Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מקנא, אם היה לי צורך לאכול בשר הייתי עושה זאת, אני נמנע מכך מבחירה.

נכנסתי לשרשור כי אי אפשר לפספס שרשור חשוב של רומני יקר וקרוב...

אחר כך הוא ישסה בי את הכלבים שלו אם הוא יידע שלא נכנסתי לשרשור שלו... :-D

חוצמזה, ב"בלאק" יש גם המבורגר צמחוני (כמו בכל רשת שמכבדת היום את עצמה) :roll:

עריכה:

אני בשרשור הזה זה כמו אייל בשרשורים על צרפתיות :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אוהב את בלאק,הוא שינוי מרענן מאגאדיר שאני הייתי אוכל שם המון פעם (עדיין הולך שם המון בלילה)

המסעדה האהובה עליי ביותר כרגע היא בורגוס הרצליה!!

אני ממש אוהב את הבשר שם,אוכל שם הרבה עסקיות,מנה ראשונה טובה,וכל זה ב40 ש"ח!! (אחרי הנחת הסיבוס)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אוונגרד ברמת החייל!!!

אמרתם המבורגר ? אמרתם מבחר בירות??

כמעט כל סוף שבוע אחרי יציאה אנחנו שם. יש באיזור גם מוזס ובלאק, ואכן חלק מהחברים העדיפו אותם בעבר, אבל אחרי ויכוחים מעצבנים שיכנענו אותם שאוונגרד זה המקום.

אני אישית אוהב לצאת למקומות שיש בהם מוזיקה טובה- אלקטרונית בד"כ ובווליום לא נמוך, בסה"כ ב 5 בבוקר באים אנשים צעירים ולא זקנים שרוצים מוזיקת קאנטרי.

מעבר לזה, בתור אחד שמאוד אוהב לטעום בירות חדשות, מצאתי את אוונגרד כמקום המושלם בשבילי, בין אם זה מבחר הבירות המדהים שכל הזמן מתעדכן, ובין אם אלה המבצעים שם.

שבוע שעבר היינו שם והיה מבצע על שליש בירה מהחבית ב 10 ש"ח, כך שב-45 קיבלנו גם המבורגר, גם ציפס וגם בירה, למרות שאני חושב שכשמדובר באוכל אסור לעשות חשבון לכסף, המחיר מצוין.

בכל מקרה לא כל החברים שלי מסכימים שזה המקום הכי טוב, אבל אני אישית מכור למקום ולאווירה.

פורסם

אני?! פלצן?! וזהו? פיי.. את במצב רוח, חשבתי שאקבל שטיפה רצינית יותר :-)

אין לי מושג מה הטעם של חלודה, עבר זמן מאז שכרסמתי שלדות של רכבי אספנות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אה שכחתי לציין

ב ZESTY באופן רגיל , קבוע ובכלל לא מבצע יש גולדסטאר מהחבית ב 10ש"ח כל היום ! קפה הפוך ב 5 ש"ח כל היום ! ובכך הוא מסמל את היותו DINER

עדין מוזמנים ליום שבת הקרוב - בירה או צ'יפס חינם בהזמנת המבורגר לחברי הפורום בלבד !

בברכה

רון

gmc suburban 5700

שיעבור עוד זמן רב עד שתהיה משופצת כרצוני

פורסם

רון, תרשום שולחן ל2 סועדים.

אני מקווה שכמו בדיינר פרופר - יש לך מפות משובצות וקומקום קפה שהיה טרי שלשום, המכיל קפה פילטר... ("אמריקנו"?)

אחרת, איך אפשר?

נתראה בקרוב.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לא , מותאם לרוח הישראלית ת"א ולא כל כך האמריקאית באוירה , אבל יש ספייריבס מנה של חצי קילו !!! או סלופי ג'ו או פילי צ'יז סטייק סנדביץ' ועוד ( לא כשר למי שעוד לא הבין מיום שבת ) , לא לבוא בדיאטה !

ויש מקום של כבוד לחברי האתר

gmc suburban 5700

שיעבור עוד זמן רב עד שתהיה משופצת כרצוני

פורסם

יאללה, בואו נצטרף לשרשור ההמבורגרים הגדול

את רוב התגובות קראתי, הנסיון שלי הוא

עסקיות צהריים:

מוזס הרצליה, דווקא בסדר גמור לדעתי (בד"כ ארט), בעיות שירות, קשה לתפוס מלצר, אחלה אורז.

אגדיר הרצליה, מאוד חלש, לא שאני מחרים אבל לא מגיע לשם אם לא גוררים אותי.

בורגוס הרצליה, מחרים, הבשר מרגיש מאיכות ירודה ממש

מיט-בר, סבבה לגמרי, שירות מעולה.

יש המבורגר גם בסבסטיאן, לא נפלתי מהכסא למרות שהם טוענים שזה אנטריקוט טחון.

ארוחות ערב:

בלאק רמת החייל, לא עקבי באוכל לא עקבי בשירות, הפסקתי ללכת, נמאס לי להמר.

אוונגרד, לא תתפסו אותי שם בחיים אחרי שקיבלתי קציצה שרופה מבחוץ וקפואה קרח במרכזה, ניסיתי להחזיר אותה והמלצרית התווכחה איתי שהיא לא לוקחת את זה חזרה.

מקדונלדס, כן, תתפסו אותי גם שם לפעמים, האיכות גם אם לא מתחרה בכל הנ"ל עקבית מאוד ועוד לא חזרתי משם ישר לשירותים הקרובים.

זהו, זו תוספת דעתי לדיון ההמבורגרים

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מקדונלדס זה השברולט אוויאו של ההמבורגרים.

פשלה חד פעמית היא לא סיבה לפסול מקום. אני מתעצבן מאוד מהר מפאשלות ועדיין מבחינתי אוונגרד הוא מספר 1. אני חושב שפעם אחת הקציצה הגיעה מפוררת מדי והחליפו לי בלי ויכוח.

אכלתי שם עשרות פעמים אם לא יותר וגם הזמנתי הביתה שזה בכלל ליגה אחרת.

מביאים לך את כל חלקי הלחמניה ארוזים בנפרד ואתה מרכיב את זה לבד, ככה זה לא יוצא ספוג נוזלים כמו משלוחים מבורגר ראנץ'

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...