Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי רכב רנו קליאו בי 16 שסתומים 2002. האוטו ברשותי כבר שנתיים והוא עבר 95,000. כאשר אני מדליק אותו רוב הפעמים הוא מקרטע ולא נדלק מהפעם הראשונה, אני נאלץ לשחק עם המפתח עד שבד"כ הוא נדלק אחרי כמה פעמים. הבעיה הייתה לי בקיץ שעבר ופתאום בחורף הבעיה נפסקה והאוטו נדלק נורמלי בלי בעיות... עכשיו הבעיה שוב חזרה והיא יותר גרועה ממקודם (מה שאני אומר נשמע קצת כמו וודוו - אין לי הסבר לזה :?:)

חוץ מזה האוטו נכבה לפעמים בעצירה - בפקקים או ברמזורים, שוב - בעיקר בקיץ.

האם לדעתכם שווה לפנות למוסך מורשה בגלל הבעיה הזאת? או מוסך רגיל ידע לטפל ברכב?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

מוסך או מכון הזרקות דלק שיש להם מחשב/סורק אבחון תקלות מתאים והכרות עם דגם מכוניתך, יוכל גם לאתר ולתקן התקלה.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אז אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמה שזה מוכר לי (הייתה לי בעיה זהה ברנו סניק 1.6 16V), נפתר ע"י החלפת חיישן TDC (גל ארכובה) ומאז האוטו מניע בנגיעה. אותם סימפטומים סוף קיץ התחילו הבעיות נעלמו בחורף וחזרו בגדול עם בוא הקיץ שאחרי. בכל מקרה אצלי היה מדובר בהנעות שהאוטו היה חם (לא בבוקר) נסיעה, עצירה למס' דקות (ילדים מהגן) ואז תפילה עם הרבה כוונות ע"מ שיניע. ההסבר מהמוסכניק הוא שהחישן זייף כשהוא היה חם.

פורסם

crankshaft sensor או חיישן גל הארכובה קל להחלפה בעצמך ומוחזק עם 2 ברגים אאל"ט.

יכול להיות שאני מתבלבל עם משהו אחר אבל אצלי החלפה של הרכיב הנ"ל פתרה בעיות קושי בהנעה.

פורסם

אם הרכב אל מתניע וניכבה ברמזורים כניאה התקלה בחיישן הצתה שהוא חיישן גל ארכובה,וזה שהבעיה רק בקיץ מחזק את זה שהבעיה בתקע של החיישן בגלל התפשטות הפינים בתקע בטמפ גבוהה,כיום לרנו יש חיישן ותקע משופר לכן מומלץ לתקן את הרכב במוסך מורשה רנו

• תוכן חדש...