Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש: נוקיה N97 נגד ה-iPhone 3Gs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקרוב בפיצוציה הקרובה למקום מגוריכים במחיר של 100 גרם גרעינים, השוק הולך להיות מוצף כי הם חייבים להעיף 300K מכשירים.

:D

אתה טועה בגדול!

המכשיר יחולק בימי שישי בתחנות הדלק במקום עיתון לשבת.... :-P

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול בערב 21:00 ישבתי בבר של בית קפה מתוך 11 מקומות ישיבה שם (כולל אותי) הי שם על הדלפק 4 מכשירי איפון (לא כולל אותי) ממש הרגשתי לא נוח והשארתי את שלי בכיס :)

וזה עוד לפני שהמכשיר נמכר רשמית בארץ

Tubes Rule

פורסם

מישהו כבר קנה אייפון רשמי? אם כן, בכמה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי פרסומים לאף אחת מהשלוש אסור בנתיים לפרסם שום דבר שקשור לאיפון וזה כולל מועדי מכירה או חבילות מחירים.

המומנטום לדעתי קצת מאבד מעצמו ככה וזה שהוא לא ימכר בתקופת החופש הגדול זה עוד פספוס, נקוה שהם יצליחו למכור אותו לחגים ושתהיה להם כמות מספקת.

מעניין כמה איפונים זרים מסתובבים בארץ, לדעתי זה מתקרב ל 100,000, בסקירה מהירה במסעדות של פיתוח בצהריים לרבע מהסועדים יש איפון כבר, לא שזה מדגם מיצג על כלל האוכלוסיה, אבל זה עדין מרשים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תשמעו זה לא בושה שיש אייפון כמעט לכולם. זה כמו מזדה-3, אז לא ניסע בה?

אני אישית התלהבתי מזה:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?cc=il&lc=he

Satio_product_quality_image_1.png

Satio_see_the_product_large_2.png

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

בושה ? רע ? לא תשמע את זה ממני, לא קניתי אותו בשביל ה"שופוני יש לי מכשיר שלכם אין" קניתי אותו כי אני חושב שהוא מגניב לצרכים שלי, והוא באמת התגלה ככזה.

להפך, תהיה מסה רצינית, וחבילות דטה גדולות שאולי סוף סוף אתרים שחושבים את עצמם לגדולים בארץ אולי יעשו טובה ויתחילו לתמוך בדפדפנים שהם לא IE בכלל וספארי על איפון בפרט.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דיי, דיי ודיי, מי שרוצה מכשיר שיכול לעשות ה-כ-ל אבל לאט שיקח את ה97, מי שרוצה להתעסק כל הזמן עם תוכנות, פריצות ומכשיר שהולך לתיקון באנגליה+ אחריות יקרה בטירוף + השתתפות עצמית בשמיים (כן כן , כל מי שירצה להחליף מסך שבור באייפון) שיקח את האייפון, ויהנה.

אני אישית מתכוון לקחת את שניהם , להנות משניהם ולסבול מהם.. :(

כי ככה זה, אין מכשיר מושלם (עד שנוקיה יקבלו זכויות על מסך המגע של אייפון בעוד 10 שנים) :)

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

סוני אריקסון סאטיו:

מישהו מכיר את הנ"ל? נראה יותר מרשים מהנוקיה והאייפון?

Satio_see_the_product_large_2.png

מגע, מצלמה, אקשן מצלמת ה-12.1 מגה-פיקסל עם מבזק Xenon ומגע אינטואיטיבי מספקת תמונות מהממות ברזולוציה גבוהה, עם פרטים מדויקים.

מגע הקסם כל הפריטי המועדפים עליך נמצאים במרחק נגיעה בלבד. התחבר ישירות לסדרות טלוויזיה, סרטוני וידיאו, פודקאסטים ומוסיקה, דרך תפריט המדיה עם המגע המלא.

פלא של מסך רחב תאווה לעיניים, עם סרטים ותמונות ב-16 מיליון צבעים. במסך החד והברור בגודל 3.5 אינץ' ועם יחס של ‎16:9.

פורסם

המכשיר הזה מתוכנן לצאת לקראת סוף השנה, נראה נחמד אבל כרגע אין יותר מידי פרטים.

כולם רוצים להיות אפל ולהצליח כמוהם, זה יוצר תחרות בשוק וזה דבר בריא, אבל קשה להאמין שהמכשיר של סוני יהווה תחרות לאייפון בדיוק כמו הN97, אייפון ישאר אייפון ולא יעזור לאף אחד, כרגע אין מכשיר שהוא מתחרה רציני למכשיר של אפל, אולי מכשירי אנדרואיד עתידיים או מכשירים שיהיו מבוססים על הWEBOS של PALM.

כרגע אני לא צופה מהפכה בשוק ואת האמת רק בגלל הכמות אפליקציות העצומה של האייפון בלי כל הדברים האחרים אני מעדיף אותו.

מצלמה יש SLR כך שאני לא צריך את המצלמה העלובה שיש בכל הטלפונים, גם היא היא 12 מגה פיקסל כמו בסוני אריקסון המדובר.

נחכה להשקה שלו ונראה אבל אני לא מאמין שיהיה שינוי מהותי.

פורסם

דווקא ספציפית מבחינת החיישן במצלמה - הוא מעולה והוא בא מהסייברשוט הקטנה שלהם (T700)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
המכשיר הזה מתוכנן לצאת לקראת סוף השנה, נראה נחמד אבל כרגע אין יותר מידי פרטים.

כולם רוצים להיות אפל ולהצליח כמוהם, זה יוצר תחרות בשוק וזה דבר בריא, אבל קשה להאמין שהמכשיר של סוני יהווה תחרות לאייפון בדיוק כמו הN97, אייפון ישאר אייפון ולא יעזור לאף אחד, כרגע אין מכשיר שהוא מתחרה רציני למכשיר של אפל, אולי מכשירי אנדרואיד עתידיים או מכשירים שיהיו מבוססים על הWEBOS של PALM.

כרגע אני לא צופה מהפכה בשוק ואת האמת רק בגלל הכמות אפליקציות העצומה של האייפון בלי כל הדברים האחרים אני מעדיף אותו.

מצלמה יש SLR כך שאני לא צריך את המצלמה העלובה שיש בכל הטלפונים, גם היא היא 12 מגה פיקסל כמו בסוני אריקסון המדובר.

נחכה להשקה שלו ונראה אבל אני לא מאמין שיהיה שינוי מהותי.

ולמרות הנאמר רכשתי N97 בסופו של דבר ואחרי שבוע שלם אני ממש, אבל ממש מרוצה.

• תוכן חדש...