Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ! כי שכנעו אותי (ולעניין - אמנם עבר המון זמן מאז שאכלתי שם - אבל זה מבחינתי בורגר שאף פעם לא התעלה מעל הרמה השכונתית - אחלה , רטבים נחמדים - אבל לא ברמות הגבוהות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, בפעם ה- 100 ההמבורגרים של אוונגרד ממש לא משהו.

גם מוזס ממש לא משהו- מלאים בחתיכות לא אכילות.

אגדיר סבבה.

בלאק אחרי שנה של חרם אולי אנסה שוב.

מבחינתי מקום ראשון זה מג'יק בורגר, בכיכר מלכי ישראל ת"א, פשוט וטעים, אבל ממש ממש טעים!

נטלי, שאני אספר כאן בפרהסיה באיזה מקומות את אוכלת צהריים על בסיס יומי ? :D

לדעתי מבחינה חוקית זה יכול לפסול אותך מלשפוט המבורגרים איכותיים.

איך את יכולה לומר שהישראלי של אוונגרד לא טעים, אם בכלל לא טעמת אותו אלא את הרגיל?

אגב, התגובה שלך הזכירה לי : גם הבורגר של הדסון שווה בדיקה.

מפגש פורום במג'יק בורגר? מעולם לא הייתי שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. ההמבורגר הראשון שאכלתי שלא ברשת מזון מהיר היה בפופא. הייתה שביעיסט שיכור שחזר מבילוי בזמן אמיתי. זו הייתה חוויה, הלחמניה העבה שמסוגלת להחזיק את הקציצה העבה שבתה את לבי.

2. אח"כ עם סיום התיכון גילינו את אגאדיר במדרחוב נחלת בנימין. בר פצפון שמגיש המבורגר אדיר עם תוספות אלוהיות. אח"כ הם פתחו סניף בהרצל"פ, בו היה קל יותר לתפוס מקום. כוכבו של הסניף בנחלה דעך. עם הזמן, גם בהרצל"פ לא היה מה לחפש חוץ ממלצריות חתיכות.

3. חבר סיפר לנו על דיקסי. באנו. שילמתי הרבה כסף בשביל חיילי חובה עניים. היה נחמד אבל לא נפלנו.

4. חלפו השנים והגיעו מוזס ובלאק. מוזס היה המקום לשרוץ בו אחרי בילוי. בלאק היה טעים אבל יקר מדי.

שתי הרשתות החלו להתפרש ברחבי הארץ, ובכל סניף הרמה אחרת. בכל אחד מהם אפשר לנחול הצלחות ואכזבות. למרבה הצער, אין להם יכולות לכפות סטנדרדיזציה כמו מקדונלד'ס.

5. במקביל, מג'יק בורגר הפך להיות ההמבורגריה העממית החביבה עלי.

אני זוכר מקרה בו חברה שלי רצתה לאכול מקדונלדס כי היא פחדה שלא תתגבר ההמבורגר של מג'יק בורגר, והיום היא מורידה שם יחד איתי המבורגרים (והצ'יפס שם הוא אדיר!!!). עם זאת, הפלפול הרב בא לחפות על רמת הבשר, שבכל זאת לא יכולה לעמוד ברמה של האחרים.

6. בורגוס זה לא אדיר. בכלל.

7. בתור פתח תקוואי לא טרחתי לבקר בכלל ב R2 ואם כבר המבורגר כשר, אז עדיף לאכול בורגראנץ' ברחוב רוטשילד. לפחות יש להם רוטב ספרדי :-)))

8. לאחרונה חבר התחיל לעבוד במקום בשם "wolfnight". אכלתי שם רק פעם אחת, לפני שבוע, והטעם והמרקם עדיין חרוטים בזכרוני לטובה. אני אסתכן ואומר שאם הם חוזרים על ההישג בפעם הבאה שאני אוכל שם, המקום הזה הוא ההמבורגריה הנבחרת!!!

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
מה שמוזר בבלאק, שהאיכות משתנה בכל סניף אבל ממש דרסטי, בנתיים הסניף הכי טוב שהייתי בו זה ברמת החייל.

+1

בפעם האחרונה שאכלתי בבלק ברמת החייל חיסלתי שני המבורגרים בינוניים וקערת כנפיים ברוטב צ'ילי מרוב שהיה לי טעים...

וזה לא אופייני לי לאכול כמויות כאלו, רק כשאני נתקל במשהו שממש מגרה אותי לעוד.

ההמבורגר עם חזה האווז שלהם זה משהו מטורף, ביחד עם חרדל על החזה שהם מגישים שם אפשר לחסל פרה שלמה.

ובאמת האיכות משתנה דרסטית מסניף לסניף, הרגשתי הבדל משמעותי בין הסניף בב"ש לסניף ברמת החייל (לטובת רמת החייל) למרות שגם הסניף בב"ש טוב מאוד...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני ישאר עם ההמבורגרים של החברה בה אני עובד שאני מכין בבית, וזה טעם חלומי. לא משנה מה תעשו, הכנה ביתית תמיד תהיה הכי טובה :-)

זה נכון לכל "פאסט פוד", כמעט - פיצה ביתית אמיתית, מאל"ף ועד ת"ו, כולל בצק ורוטב מעגבניות טריות,

לא דומה בכלל בטעמה לפיצה חוץ-ביתית. פשוט מאכל אחר.

לגבי ההמבורגרים - אם משקיעים בהכנת הלחמנייה (אפשר מראש) מצרפים לעניין

ירקות טריים (לא מהסופר), ומכינים את הצ'יפס לבד (לא סיפור, תכל'ס), חבל"ז.

לא צריך שום בשר מיוחד, אפילו (אם כי תוספות קטנטנות של בקר נמוך ומעושן לא יכולות להזיק).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היום הייתי בבלאק ברמת החייל והדבר היחיד שיש לי להגיד זה שאתם פשוט ח-י-י-ב-י-ם לנסות את הBLaCK Diamond !

זה פשוט אדיר :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהמשך לשירשור המענין וכחבר וותיק בפורום , בשבת הקרובה (11/7/09) חברי הפורום שבאמת רוצים להנות מההמבורגר הכי טעים שאכלו אי פעם מבשר אסאדו או מבשר אנטריקוט טרי מוזמנים ל ZESTY GRILL & DINER ברחוב אבן גבירול 185 בת"א

הצ'יפס בצד או שליש בירה בצד חינם לחברי הפורום שהזמינו המבורגר בשבת זו בלבד ובעקבות השירשור .

שרגאמן - לך כלקוח וותיק יש המבורגר חינם על חשבון הבית ( כן תקבל אותו גם במרכז הכרמל אם תרצה ) רק על הפרגון ,שלח לי הודעה בפרטי כדי לממש אותו

שלכם בהערכה

רון

gmc suburban 5700

שיעבור עוד זמן רב עד שתהיה משופצת כרצוני

פורסם

אתמול אכלתי במיטבול בראשון, עילוי לעומת כל סניף של בלאק (וגם הרבה מאוד מקומות אחרים).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
בהמשך לשירשור המענין וכחבר וותיק בפורום , בשבת הקרובה (11/7/09) חברי הפורום שבאמת רוצים להנות מההמבורגר הכי טעים שאכלו אי פעם מבשר אסאדו או מבשר אנטריקוט טרי מוזמנים ל ZESTY GRILL & DINER ברחוב אבן גבירול 185 בת"א

הצ'יפס בצד או שליש בירה בצד חינם לחברי הפורום שהזמינו המבורגר בשבת זו בלבד ובעקבות השירשור .

שרגאמן - לך כלקוח וותיק יש המבורגר חינם על חשבון הבית ( כן תקבל אותו גם במרכז הכרמל אם תרצה ) רק על הפרגון ,שלח לי הודעה בפרטי כדי לממש אותו

שלכם בהערכה

רון

יש חניה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...