Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן , אחרי כמה דיוני המבורגרים שעלו בפורום במהלך השנים ולכלוך קבוע שלי על איכות הבשר והצ'יפס בבלאק... משהו קרה.

שבוע שעבר ישבתי עם כמה חברים ליומולדת של אחד מהם והם בחרו למורת רוחי בבלאק.

הגעתי והייתי רעב , אז אמרתי - יאללה - שנה וחצי - שנתיים לא נגעתי פה בבשר , ניתן עוד צ'אנס.

ההפתעה היתה עצומה , במקום קציצה תעשייתית וצ'יפס ספוג שמן ברמה של מסעדה סוג ג' - הונחה מולי אחת הקציצות הטעימות שאכלתי בארץ והצ'יפס היה מצויין , פריך ולא ספוג.

אמנם המחיר הסופי בהחלט היה יותר מדי (ואין עסקיות בצהריים) , אבל , שאפו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמוזר בבלאק, שהאיכות משתנה בכל סניף אבל ממש דרסטי, בנתיים הסניף הכי טוב שהייתי בו זה ברמת החייל.

הסניף בפ"ת סביר, שלא נדבר על השירות שמה, בראשון הוא בסדר, ברחובות ממש לא משהו.

בסינמה הוא דיי טוב, רק תלוי מתי באים.

לגבי המחירים? זה כבר עניין סובייקטיבי, גם אני בדעה שהבלאק מאוד יקר, העניין שיש להם המבורגרים שלא קיימים בבורגרים אחרים וכמובן מבחר בירות, זה מה שמייחד את המקום מעל המוזס, אגאדיר ובורגוס.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כשאתה משווה את בלאק למקדונלדס באמת לא תהיה להם תחרות.

אני רוצה להצטרף לליביו. גם אני הייתי מקבל חלחלה כשהיה מוחלט ללכת לבלאק בעקבות חוויות גרועות במספר סניפים,

עם זאת לפני כשבועיים ביקרתי בסניף רמת החייל ומאוד נהניתי (עסקית צהריים ב49 ש"ח).

כנראה שהם לקחו את עצמם בידיים.

מהניסיון שלי - סניף גלילות הוא הכי טוב ברשת (או הכי פחות גרוע).

באופן כללי יש להם עוד כברת דרך לעבור כדי להכנס לליגה של הגדולים , כלומר ההמבורגר הישראלי של אוונגרד , מוזס או אגאדיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל איך אתה משווה את ההמבורגר של בלאק להמבורגר של מוזס?

הייתי לפני כמה שבועות עם חברים בסניף בהרצליה, היה ממש זוועתי על גבול הבלתי אכיל.

ואני בכלל לא מדבר על השירות, המלצרית עושה טובה שהיא ניגשת אליך.

פורסם

דווקא מהפעמיים שאני הייתי במוזס ההמבורגר שלהם היה מצוין , ההקפדה על מידת הצלייה - קצת פחות.

Then dying is forgetting

פורסם

בלאק (בקניון לב המפרץ בחיפה) זה המקום היחיד שיצא לי להחזיר בו המבורגר. אני חובב המבורגרים ואכלתי עשרות בכל רחבי הארץ, חלקם היו טובים יותר וחלקם טובים פחות - אבל אף פעם לא יצא לי להחזיר, חוץ משם.

הדבר המשעשע היה שהמלצרית קיבלה את זה בטבעיות מוחלטת, אמרתי לה שהבשר חמוץ ולא טעים והיא אמרה "אה אוקי אין בעיה" בטון כל כך לא מופתע שהשתמע ממנו משהו כמו "אהה אוקי ברור זה היום החמוץ שלנו אבל אין בעיה להחזיר את זה".. :lol:

:roll:

מוזס גם לא משהו, הייתי מגדיר את זה בסדר, אבל משהו שם (גם אני אכלתי בהרצליה) לא מתחבר.

מ'ס אחד אצלי זה עמבורגר בראש פינה, BP בחיפה מצויין ולכל מי שמגיע מהמרכז שווה לנסות ! אגאדיר גם טעים, גם בתל אביב וגם בחיפה היה אחלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זסטי

בתל אביב באבן גבירול נראה לי

ובחיפה במרכז הכרמל

המבורגר מעולה והם מקפידים על הטריות של כל החומרים

מוזס גם לדעתי אחד ההמבורגרים הטובים

אגדיר די יבש

פורסם

אפרופו מה שהזכיר ALON-A על בלאק בקניון לב המפרץ בחיפה - זה פשוט מקום נ-ו-ר-א-י!

היינו 7-8 חבר'ה שם, כולנו או רובנו (לא זוכר) הזמנו המבורגר (כל אחד מה שהוא הזמין כבר לא זוכר) ועם זה מנת צ'יפס וכוס בירה.

ההמבורגר היה נחמד מינוס, הצ'יפס אני כבר לא כלכך זוכר אבל גם לא להיט, אבל הקטע הלוהט של הערב שם זה שלמתוך 7-8 איש, עפו ל5 איש זבובים קטנים לתוך הכוס של הבירה ופשוט צפו בתוך המשקה.

שזה קרה לבן אדם הראשון - קראנו למלצרית, היא החליפה לו את השתיה.

3 דקות אחרי זה, זה קרה לעוד אחד וככה בתורות אחד אחרי השני.

הגענו למצב שאנחנו מחפשים בתוך השתיה והאוכל לראות שאין לנו "תוספת בשר שהיא לא בתשלום במקרה".

אחרי שקראנו למלצרית שם בפעם הרביעית-חמישית שתבוא תראה מה קרה, ביקשנו שהיא תקרא לאחראית משמרת והאחראית משמרת באה, ראתה, ואמרה:

"אולי הזבובים האלה באו מכם? משום מה זה לא קורה פה לאף אחד, רק לשולחן שלכם, אולי אתם מביאים אותם?"

כמובן שלא שתקנו והיו שם כמה הרמות קול , דרשנו לראות את המנהל, אחרי חצי שעה של וויכוחים איתה, הוא הגיע.

בסופו של דבר כל השתייה הייתה עליהם וגם קיבלנו איזה קינוח על הדרך, האוכל - עלינו.

בכל מקרה - שם יותר לא נאכל זה בטוח.

אוהד.

**רציתי לציין את אגאדיר לטובה, הזמנתי משלוח הביתה של המבורגר שלהם 330 גרם (או 350 לא זוכר) וצ'יפס וכמה דברים מסביב - היה מדהים אבל לא הכי זול, ההמבורגר לבד עלה 50 ש"ח.

פורסם

ההמבורגרים הטובים בארץ, לטעמי, נמצאים בפ"ת ובנתניה.

בפ"ת יש מקום שנקרא R2 ונמצא במרכז יכין, על דרך רבין.

בביקור האחרון שלי לא יצא לי להיכנס אליהם, משום שפרסומת שחולקה בכניסה לחניון משכה לשם מבקרים רבים, ואני לא אוהב לאכול בצפיפות. עם זאת, בכל ביקוריי שם בעבר, ההמבורגר היה רמה אחת מעל כל המקומות שצויינו עד כה.

ה-המבורגר הכי טוב שאכלתי, פעם אחר פעם, היה בתחנה המרכזית של נתניה, מול התחנה של קו 7-8.

בניגוד למקומות מלוקקים כמו בורגוס ואגאדיר, המתיימרים להגיש המבורגרים באווירה יוקרתית של סטייק ויין, המקום בנתניה הוא דלפק עם סלטים וגריל מאחוריו, חד וחלק. בפחות מ-10 שקלים מקבלים שם את ההמבורגר הכי קרוב לשלמות שנתקלתי בו בישראל, בפחות מ-30 מקבלים גם צ'יפס וקולה.

מבחינתי, המבורגר הוא מאכל של פועלים, לכן אין טעם לנתח את טעמו כמו מנת גורמה. אני גם לא רואה סיבה שהוא יעלה מעל 30 שקלים, כולל השכירות הגבוהה והמוזיקה ברקע.

פורסם
אייל איך אתה משווה את ההמבורגר של בלאק להמבורגר של מוזס?

הייתי לפני כמה שבועות עם חברים בסניף בהרצליה, היה ממש זוועתי על גבול הבלתי אכיל.

ואני בכלל לא מדבר על השירות, המלצרית עושה טובה שהיא ניגשת אליך.

אני לא משווה, בלאק לא מתקרב לארט-בורגר.

מכיוון שאני עובד במתחם בו יש נציגות לכל הגדולים , ואני אוכל מדי שבוע בכל אחד מהם (הכרס שהתחלתי לטפח יכולה להעיד על כך)

אני לא נותן לתקריות חד פעמיות להשפיע על הסטטיסטיקה, עם זאת מקום שפישל פעמיים-שלוש ברציפות זוכה לחרם של מספר חודשים מצידי :)

דריש, באיזור עליו אתה מדבר יש מקומות של המבורגר+צ'יפס+שתיה ב7.90..... :D

(אפילו בשר חתול עולה יותר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת בורגר הכי טוב בארץ ד"א - הוא דווקא לא במסעדה , ההמבורגרים של יוז'י (קצבייה בכניסה לכפר שמריהו) - זוכים בקלות!

מספיק לזרוק אותם על גריל / מחבת ל2 - 3 דקות לכל צד והם מספיק טעימים מבחינתי לאכול אותם לבד ללא תוספת בסכין ומזלג.

זולים הם לא (2 עולים כמו חבילה של איזה 8 כאלו קפואים בסופר או משהו כזה) , אבל שווים כל שקל.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...