Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס 1600 אוטומטית 99. על 50 ליטר אני עושה בקושי 400 ק"מ בעיר כלומר 1 ל8. לא משנה אם אני נוסע מהר לאט, עם מזגן /בלי מזגן, תמיד זה מגיע גג ל1 ל 8. רציתי לבקש מכם המלצה על בעל מקצוע באיזוור חיפה , שיוכל לאבחן אם יש לי בעיה במחיר סביר, ולא לקרוע לי את הכיס. במוסך המורשה שהייתי בו (מוסך מירוץ בקריית ביאליק) לקחו לי 1000 שקל על ניקוי המערכת וזה לא ממש עזר.

אם מישהו מכיר בעל מקצוע שמומחה במערכות הזרקת דלקת במאזדה אשמח אם תוכלו להפנות אותי. תודה לכם, רונן.

נ.ב

לשם השוואה היה לי פעם מיצובישי סופר לאנסר GLXI 1600 ידני והוא עשה 400 ק"מ על 40 ליטר.

כידוע הדלק היום מאוד יקר , ולכן אם ניתן לעשות משהו כדי להוריד את הצריכה אין ספק שזה יכול לעזור משמעותית.

תודה שוב, רונן

פורסם

לדעתי, צריכת דלק סבירה בנסיעה עירונית בחיפה, לפעמים (או לרוב) עם מזגן.

רכב עם גיר ידני (בעל נפח מנוע זהה ) באמת אמור להיות יותר חיסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על מכון טוב להזרקות דלק- יש בחיפה ליד מצת אור או את אורי מלמד ליד אצטדיון ק.אליעזר.

קח בחשבון שאבחון (חיבור הרכב לסורק )יכול לעלות 250-300 ש"ח בלי קשר לתיקון שתזדקק לו אן כי לפי תוצאות בדיקת הסורק ניתן יהיה לראות האם אכן קיימת תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יחסית התצרוכת דלק היא סבירה אבל אפשר לשפר. לשם נקודת יחוס, אני עם הלנטיס F שהייתה בבעלותי הייתי עושה 350 ק"מ על 45~ ליטר בנסיעה עירונית.

אם אתה מוכן להגיע לצומת סגולה בפתח תקווה, אני ממליץ לך על משה זר מכון להזרקות (דבר עם חיים יוד).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...