Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברלינגו 99 306000 ק"מ - כחול כהה

מצב לא מי יודע מה , גניבה - רביעי בלילה .

עבר כמעט שבוע וכבר התחלתי לרכו ציוד חדש ובדרך לקניית רכב .

הוא התקשר וביקש טלפון של איש קשר .

המחיר המבוקש 4 אלף , המחיר שרציתי למכור את הרכב 10 לאור העבודה שהמחיר המבוקש הוא 40 אחוז מערך

הרכב שאוכל למכור אמרתי לו שבסכום הזה אני מוכן אך ורק עם הציוד

הוא אמר שאין ציוד ואין מצבר .

הם ממש מתוחכמים ואני הסקתי כמה דברים :

הם פעלו שניים אחד לקח את הציוד השני לקח את הרכב - או שהם מתחלקים בהכל .

הם מהאיזור שלי ולא ממקום נקודת האיסוף שהם רוצים להודיע לי היכן להגיע ( לאיש קשר)

קלף המיקוח הוא אצלי ולא אצלם וזו נקוה שאני צריך לנצל ( אין להם מה לעשות עם הרכב)

למה הוא התקשר רק אחרי שבוע ? לא מצא תחליף טוב יותר מבעל הבית ...

בלי הציוד לא יותר מ 2000 שקל .

הוא קשה , הוא יודע לנהל משא ומתן אבל אני לא נכנע - עדיף להתחיל חיים חדשים

בלי כל הבלאגן הזה .

מה אתם אומרים ?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משאר שלא היה לך מקיף.

בכ"א - אני לא מבין מה אתה מתמקח, אסור! לתמוך באירגוני הפשיעה והכנופיות האלו!

מחר אתה תביא עוד מסחרית - הפעם ב30K והם יגנבו ויבקשו 10 , ומה אז?

אישית - הייתי פשוט ניגש למשטרה , מספר להם את הסיפור ונותן להם את הפרטים , וגם את הפלאפון וכו שיתפסו את הנבלה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אישית - הייתי פשוט ניגש למשטרה , מספר להם את הסיפור ונותן להם את הפרטים , וגם את הפלאפון וכו שיתפסו את הנבלה.

ליביו

+1....

פורסם
אני משאר שלא היה לך מקיף.

בכ"א - אני לא מבין מה אתה מתמקח, אסור! לתמוך באירגוני הפשיעה והכנופיות האלו!

מחר אתה תביא עוד מסחרית - הפעם ב30K והם יגנבו ויבקשו 10 , ומה אז?

ליביו

איזה פרטים ? איזה פלאפון ? הוא מתקשר מחסוי כל פעם .

צריכים להיות נבונים במצב הזה ולא לערב יותר מדיי גורמים .

פורסם

לשלם לגנבים 4000 ש"ח על הזכות לקבל בחזרה את הרכוש שלך זה באמת מאוד נבון...מאוד! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פנה למשטרה, לא בעיה להביא שוטר סמוי שיתחזה אלייך זה לא שהגנב מכיר אותך אישית.

ועוד משהו, הם לא כאלו מקצוענים לפי מה שנשמע לא בעיה להפיל אותם בפח.

פורסם

המשטרה מבצעת איכון של הטלפון ומוציאה לא רק את המספר אלא גם את הנקודה שממנו הבנאדם חייג אליך , ואם צריך היא גם יכולה להאזין לכל מה שאתם מדברים בינכם.

דווקא השבוע היתה על זה כתבה בעיתון שהמשטרה נעזרת בטכנולוגיה הזאת במלחמה נגד הפשע.

פורסם

אפשר למצוא חסוי.

פורסם
אפשר למצוא חסוי.

הוא מתקשר לאיש הקשר שלי לא אליי .

והם מכירים אותי באופן אישי על ידי כל כרטיסי הביקור והמסמכים ברכב שהיו .

כך שלא נראה לי שתהיה להם בעיה להגיע אליי .

זה מאוד מורכב ואין לי מושג מה לעשות

מצד אחד אני אומר לא לשלם לא לתת להם את התענוג , ושיחפשו מקסימום הרכב הולך לברזל ותו לא .

והציוד מבחינתם הוא לא שווה כלום חוץ ממערכת הגברה .

לקבל את הרכב בלבד בעבור 3000 שקל , לא שווה לי , המחיר שרציתי על הרכב הוא 10 - 33 אחוז .

פורסם
המשטרה מבצעת איכון של הטלפון ומוציאה לא רק את המספר אלא גם את הנקודה שממנו הבנאדם חייג אליך , ואם צריך היא גם יכולה להאזין לכל מה שאתם מדברים בינכם.

דווקא השבוע היתה על זה כתבה בעיתון שהמשטרה נעזרת בטכנולוגיה הזאת במלחמה נגד הפשע.

אנחנו מדברים על אותה המדינה?

כשלי פרצו למפעל לפני 8 שנים (בפעם החמישית באותו החודש אחרי שכל לילה היו נפרצים בין 2 ל 4 מפעלים באיזור התעשייה) גנבו בין שאר הציוד גם טנדר עם טלפון בתוכו (גנבו גם מלגזה, רתכות, ברנר, כלי עבודה, את כל המחשבים בפעם השלישית, מכונת צילום בפעם השנייה ועוד) השארתי את הטלפון זמין כדי שלמשטרה תהיה דרך לראות לאן מתקשרים ומאיפה.

כשדיווחתי למשטרה וביקשתי מהם לפנות לסלקום לקבלת פירוט שיחות (שיחות יוצאות. לא בעייה לקבל את זה) הם סירבו. פניתי אני לסלקום וקיבלתי לפנים משורת הדין את הפירוט מיידית והשיחה הראשונה שיצאה התקיימה חצי שעה אחרי שיצאנו מהמפעל.

הבאתי את פירוט השיחות לחוקר ואחרי יומיים קיבלתי ממנו טלפון עם שאלה אם אני באמת חושב שהוא הולך לבדוק את זה.

כאן כבר איבדתי את הסבלנות, אספתי עוד 8 תעשיינים מאותו איזור התעשייה והלכנו לראש העיר בדרישה לאבטחה או שאנחנו עוזבים את איזור התעשייה כגוש. למחרת כבר קיבלתי טלפון ממפקד התחנה שהציע לי ניידת, נשק והדרכה ושאנחנו נאייש אותה. כמובן שסירבתי וחזרתי על דרישתי לניידת שתעבור מידי פעם באיזור התעשייה ולאבטחה סבירה (כל לילה היינו יושבים במארבים כמעט כל הלילה עם מקלות ומוטות ברזל ברכבים להגנה עצמית אבל כנראה שהחוליה הפורצת היתה לא פחות מתוחכמת כי איך שהיינו מתקפלים המפעלים היו נפרצים).

כנראה שהאיומים עזרו כי ניידת התחילה לעבור שם כמה פעמים בלילה ולאט לאט הפריצות פחתו עד שהפסיקו כמעט לחלוטין אבל זה מראה לך איך משטרת ישראל עובדת. בדבר היחיד שהם עשו בעקבות כמות הפריצות היה להכניס אותי בלי תור כשבאתי להגיש את התלונה (החוקר היה אומר לי "עוד פעם אתה? בוא כנס ראשון").

אל תשכח שבעסק זה לא רק הנזק של מה שנגנב אלא גם שאין לך כלים לעבוד ובנוסף כל העובדים מחכים בחוץ כמה שעות עד שמז"פ מגיע לאסוף ראיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לשלם לגנבים 4000 ש"ח על הזכות לקבל בחזרה את הרכוש שלך זה באמת מאוד נבון...מאוד! :roll:

לפרט, זה הכי משתלם. לנו, כציבור, זה הכי לא משתלם. ככה זה כשאין משטרה במדינה.

הודעה זו מוקדשת לשוטר בסקודה הסמוייה שעקף אותי בבוקר על השוליים במחלף פולג, לפני ואחרי עוד 5 חוכמולוגים שחושבים ששוליים זה נתיב לגיטימי, והפליג לדרכו.

:turn-l:
פורסם

אני במקומך משחק להם על הקטע של : "לך חפש מי ינענע אותך, האוטו גם ככה היה נבלה, עוד שאני אשלם לך שגנבת אותו ? מצידי תשרוף אותו".

במקביל נסה לפנות למשטרה.

עם הזמן או שהוא ירד במחיר או שהמשטרה תעבוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

א. מה זה ה"איש קשר שלך"?

ב. גם כשיבואו לקחת ממך פרוטקשן - תגיד שצריך ליהיות נבונים ולא לערב יותר מדי גורמים ?

נו באמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
א. מה זה ה"איש קשר שלך"?

ב. גם כשיבואו לקחת ממך פרוטקשן - תגיד שצריך ליהיות נבונים ולא לערב יותר מדי גורמים ?

נו באמת.

ליביו

זה מה שהוא ביקש ( עם מבטא ערבי כבד) אחרי 3 משפטים - לא הבנתי למה הוא לא יכול לדבר איתי , למה הוא צריך איש קשר

ובטח כשהעסקה תיסגר אם בכלל יגיע לשם איש קשר שלו , שלא יוציא מילה אפילו אם תלחים לו את האצבעות אחת לשניה.

האם אני מרוויח מכל הסיפור שהולך להיווצר ? יש כאן יתרונות וחסרונות .

אני בכלל סקפטי אם הסיפור הזה שהוא מיפו נכון - ערבים מיפו יבואו לגנוב רכבים מרמלה ? - יש פה משהו מסריח

2000 שקל , רוצה בבקשה לא רוצה לך חפש באמת מי שירים אותך על טיל .

ציוד עבודה שבגללו אני שבוע יושב בבית ורק מבטל אירועים . כל הציוד הוזמן חדש מחו"ל.

ככה שהרכב בעצם הוא להתניידות בלבד , לקרוע את המנוע עד שישבות אף אחד לא יקנה רכב כזה , אין לי הערכה לרכב

והוא לא ממש חשוב לי לכן אני מתמקח על מחיר נמוך .

הבנתי שעל רכבים חדשים הם מבקשים 10 אלף שזה 10 אחוז מהשווי במחירון .

• תוכן חדש...