Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לקחתי רכב לבדיקה במטרה לקנות בפעם הראשונה הרכב - אין לי מושג קלוש בנושאים האלה אני רק יודע שחשוב שלא תהיה פגיעה בשלדה.

הרכב עבר מעל 60 אלף ק"מ, שנת 2006, מליסינג,

במכון בדיקות כתבו :

בעל משעמות נמוכה - תיקונים במרכב סביב + צבע, תיקוני תאונה בחזית, קורת רוחב החולפה, הוחלפו חלקי מרכב

בעל משמעות שולית - לחיצות פח

לכוון את הפרונט במערכת היגוי

צמיגים יבשים

מצבר חלש

האם בעל המגרש עובד עליי?

מחשיד אותי שהק"מ יחסית נמוך למה שראיתי עד עכשיו לכן אני חושד

האם הנתונים לעיל אמורים להצביע לי על איזשהו חשש בביטחון או משהו?

או רק ירידת ערך?

חשוב לי שהאוטו יהיה בטיחותי זה הכל.

תודה

פורסם
האם העתקת את הטקסט מילה במילה?

קורת רוחב זה משמעותי.

האם מדובר בסוחר רכב?

אז למה זה משמעותי.. ?

ואם כן - אז למה מגדירים את זה משמעות נמוכה?

פורסם

משמעות נמוכה מתייחסת למשמעות בטיחותית.

יש לתאונה חזית משמעות מסחרית כנראה לא קטנה.

הרכב עבר תאונה בחזית, מדובר במכה בשלדת הרכב.

וותר ותמשיך לרכב אחר אלא אם כן הוא נמכר 50% מתחת למחירון

פורסם

הרכב עבר תאונה חזיתית סביר להניח שכריות האויר נפתחו, אם אני צודק אתה צריך לבדק היטב אם אכן נפתחו כריות אויר והם אכן הוחלפו, או שמנורת כרית האויר פשוט נותקה(בדיקה פשוטה בעת הדלקת הרכב תגלה לך את האמת) האמת אני לא מאמין שחברת ליסינג תשקיע כל כך הרבה ברכב שעבר תאונה שכזאת ותעדיף להעיף אותו לסוחר רכבים, הסוחר בדרך כלל משפץ בחפיפנקיות ומוכר את הרכב.

שורה תחתונה השוק מפוצץ בפוקוסים ודומיהם חפש לך משהו טוב יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
...שורה תחתונה השוק מפוצץ בפוקוסים ודומיהם חפש לך משהו טוב יותר.

זהו

שאני לא מוצא בשוק, פוקוס 2005-6-7 עם ק"מ יחסית נמוך.

כל המגרשים האלה יש להם רק מעל 100 120 אלף ק"מ זה מתיש אותי.

עד שסופסוף מצאתי רכב פוטנציאלי טוב, אז מסתבר שלדעתכם עליי לוותר.

איפה לדעתכם אוכל למצוא כזה רכב? באיזה מגרש אמין אוכל למצוא?

טריידמוביל? קל אוטו?

אני כבר לא יודע איפה עוד לחפש.

פורסם

170 תוצאות טוב לך?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=2005&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

צמצם את החיפוש ע"פי מקום מגוריך ויאללה לחפש.

באמת שעם כמות הפוקוסים על כבישינו, אין טעם לקנות ממגרש, על אחת כמה וכמה רכב ליסינג מסוחר שלא נמכר ע"י החברה, ועל עוד אחת כמה וכמה כזאת שהוחלפה בה קורת רוחב.

בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
170 תוצאות טוב לך?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=2005&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

צמצם את החיפוש ע"פי מקום מגוריך ויאללה לחפש.

באמת שעם כמות הפוקוסים על כבישינו, אין טעם לקנות ממגרש, על אחת כמה וכמה רכב ליסינג מסוחר שלא נמכר ע"י החברה, ועל עוד אחת כמה וכמה כזאת שהוחלפה בה קורת רוחב.

בהצלחה

זה שזה יד 2 ומעלה, לא מעלה את החשש לתאונה?

במגרשים לפחות מתחייבים להחזיר כסף במידה ומגלים פגיעה בשלדה בבדיקה.

פורסם

לאו דווקא

יכול להיות שקיבל רכב מהעבודה, או להפך, פוטר ולא יכול להחזיק את הרכב, קיבל ירושה וקנה אוטו מגניב במקום, זכה בבוקסטר בהגרלה של מקדונלד'ס.

מעבר לזה, יש ברשימה גם 50 רכבים יד ראשונה, מתוך 158 שהם גם ראשונה וגם שנייה. מעל זה זה באמת קצת מוזר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הרכב עבר תאונה חזיתית סביר להניח שכריות האויר נפתחו, אם אני צודק אתה צריך לבדק היטב אם אכן נפתחו כריות אויר והם אכן הוחלפו, או שמנורת כרית האויר פשוט נותקה(בדיקה פשוטה בעת הדלקת הרכב תגלה לך את האמת) האמת אני לא מאמין שחברת ליסינג תשקיע כל כך הרבה ברכב שעבר תאונה שכזאת ותעדיף להעיף אותו לסוחר רכבים, הסוחר בדרך כלל משפץ בחפיפנקיות ומוכר את הרכב.

שורה תחתונה השוק מפוצץ בפוקוסים ודומיהם חפש לך משהו טוב יותר.

או שאתה לא מבין במכוניות מודרניות או שאתה שולף מהמותן.

קודם כל מבנה קורת הרוחב בפוקוס צמוד לפגוש הקדמי ומחובר בברגים, כך שסה"כ מדובר בחלק ששוקל פחות מ-10 ק"ג ואם הוא קצת מתעקם, עדיף להחליף.

עלות של חלק כזה בין 200 ש"ח מפירוק ועד כ-2,000 למקורי. מכיוון שהוא מחובר בברגים אין משמעות בטיחותית.

בעבר היה נהוג שקורות רוחב (קדמיות כמו גם אחוריות) יהיו מולחמות כחלק מהשלדה, והחלפה שלהן היתה גוררת "משמעות גבוהה" בבדיקה.

אני ממליץ לקנות רק בחברות הגדולות. השוק לא מפוצץ ברכבים טובים, ואל תיתפתה למחירי השוק של סוחרים, הם גם קונים את הרכב בחצי ממחיר המחירון, אם בגלל תאונת שלדה או בגלל ק"מ גבוה, או בגלל שילוב של השניים, למרות שיש גם הפתעות לטובה.

אגב אחוז אחד בלבד (1% למת(ע)קשים) מהפורד פוקוס שנמכרות, נמכרות ללקוחות פרטיים.

בברכה ובתקווה שתעשה בחירה מוצלחת

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ישנה אפשרות לא מבוטלת שרכב נמכר לסוחר ישר אחרי תאונה כדי לא להשקיע בתיקון (מכיוון חברות ליסינג לא עושות ביטוח מקיף לרכבים ),ותוקן בצורה לא הכי טובה. הרי סוחר חייב להרוויח במכירה. גם לא בטוח שק"מ יהיה אמיתי וכמו שכבר אמרו לא בטוח שיש כריות אוויר.

לא להיתיעש ולהמשיך לחפש.

פורסם

אני ממליץ לקנות רק בחברות הגדולות. השוק לא מפוצץ ברכבים טובים, ואל תיתפתה למחירי השוק של סוחרים, הם גם קונים את הרכב בחצי ממחיר המחירון, אם בגלל תאונת שלדה או בגלל ק"מ גבוה, או בגלל שילוב של השניים, למרות שיש גם הפתעות לטובה.

ירון

אז מדבריך אני למד שדווקא זו הייתה עסקה טובה , עם מדובר ב 2006, 52 אלף ק"מ.. ?

בלי פגיעת שלדה - רשמית?

ושאלה נוספת, כשאתה כותב חברות גדולות, אתה מתכוון ל AVIS או אלבר למשל?

זו בדיוק השאלה שלי - איפה אני יכול למצוא כאלה רכבים. מאד קשה בפרטי. בייחוד ששוב, לא מובטח לי שם שום מחויבות לבדיקות וכד'

• תוכן חדש...