Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף סיימתי את ההתקנה :)

התחלתי עם HU של פיוניר 5050UB שפשוט התאהבתי במכשיר מהיום שקניתי אותו, הUSB בפאנל הוא פשוט תוספת אדירה.

אחרי זה החלפתי את ה6*9 המעפנים שהיו מאחורה לכאלה יותר נורמלים שקיבלתי מתנה של פיוניר 180 וואט.

בערך חודש אחרי קיבלתי קריזה ונמאס לי שהמגבר יושב בבית בודד אז ישבתי ב10 בבוקר עד הלילה לחבר ולהעביר את החיווט באוטו.

ועכשיו לפני שבוע קיבלתי סאב מחבר רוקפורד P2 עם תיבה ועכשיו צריך רק לחבר את המוראל פולס מקדימה.

אבל אני מתלבט אם לחבר או לא למה אבא רוצה למכור את הרכב, וחבל להשקיע סתם אם קונים רכב חדש בקרוב.

לסיום המערכת:

HU: Pioneer 5050UB

סאב: Rockford P2

מגבר: JBL 60.4

ועוד רמקולים מעפנים מאחורה.

שומעים בדיוק כמו שרציתי רק חסר לי לחבר את הקומפוננטים ואז נקווה שישמעו יותר טוב מקדימה למה עכשיו גם ששומעים חלש בגלל שרק האחוריים מוגברים אז זה נשמע כאילו הרמקולים מקדימה לא עובדים.

ההתקנה עשיתי לבד יצא איכותי לדעתי אבל החוטים של הרמקולים זילזלתי כי אני מפרק אותפ ומגביר את הקומפוננטים.

פורסם

מרגישים אותו בתוך הרכב אבל בחוץ לא ממש אבל בינתיים הוא עושה את שלו...

אני לא רוצה לקנות מונו וכאלה לפני שיחליטו מה עושים עם האוטו או מוכרים או משאירים.

וגם קיבלתי את המגבר מתנה מאחי אז חבל לקנות עוד אחד סתם.

ותמונות אני יעלה מחר אני ירד לצלם בפלאפון מצלמה הכי נורמלית שיש לי כרגע.

פורסם

כשאתה נוהג אתה יושב בתוך הרכב ולא בחוץ, נכון? אז הכי חשוב שתרגיש ותשמע אותו בתוך הרכב :wink:

וגם אני חושב שהמגבר הזה לא כלכך מזיז לסאב שלך (צריך לשמוע ולראות איך הוא עובד).

תתחדש ותהנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי אני לא רואה טוב, אבל איפה מסתתרת ההתקנה המקצועית?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן החיווט מאחורה צריך לסדר אבל את זה אני יעשה שאני יחבר את הקומפוננטים אין לי כוח להשקיע על משהו שאני יצטרך לנתק עוד שבוע שבועיים

פורסם

בשביל ליאור נרקיס ההתקנה מספיק יפה :)

סתם צוחק.

בקיצור ההתקנה לא נראית טוב מהמעט שרואים, אני לא רוצה לחשוב מה קורה במעט שלא רואים.

• תוכן חדש...