Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, טעות מפגרת אני יודע :-(

מה גם שהמכתב היה חשוב עבורי והיו בו אישורים שהנפקתם עלתה בזמן (שאין לי) וכסף, לרגע לא חשבתי.

ניסיתי לברר דרך הדואר "אם זה לא רשום זה אבוד".

יש למישהו רעיון או ניסיון עם מקרה דומה שהסתדר בסופו של דבר?

(כתבתי מאחור את הכתובת שלי אבל זה לא הגיע בחזרה).

תודה לעוזרים.

פורסם

לא נראה לי שיש מה לעשות אלא אם יקרה איזה נס.

פעם הבאה אם זה חשוב שלח בדואר רשום (שלחתי היום לארה"ב, עלה משהו כמו 14 ש"ח)

פורסם

אין מה לעשות. אין שום מעקב על מכתבים כאלו, הם עוברים בין סניפי הדואר כמו בשקים, כמו גרעינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מה לעשות.

אם המכתב שלך ממשיך להתגלגל, אולי הוא יחזור אליך בעוד שנה ואולי לא - על זה לא הייתי בונה.

דואר רשום מבטח אותך עד 400 ש"ח לרבות שיחזור מסמכים. מעבר לסכום זה, באפשרותך להגדיל את סכום הביטוח בתוספת תשלום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דואר ישראל סמל הצבי ושירות הצב.

אם כתבת את כתובתך מאחור בוא יגיע המכתב בחזרה .

לפעמים זה לוקח הרבה זמן היו סחפורחם על מכתבים העולם שהתגלגלו להם עשרות בשנים

בוא נקווה שאצלך זה יקח זמן מועט בהרבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם כתבת את כתובתך מאחור בוא יגיע המכתב בחזרה .

לא תמיד, בפרט אם יש גנב בדואר שפותח מעטפות ומחפש כסף - כבר היו דברים מעולם.

אגב, גם אם אין כתובת על המעטפה, יש מקרים שהמכתב מוחזר לשולח. לדואר יש "מחלקת עלומות", לשם מגיעים בסופו של דבר דברי דואר שלא ניתן לאתר את שולחיהם ולהחזיר להם את דבר הדואר. במחלקת עלומות פותחים את המכתב (או החבילה) ומנסים לדלות מתוכנה את כתובת השולח.

אם מדובר במכתב אישי, מן הסתם הם יקראו ויחפשו אולי נרשמה כתובת בין שורות המכתב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל כנס לכאן: http://www.israelpost.co.il/postquestion.nsf/questionform?Openform ותדווח על כך.

דבר נוסף, מניסיון, בחודשי הקיץ חברת דואר ישראל (וגם לפני שהפכה לחברה) מקבלת סוג של נכות קיץ; מכתבים הולכים לאיבוד, דואר רשום מגיע ליעדו לאחר תקופה ממושכת, דואר 24 כלל לא עובד וכן הלאה. חכה בסבלנות המכתב עוד יגיע.

פורסם

זה לא נכות קיץ, מעסיקים לפעמים ילדים בחופשה. לפעמים הדוור שולח את הילד במקומו, כבר תפסתי מקרים כאלה על חם והתלוננתי .

מגיע הילד , זורק את החבילה של המכתבים בלי לשים כל מכתב בתיבה המיועדת וממשיך הלאה. (כנ"ל לגבי תיבות דואר גבוהות שהוא לא מגיע אליהן)

כשהתלוננתי ראיתי בדואר איך ממיינים את הדואר : זורקים את המכתבים לתוך כוורת כזאת, ממרחק של 1-1.5 מטר.

מה שנופל על הריצפה , נשאר על הריצפה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שנופל על הריצפה נשאר על הריצפה, עד סוף היום. אז מרימים אותו שוב וממיינים שוב. במקרה הגרוע זה מעכב את המכתב ביום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא תמיד, בפרט אם יש גנב בדואר שפותח מעטפות ומחפש כסף - כבר היו דברים מעולם.

אגב, גם אם אין כתובת על המעטפה, יש מקרים שהמכתב מוחזר לשולח. לדואר יש "מחלקת עלומות", לשם מגיעים בסופו של דבר דברי דואר שלא ניתן לאתר את שולחיהם ולהחזיר להם את דבר הדואר. במחלקת עלומות פותחים את המכתב (או החבילה) ומנסים לדלות מתוכנה את כתובת השולח.

אם מדובר במכתב אישי, מן הסתם הם יקראו ויחפשו אולי נרשמה כתובת בין שורות המכתב.

.

שלום רב !

מעינייו לעיניין באותו עיניין.

קרה לי מקרה דומה בשבוע שעבר, הגיע אלי לקוח מחיפה, לאחר שקיבלתי את הרכב לעבודה, פנה אלי הלקוח, ושאל אם יש לי שרותים, עניתי בחיוב, ומסרתי לא את מפתחות השרותים, אשר נמצאים בנפרד מצרור המפתחות הפרי שלי.

בסוף השימוש פנה אלי הלקוח, ושאל היכן להניח את המפתחות, על מנת לא להטרידו, ביקשתי ממנו שיניח את המפתח בארגז הכלים, והוא כנראה עשה זאת.

למחרת בבוקר אני רואה שהמפתח חסר, ולא זוכר האם ראיתי אותו בארגז הכלים, ערכתי חיפוש יסודי בעסק באזור תליית המפתח, נאדה.

התקשרתי מיד ללקוח בחיפה\ והוא טען שהוא שם את המפתח בארגז הכלים, מכיוון שאין לי מפתח רזרבי החלטתי לפרוץ את המנעול.

רגע לפני הפריצה מתקשר אלי הלקוח, וטוען שמצא את המפתחות מתחת למןשב הנהג או הנוסע, והבטיח לשלוח לי את המפתחות

במעטפה, כאשר המפתחות עטופות בניילון ומוצמדות למעטפה, לפי כתובת ביתי כפי שנתתי לו.

מיום חמישי ועד היום לא הגיע שום מכתב.

בעידן דואר 24, הייתי מצפה שמעטפה כזאת כן תגיע אלי, למרות של נשלחה בדואר רשום, ולמרות ששם השולח, לא ידוע לי האם נרשם על המעטפה, האם מחלקת עלומות תוכל לעזור לי, אני סקפטי.

אם המפתח לא יגיע לי עד יום ראשון, אני פורץ את המנעול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אייל שלום רב !

בגלל ניתוח שעברתי לפני כחמש שנים, נכרת לי רוב המעי הגס, כך ששרותים הם מצרך חיוני אצלי, וזאת עם כל הרצינות שבדבר.

תודה על דאגתך ושאלתך.

ועכשו מה בנוגע לתעלומת המפתחות, ודואר 24?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הצטערתי לשמוע צביקה, מקווה שאתה בסדר כיום ואני מצטער שרשמתי זאת מלכתחילה.

גם אני התאכזבתי מדואר 24 כמה פעמים וגם מהדואר הרשום.

בחלק מהמקרים שילמתי כסף על מנת לקבל SMS אישור שהדואר הגיע ליעדו והSMS מעולם הגיע.

אגב, באחד המקרים הזמנתי מוצר בארץ ומוצר מחו"ל באותו יום , שניהם יצאו לדרך עוד באותו יום .

מיותר לציין שהמוצר מחו"ל הגיע אחרי יומיים והמוצר בארץ הגיע אחרי מעל שבוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכתב רשום מגיע באיחור לעומת מכתב רגיל וזאת בגלל תהליכי קליטה ויציאה שהוא עובר בתחנות אחדות בדרך.

.

פורסם

אח אח אח אח

פעם פעם פעם כשהבריטים שלטו בקולוניה חילקו דואר פעמיים ביום

ובדואר הגיעו מכתבי אהבה ושלומות

היום חשבונות צווי קריאה ושאר סוכריות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...