Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מספיק צו של שופט, וכל חברות הסלולאר ייתנו לך מה שתרצה (שמצווה הצו).

אתה במקרה בעל עסק במישור אדומים?

איזור התעשייה הדרומי של אשקלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכוש שלך אבד , הם יותר מתוחכמים מן המשטרה בשביל שתעשה להם מארבים.

אני גר במושב סמוך לישובים בדואים וערבים בדרום סמוך לבאר שבע (סמוך לצומת אחוזם מכיון דרום) ששם הגניבות חוגגות מידי לילה.

בקייץ של לפני כשנה בתקופה של יולי אוגוסט היה פה פשוט בלתי נסבל , הם היו מסתובבים לנו בין הרגליים , נכנסים לבתים , מוציאים מפתחות מן החלונות , ובמקרה האחרון לקחו באיומי סכין מאחד הבתים את מפתחות הקורולה החדשה של אחד השכנים.

וועד המושב החליט להציב שער חשמלי בכניסה למושב, שרק בעזרת מספר טלפון של מספרי המושב אל המוקד המפעיל היה אפשר לפתוח את השער , אך הם בדרכם תמיד מצאו עקיפות. ניסו לעקור אותו בעזרת 2 טנדרים , וכשלא הלך פשוט עשו פירצה מאחד הגדרות המקיפים את המושב אשר איפשר להם להוציא את הרכב ישירות אל השטח, וכל יום היו סוגרים פירצה ואופ לילה אחר פירצה חדשה.

משטרה? פשוט צחוק לאנושות , כבר היה מופע סטנדאפ לראות ניידת רודפת אחרי המאזדות הישנות שלהם , ועד שהם כבר היו באים עם הסקודות גם להם הם מצליחים לברוח.

לאחר כנס של כל חברי המושב החליטו לקחת את החוק בידיים , כל לילה שמרו 4 חברי מושב ופיטרלו עם הרכבים מצומת לצומת. לילה ראשון הצליחו לבלום גניבה , וכך לילה שני, עד שבלילה השלישי אזעיקו את כולם שתפסו אחד מתוך ארבעה שהצליחו לברוח עם 3 סוסים של בחור בעל ארוות סוסים.

ראוי לציין שהם ראו פחד בעיניים בפעם הראשונה , למעלה מ-50 גברים רדפו אחריהם , המושב נראה כאלו מתקיימת בו תהלוכת יום העצמאות . מצומת לצומת הכל רכבים , אין יציאה ואין כניסה , עד שהתבצע אחריו מרדף אחריו בשטח , קרוב ל20 רכבים ירדו לשטח (ורובם דפקו את האממ אמא של הגחון :) )

תפסו אותו במרחק של כ-3 ק"מ מהמושב בשטח ב-4 בבוקר , הקיפו אותו 9 מהרכבים שהגיעו אליו , ופשוט לקחו את החוק ליידים אחרי סבל של כחודשים ללא שינה , ללא שקט , של פחד ובכי של הילדים בלילה, ופירקו לו את כל הגוף מכף רגל - ועד ראש.

כל הפנים שלו היו מכוסות בדם ובקושי הצליח ללכת מרוב כמות האלות והברזלים שפגעו לו ברגליים.

כמובן שלאחר מכן באה משטרה אשר לקחה אותו לטיפול רפואי מהיר ולמעצר , וכמו שרבים מהחברים אשר חשבו שהוא יבלה את רוב ימיו בכלא ? אז טעיתם , הוא כרגע מסתובב פה בינינו וממשיך במקצועו , לאחר שאחד מחברי המושב טען שראה את אותו בחור חסון ושרירי סמוך לבית קמה , סמוך לתחנת דלק עם אותם פנסים בפנים מאז ומשוחרר וחופשי בתיכנון לגניבה הבאה שלו.

אז לכל אלו שהציעו יחידת אתגר ויחידות אחרות ובטח שלא מישטרע. שום דבר לא יעצור אותם עם אכיפת חוק מטומטמת שכזו.

בנוגע לרכב שלך, הייתי מציע לך לרדת ממנו , אין לך מושג מה הוא הספיק לעבור אצלם, בטח שהוא לא שווה את ה-4K

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
הוא דיווח למשטרה על גניבת הרכב , זה לא הזיז להם דבר, ולא היה בכוונתם לבצע שום פעולה לשם החזרת הרכב.

אותו מקרה קרה גם לי. במשטרה אמרו לי שאם אני רוצה, שאטפל בזה בעצמי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דודומגיק, מנסיון עם מספר מקרים כאלה קח בחשבון שבמידה ותרצה את הרכב

הוא יחזור הרוס לחלוטין - הם שוברים הכל בתוך הרכב, קורעים את הדשבורד, שוברים את הקונסולה, קורעים את הריפודים וממש משחיטים שם הכל.

לפני כמספר חודשים גנבו לחבר של אבי ג'יפ חדש מהחברה של 350 אלף ש''ח, ולאחר מסע ומתן הוא שילם כ20 אלף שקל על החזרת הרכב שחזר מוחרב לחלוטין.

לכן, שקול את ההחלטה לפני שאתה מחזיר את הרכב.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בדיוק במקרים כאלה אני מקנא באמריקאים,בדיוק כאן צריך את החוק הדרומי.בשניה שמישהו פלש לשטח הפרטי שלך ופוגע ברכוש שלך מותר לך לפגוע בו ולהרוג אותו,אם יאושר חוק כזה אחוזי הגניבות במיוחד ביישובים כמו של אחד מחברי הפורום שהגיב פה למעלה ירדו פלאים.

אין דבר המשטרה לא תעשה כלום וזה לא משהו חדש,לכן אנחנו צריכים לטפל בבעיות שלנו בעצמינו גם מי אם לא אנחנו המציא את המשפט"אם אין אני לי מי לי?"

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לצערי. המשטרע של מדינת ישראל. זה בזיון, זוהמה. עלבות לאנשים שמשרתים שם. והם פשוט בזיון לאנושות שהם קשורים אליה. והמשטרע של מדינת ישראל היא גוף מזוהם רקוב ולא אפקטיבי בכלל.

וזה ממספר נסיונות להעזר בהם במספר נושאים.

וזה כולל.

גנבה של רכב. פריצה לרכב.

גנבה של ציוד הכוללת תמונות פנים!. מפורטות של הגנבים!!!!!

תקיפה.

הטרדה מינית של משהיא שאני מכיר. שבסוף היא מואשמת הקבלת דבר במירמה!! ועוד.

ויש עוד מקרים של חברים וכו.

לצערי היום. אני חושב שלוש פעמים מה לעשות לפני שאני ניגש לשוטר ברחוב.

עם משהו יתקיף אותי. אני יחשוב 3 פעמים עם לפוצץ אותו ולעצב אותו מחדש לבד. או להתלונן במשטרע!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
דודומגיק, מנסיון עם מספר מקרים כאלה קח בחשבון שבמידה ותרצה את הרכב

הוא יחזור הרוס לחלוטין - הם שוברים הכל בתוך הרכב, קורעים את הדשבורד, שוברים את הקונסולה, קורעים את הריפודים וממש משחיטים שם הכל.

לפני כמספר חודשים גנבו לחבר של אבי ג'יפ חדש מהחברה של 350 אלף ש''ח, ולאחר מסע ומתן הוא שילם כ20 אלף שקל על החזרת הרכב שחזר מוחרב לחלוטין.

לכן, שקול את ההחלטה לפני שאתה מחזיר את הרכב.

טפשות.

במקרה כזה אומרים לגנבים שיהנו מהאוטו ומפעילים ביטוח.

בד"כ גם יש כיסוי בפוליסה (על רכבים חדשים עד שנתיים נדמה לי) ל"ערך כינון" כלומר קבלת תשלום בגובה מחיר רכב זהה חדש ולא משומש, כך שהמבוטח לא מפסיד כלום (למעט: אבדן הנחת אי-תביעות, והצורך לבצע ביטוח מקיף מחדש. לא כ"כ הרבה כסף) ומקבל רכב חדש מהשקית, בלי לעודד את ענף גניבת הרכב.

אגב: שאלה: האם במקרים כאלו יש אפשרות להשתתפות של חברת הביטוח בתשלום לגנבים?

הרי האינטרס שלהם הוא לחסוך את התביעה, לא?

או שאין להם אפשרות חוקית?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לזה שרשם לי רמבו.

דבר ראשון לא אני לא איזה רמבו ואני באמת לא יודע אם הייתי פועל ככה אבל תאמין לי שהיו רצות לי המון מחשבות בראש ואני לא בטוח אם משהו לא היה יוצא לפועל.

דבר שני בגלל אנשים שחושבים כמוך נמשכים כל המקרים האלה, מכיוון שבדיוק כמו שאמרתי רוב האנשים הם כמו עדר שחושבים בצורה מסויימת והגנבים בטוחים שהם ייפלו כל הזמן על כאלה עד שהם עושים טעות עם הבנאדם הלא נכון(ולא אני לא אומר שאני הבנאדם הלא נכון סתם הבאתי דוגמא).

תקרא את המקרה שרשם פה הבחור מהמושב עם הבדואים, תהיה בטוח שאם אתה ועוד איזה 20 אנשים יתפסו איזה גנב ותשבור לו את כל הפרצוף או שתדאג שהוא יהיה נכה אני מבטיח לך ב99 אחוז שהוא לא יחזור אלייך וכמו שאמרתי הגנבים האלה עובדים בקבוצות מאוד קטנות של אנשים ככה שלא נראה לי שאחרי שתפרק למישהו את הצורה באופן כזה שאני לא בטוח שהוא יעמוד עוד פעם על הרגליים אז הוא יבוא אלייך אחרי זה עם 20 איש בשביל לפרק אותך ובכלל אחרי משהו כזה לא נראה לי שהוא יזכור מה היה.

בכל מקרה כשבאים אלייך עם כח תפעל רק עם כח ככה מבינים בעולם הזה ולא משטרה ולא שום יחידה תעזור לכם כי בכל זאת מסתכלים על זה כולה בצורה של אוי אז גנבו לכם את הרכב.

אני בכלל בעד שכולם יתקינו איתוראן או לא יודע מה על מנת לדעת איפה הרכב נמצא כל הזמן וברגע אחד שהרכב יהיה באיזור שתוכלו לפעול על מנת להחזיר אותו תצטרכו לפעול עם איזה איזה כמה חבר'ה ולעצור את הרכב הזה (איכשהו אם יהיו בעיות) ואז באמת לקבור את הבנאדם שנוהג בו, בצורה הזאת תוך שנה אחוז הגניבות יקטן ב90 אחוז.

פורסם
איזה פרטים ? איזה פלאפון ? הוא מתקשר מחסוי כל פעם .

צריכים להיות נבונים במצב הזה ולא לערב יותר מדיי גורמים .

המשטרה יודעת איך לעלות גם על חסוי!

עדיף לתת את הסיפור למשטרה אולי הם יתפסו את האנשים(סיכוי טוב שזה כנופיה שעושה את זה המון) ואז יהיה טוב לעוד אנשים!

• תוכן חדש...