Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר ציינתי בעבר יש לי קומפוננט מורל דוטק סאב לאנזר מקס אס טי ומגבר ג'י בי אל 75.4 חבר אמר לי שאפשר בכיוונון טוב של המערכת גם של המגבר וגם של ה hu להפיק צלילים ממש טובים מהדוטק ובכלל אני לא הכי מרוצה מהכיוונון שלה. אצל מי אני יכול לכוונן את המערכת בצורה הכי טובה. אני לא רוצה ללכת סתם לאיזה מתקין שיכוון לי אותה כי יש לי הרגשה שיש אנשים פרטיים שמבינים ומתעסקים יותר עם הדבר הצפציפי הזה שיכולים להוציא לי צלילים יותר טובים.

פורסם

כמו כן לא ציינתי שהכיוונונים זזו לי מההתקנה שעשו לי לפני 3 שנים. המצבר הלך פעם אחת ומחק לי את כל הכיוונונים בhu ויש לי הרגשה שגם הכיוונונים במגבר עצמו זזו. והסאונד פחות איכותי עכשיו

פורסם

אתה יכול ללכת למתקין מקצועי יותר והוא יעשה לך אחלה של כיוון.

אני מאמין גם שאתה צריך כיוון, לאחר שלוש שנים ועוד שאתה אומר שהתנתתק המצבר וכדומה.

חבר, אומרים כיוון לא כיוונון.

פורסם

ברור לי שאני יכול ללכת למתקין אני מחפש אולי איזה מישהו פרטי סתם לדוגמא אחד ומחברי הפורום שמבין בכיווני מערכות טוב ויוכל להוציא לי את מירב הצלילים מהדוטק וגם בכללי לכוון את מערכת.

פורסם
בשמחה!:-) תזכרו אותי אאוטלנדר שחורה יפיפיה. אגב מי מחברי הפורום יודע הכי טוב לכוון?

עוד לא עשו תחרות על העניין שאתה מדבר אליו.

תבוא למפגש ותאמין לי שתצא מבסוט עד הדש בורד:-)

• תוכן חדש...