Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב בתקציב של עד 7000 שקל בעיקר הרצון שלי הוא לאוטו אמין,זול מבחינת טיפולים,חלקים ודלק ושיהיה ידני בלבד.אני מחפש רכב לא נמוך ממודל 95

חשבתי על פיאט אונו מודלים 95-96

או פונטו גם אותם מודלים.

רכב שאני בעיקר יסע בו נסיעות בעיר אך גם שיוכל לסחוב נסיעות מחוץ לעיר כמו לדוגמה שעה שעתיים נסיעה רצופהה.

יש לך הצעות חוות דעות על המכוניות הנ"ל??

פורסם

אין סיבה לרכוש אונו מהשנים 95-96 כשבתוספת כסף זניחה אפשר לקבל את הפונטו העדיפה.

כל רכב שנמצא במצב מכני סביר יוכל לסחוב שעה, שעתיים ואפילו שלוש של נסיעה רציפה. זה לא צריך להיות שיקול בבחירת הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כרגע מסיים תקופה עם סיטרואן סקסו דיזל, רכב חסכוני מאוד בדלק וסוחב מצויין.

כשבדקתי את שלי המחירון היה סביב 6,000 ש"ח.

למען ההגינות אציין שהרכב מ 99, עבר תאונה עם פגיעת שלדה לפני כ7 שנים, וצבר בלי עין רעה טפו טפו טפו 390,000 ק"מ. ובנוסף החלקים לא זולים במקרה של תיקון.

כך שייתכן שלא תרצה לקנות את שלי אבל בכל זאת אני ממליץ בחום רב על הרכב אם תמצא אחר.

• תוכן חדש...