגומיות לא מגיעות לשם.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום רב !

מכיוון שמדובר בבעיה בטיחותית ממדרגה ראשונה, אהיה זהיר, ואתיחס לעודדות ולא לפתרון, שאמור להיות במוסך מורשה משרד התחבורה.

מכיוון שאיני מאמין בצרוף מקרים, אני משער שהקליפרים תפוסים\ לא יושבים במקומם, לא מתפקדים משום מה, ולא נצמדים

לדיסקת הבלם, יתכן ותפקוד משאבת בלם מרכזית נפגם כעת.

רחש האוויר שאתה שומע מעיד על בריחת וואקום מהבוסטר, או לבוסטר, על פניו אין קשר בין בריחת וואקום מהבוסטר , לאחר טיפול בהחלפת קליפרים ומיסבי גלגלים, אך אין ספק, שהעבודת הרכבת הקליפרים לא בוצעה כהלכה, הבוכנה לא יוצאת בחוצה ונצמדת לצלחת, או צינורות בלם קדמיים סתומים, מדוע קשה לדעת.

מיותר לציין שמומלץ שהרכב יגרר למוסך, ואין לנסוע עם הרכב,

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות.

עשיתי ניקוז בשנית, נוזל הבלמים שעף מפתח הניקוז נראה טוב וללא כל בועות אוויר.

צינור הוואקום של הבוסטר נבדק ואין בעיה.

אותר עוד רעש של בזמן הלחיצה על הבלמים (פלווום), הרעש מגיעה מכיוון הבוסטר\משאבה מרכזית.

במקרה ברשותי בוסטר\משאבה חלופים. אני אעדכן כאשר אפתור את הבעיה.

נ.ב

הרפידות כן נצמדות לדיסק וכן עוצרות את הרכב, אבל לא בכוח שצריך להיות.

הצלחתי לנעול את הגלגלים על ידי "מכה" מהירה של הרגל על הדוושה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

תוך כדי הלחיצה, מרגע שהדוושה למעלה עד שהיא מגיעה למטה ניכנס אוויר לבוסטר וזה מצב תקין!

ישנו מסנן אוויר לבוסטר שיושב בציר שלו שמתחבר לדוושה, בזמן הלחיצה על דוושת הבלם ניכנס אוויר לבוסטר והרעש שאתה שומע זה רעש יניקת אוויר.

אבל שהדוושה לחוצה כבר לא צריך להישמע שום רעש.

לגבי הבלימה החלשה, יתכן ועדיין קיים אוויר במערכת.

אני מציע שתנקז אוויר בשיטה הזו:

פתח את הפקק של מיכל המילוי נוזל בלם.

פתח ניפל בגלגל אחד, ותן לנוזל לטפטף מספר דקות תוך כדי שאתה כל הזמן ממלא נוזל חדש במיכל, אחרי כמה דקות של טיפטופים סגור את הניפל ותעבור לגלגל הבא.

בצע זאת בכל הגלגלים אחד אחד.

אסור להגיע למצב שהנוזל בלמים ניגמר במיכל כי שוב יכנס אוויר, לכן תשגיח שהנוזל לא ניגמר! וגם תוך כדי שהנוזל מטפטף מהניפל אל תיגע בכלל בדוושה.

• תוכן חדש...