Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב שלי עמד בחניה מסודרת בסמוך לכיכר ופגע בו רכב שאיבד שליטה .מצורפות תמונות

הרכב שלי שווה 17,000 ורציתי לדעת אם ישביתו לי את הרכב על נזק כזה הרי שאם אני יכניס אותו לרנו מורשה הנזק מעל 12,000

חברות הביטוח עובדות עם חאפרים שמחליפים טמבון משומש במקום מקורי...מה אתם מציעים לעשות

IMGP1469.jpg

IMGP1470.jpg

פורסם

האם יש שסי לא ניתן לומר בוודאות אך נראה כי הפגיעה אינה משמעותית כלל מלבד התעקמות הכנף האחורית.

שכח מזה שתקבל אישור ביטוח להחליף לחלק מקורי כי זה ייקר את התיקון לערך העולה מ 50% מערך הרכב יש חובה של הביטוח להשתמש בחלקים מקוריים אך ורק על רכב שגילו לא עולה את השנתיים.

לפי המחיר שציינת ותמונות המכה נראה לי שיביאו לך פגוש אחורי והחלק שתחת הפנס מפירוק ויבצעו תיקון לכנף עלות של כ- 5000 ש"ח.

תגיע לפחחות שאתה מכיר אם אתה רוצה שלא לקבל אובדן להלכה כי אז תקבל כ-15000 שקלים במקרה הטוב ויקחו ממך את הרכב יתקנו אותו בכמה שקלים והוא יוחזר לכביש במחיר המחירון רק שלא יהיה בבעלותך יותר מה גם שאם תקבל אובדן להלכה לא תוכל לקבל החזר על הרישוי השנתי ששילמת כיוון שהרכב חוזר לכביש ולא מורד לאלתר.

פורסם

ברור רק אתה מחליט היכן יכנס הרכב, עדיף לך להכניס את הרכב למוסך הסדר של חברת ביטוח של הרכב הפוגע כך לא תצטרך להשאיר צ'ק לשישים יום.

ולגבי איך זה יעזור לך עם השמאי לא הבנתי מה ניסית לשאול.

פורסם

הסוכן שלי אמר לי שהוא ינהל לי את התביעה נגד חברת הביטוח של הרכב שפגע .

הוא אמר לי להכניס את הרכב למוסך של חברת הביטוח שלי ושם יראה שמאי של הביטוח שלי את האוטו.

אני מאמין שהרי עבודה טובה על האוטו שלי מתקרבת ל8,000 אלף.

מה אתה היית עושה במקומי -חברות הביטוח היום זה הנוכלים והרמאים הכי גדולים נשבע לך

פורסם

אם אני ילך למוסך שאני מכיר זה לא יעזור לי הרי את הערכת הנזק עושה שמאי של הביטוח

לא הבנתי אותך בעניין זה

פורסם

תשמע אם אתה הולך למוסך שאתה מכיר הוא יכול לעשות מה שאתה תרצה אם תרצה לתקן הוא יתקן את זה יש להם כח השפעה על השמאים מה גם שהשמאי מטיל על המוסך סכום שהוא מוכן שעד אליו יגיע התיקון והמוסך צריך להתמודד עם זה.

פורסם

הכול דיבורים באויר ועוד לא ראינו את הנזק.

הפגוש הרי גמיש ויש מצב כי נפגע הפח אחורי מה שישנה את מחיר התיקון.

יש לפרק פגוש ולבדוק, להעלות השערות וניחושים בשלב הזה, זה לא מקצועי.

פורסם

מה, איזה 8 אלף נזק, לא צריך להגזים אני מאמין משהו בסביבות ה3, טמבון, כנף, לי היה נזק פי כמה משמעותי וזה הגיע ל12 כי שחטו אותי(ניצלו את זה שלא ויתרתי על הרכב!) אצל פחח אחר זה היה יוצא בערך 5-7

לך לפחח קבל הצעת מחיר, אפילו אל תגיד שזה קשור לביטוח ותראה כמה הוא מציע על תיקון...

פורסם

אתה צריך להחליט לעצמ ךאחת משתיים . הכל בהנחה שהנהג הפוגע אשם בתאונה וכך הוא הודיע לחברת הביטוח שלו.

א)אתה רוצה להישאר עם הרכב, או

ב) לנצל את ההזדמנות ולקבל על הרכב מחיר מחירון ולהמשיך הלאה.

החלטת א'

אתה בוחר את השמאי אתה בוחר את הפחח ומתקן בצורה הטובה ביותר, הכל מבלי להפריז ובהתאם להערכת השמאי. את כל ההוצאות אתה מגיש לחברת הבטוח של הרכב הפוגע והיא מה לעשות, משלמת.

אין אובדן להלכה אין אובדן למעשה ואין נעליים.

גם כאן תן לחברות הביטוח לריב ביניהן כדי שתקבל את כספך אבל אתה יכול לעשות זאת גם לבד מול חברת הביטוח של הנהג הפוגע. הם לא כל כך גרועות כאשר הפוגע הוא הנהג שלהם כי הם יודעות שבבית משפט הם ישלמו יותר.

החלטת ב'

שמאי חברת הביטוח שלך קריצה אליו והוא מחליט על אובדן להלכה, ואז לחברת הביטוח שלך לוקח הכסף והולך לקנות משהו אחר. ותן לחברות הביטול לריב ביניהן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל לא נראה לי שגם במוסך מורשה יבואן ירכב לך ברכב מגן אחורי מקורי.

ב. המכה היא לא מכה סימפטית יש פגיע בכנף אחורית לגבי הרכב שלך זה אומר הרבה.

1. הרכב שלך הוא רכב 2דלתות והכנף אח' היא החלק הגדול ברכב.

2. הכנף היא מוחמת.

3. היתה לך פגיעה קודמת באותו מקום.

אני משער שהנזק פה מגיע לסדר גודל של 4000 ש"ח

• תוכן חדש...