Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Drifting Dirty - עוד וידיאו בסגנון קן בלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון דריפטינג בבסיס חה"א בדרום קליפורניה, לא מתקרב לרמתו של קן בלוק אבל עדיין איכותי.

שימו לב מאיפה הוא לוקח את הפחית :wink:

3450305715_55a4ebf4b5.jpg

פורסם

סירטון נחמד - אבל ממש לא ברמה של קן בלוק.

מבחינת רמת הנהיגה ניתן לצלם סירטון שכזה גם בארץ בקלות. הבעיה העיקרית היא הצילום והעריכה המקצועיים וכמובן - הבנות.

פורסם

כמו שנאמר מעלי, אין בעיה לצלם סרטון זהה. הבעיות העיקריות:

1. צריך מנחת פנוי, שהילידים המקומיים לא יעלו עליו עם DL או היילקס במחשבה שהמטרה היא להוריד כמה שיותר קונוסים.

2. צריך מנחת פנוי, ללא הפסקה של המשטרה.

3. ספונסר צמיגים שלא יתן צמיגים ששמשו בתור מסלול קארטינג.

4. הקוזינות - יאשה יארגן משהו מהמכון.

* נהגים ומכוניות - דווקא זה אפשרי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כבר מדברים על קן בלוק, הינה אחד הסרטונים הטובים שלו, רק קמצוץ.

בהחלט יש HD ( לצפייה חלקה מומלץ חיבור לפחות 5 מגה ).

אם מדבירם על אומנות, זאת בהחלט אומנות מדהימה, הסרטון מדהים,אפקטים מדהימים, מצלמות מהירות מדהימות, הכל מדהים, בקיצור, חוויה שהחלט ניתנת לצפייה חוזרת כמה פעמים :). (מיוחד, 20 שניות אחרונות של הוידאו, מעשה מדהיםם שנעשה ).

פורסם

סרטון חביב, הבנות בהחלט משדרגות אותו.

רמת ערכיה מצויינת, ביצועים נטו, קצת פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב לאחר צפיה במבחר סרטוניו של קן בלוק, הסרטון הנ"ל זה כמו להשוות סרטון של הטסת טיסנים מונחי כבלים בקייטנה לעומת הטסת F16 .. :)

פורסם

בצדק. הבן אדם פשוט מדהים בקוארדינציה,שליטה ויכולות מדהימות ברמת הראייה לרחוק, כמובן גם אימונים אימונים אימונים :)

פורסם

לא יודע לא ממש אהבתי,אין מה להשוות לרמה של קן בלוק,פחות פוזות יותר נהיגה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תוכן חדש...