Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא דייט אבל ללכת לשם עם מישהי זה לא דבר רע בכלל, וגם השניצל עגל במיטבול מעולה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כמה שאתה טועה,

יש את המסעדה שבטיב טעם, יש להם שם המבורגרים אחחח איזה טעים שם!

לא רואים את הבלאק ממטר.

בשר עסיסי בגודל של פרה, וסטייק ציפס פריך ועסיסי,

יופי עכשיו עשיתי את עצמי רעב :-D

והמחיר שווה לכל כיס, במיוחד אם אתה סטודנט אז יש גם דיל.

(ולא אני לא עובד שם אני פשוט אוהב את ההמבורגרים שם)

קודם כל מסכים איתך מאוד

אולם הרמה שלהם ירדה לעומת לפני שנתיים וחצי כשרק נפתחו. בכל זאת ההמבורגר שלהם טעים מאוד.

אני זוכר שלפני שנה ב 24 ש"ח לקבל ארוחה (כולל צ'יפס +סלט +בירה) במחיר כזה - אין דברים כאלו במרכז, ולזה אני מאוד מתגעגע.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
ההמבורגרים הטובים בארץ, לטעמי, נמצאים בפ"ת ובנתניה.

בפ"ת יש מקום שנקרא R2 ונמצא במרכז יכין, על דרך רבין.

בביקור האחרון שלי לא יצא לי להיכנס אליהם, משום שפרסומת שחולקה בכניסה לחניון משכה לשם מבקרים רבים, ואני לא אוהב לאכול בצפיפות. עם זאת, בכל ביקוריי שם בעבר, ההמבורגר היה רמה אחת מעל כל המקומות שצויינו עד כה.

כשומר כשרות, יצא לי לשבת עם חברים בבלאק ודומיהם ורק להזיל ריר ולשתות קולה לימון :lol:

אבל - יצא לי לאכול ב-R2 (יש להם תעודה, לפחות הייתה כשאני אכלתי, ייתכן בהחלט שגם כיום). וואלה - נהניתי. הגעתי למצב שאכלתי שם כמה ימים רצוף בתקופה שעבדתי באיזור.

אגב, אחד ההמבורגרים הטעימים הוא ההמבורגר שאמא שלי עושה. פשוט מאוד - אנחנו קובעים את היחס של הבשר-שומן. בפעם האחרונה אני ואבי נסענו לקנות את הבשר - וכמובן שיצא משהו טוב :wink:

אמא שלי גם אופה בעצמה לחמניות מ-ע-ו-לות, וגם עושה ריבת בצל מגניבה.

וסתם משהו לא קשור שהמבורגר הזכיר לי: חומוס מקופסא לא תמצאו אצלינו במקרר. שוב, אמא מכינה חומוס נהדר. שכמובן הולך מצויין עם ההמבורגר!

פורסם

אני דווקא מופתע מאוד מהביקורות החיוביות של בלאק...

אכלתי שם בסה"כ פעמיים והסיבה היא כזו.

בפעם הראשונה שאכלתי, בסניף בדיוק בסינמה סיטי ממש בחודש ההשקה של המקום אני חושב, ההמבורגר היה מזעזע. הודעתי זאת גם למר צחי שיכל היה לקחת את ההמבורגר לטיז.

מאז עברו כשנתיים שלוש, ולפני שבועיים אמרתי לחברה שלי יאללה, בוא ניתן להם עוד צ'אנס פתחו סניף חדש בכפר סבא, נלך על זה ונראה מה יצא.

הלכנו, ועוד פעם ההמבורגר היה שווה לרמת הטיז, כל הבשר התפרק תו"כ הביס הראשון, לבשר היה טעם "מיושן", ושלא נדבר על הלחמנייה שאני בטוח ש3 שניות פחות במיקרו או בטוסטר הייתה מוגשת לי קפואה היישר מהמקרר, פשוט מזעזע.

לעומת זאת, מהמקומות שבאמת אכלתי בהם המבורגר טוב זה כלקוח קבוע באגאדיר האחד והיחיד, בהחלט אחד ההמבורגרים הטובים יותר שמתהלכים להם במדינה הזו, התיבול שלהם מעולה, ועוד לא יצא לי פעם אחת לאכול שם וליפול, ואכלתי המון!

כמו"כ מוזס לא רעים בכלל, אע"פ שפעמים רבות יצאתי מאוכזב מהם, עדיין ההמבורגר שלהם כשהולך, הולך.

מיטבול זכור לי כהמבורגר לא רע אבל אגאדיר לטעמי לוקח ובגדול.

אגב ליביו, אחי (באמת), לבלאק יש סוג של LATENIGHT (מעניין מאיפה הם שאבו את הרעיון), משעה 10 בערב באמצע"ש לדעתי...

אבי.

פורסם
אם זה נחשב מצויין אז אני לא רוצה לדעת מה זה גרוע אצלך :shock:

מעולה מעולה ומצויין, לא פחות

ויש לי למה להשוות

גם התוספות מעולות

המחיר כבר זה בערך כמו לטפל במוסך מורשה, המחיר לא מעולה:shock:

פורסם
המיטבול בראשל"צ מעולה לדעתי, אחד הטובים שיש.

אני גם אוהב את ההמבורגר של אוונגרד, ההמבורגר שהיה של "אודאון" (ז"ל אני חושב), ההמבורגר של הוטרס בנתניה, איוו בר בורגר בירושלים (ות"א) ועוד כמה.

בלאק ומוזס מבחינתי הם "אוכל" ולא תאווה לחך.

לאגאדיר אני לא מעיז להתקרב.

פעם עשיתי בלוג ביקורת לבורגריות.. ממש בדקנו בורגריה בורגריה - זה כמובן עניין של טעם -

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tastes

כבר אין לי ממש עם מי לדרג - אז הפסקתי. אחזור לזה יום אחד.

חזק ביותר...

אהבתי את הדירוג לגבי האם ללכת להוטרס :

"המלצתנו הכנה? אפילו אם אתם בחדר לידה, זועקים "זה תיכף יגמר מתוקה", תעזבו הכל ולכו עכשיו.‬"

אגב, בהוטרס נרשמה אצלי אחת האכזבות הענקיות ביותר. הוטרס מדורג אצלי מתחת למקדונלדס נכון לעכשיו.

המבורגר מזעזע על גבול הקפוא. (שחיכיתי לו מעל שעה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בביקור האחרון שלי לא יצא לי להיכנס אליהם, משום שפרסומת שחולקה בכניסה לחניון משכה לשם מבקרים רבים, ואני לא אוהב לאכול בצפיפות. עם זאת, בכל ביקוריי שם בעבר, ההמבורגר היה רמה אחת מעל כל המקומות שצויינו עד כה.

ע.

מתי אכלת שם לאחרונה !?

אתמול אכלתי שם..

ומה אגיד לך, איך חבר שלי אמר "אם היינו הולכים אלי, ואמא שלי הייתה מפשירה את ההמבורגר ששכחתי לקחת ללג בעומר בכיתה ו' היית נהנה יותר"

פשוט גועל נפש, הצ'יפס היה ספוג בשמן, ורובו שרוף, ההמבורגר היה רך כאילו אכלת קרמבו, טעם מוזר.

אי אפשר להשוות את המקום הזה אפילו למקדונלדס.

אני ממליץ בחום שלא להתקרב ל R2 (אחסוך מכם את הפירוט של מה שקרה היום בבוקר בשירותים)

לטעמי מוזס בהרצליה זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי עד כה. (אם כי גם הכי יקר)

פורסם

המסקנה היא שרק הגדולים באמת, מצליחים לשמור על רמה קבועה לאורך זמן (נתעלם לרגע מבעיות שירות נקודתיות).

אגב גם בורגוס (BBB) הם לא רעים אבל הם לא בליגת העל עדיין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ה-המבורגר הכי טוב שאכלתי, פעם אחר פעם, היה בתחנה המרכזית של נתניה, מול התחנה של קו 7-8.

בניגוד למקומות מלוקקים כמו בורגוס ואגאדיר, המתיימרים להגיש המבורגרים באווירה יוקרתית של סטייק ויין, המקום בנתניה הוא דלפק עם סלטים וגריל מאחוריו, חד וחלק. בפחות מ-10 שקלים מקבלים שם את ההמבורגר הכי קרוב לשלמות שנתקלתי בו בישראל, בפחות מ-30 מקבלים גם צ'יפס וקולה.

מבחינתי, המבורגר הוא מאכל של פועלים, לכן אין טעם לנתח את טעמו כמו מנת גורמה. אני גם לא רואה סיבה שהוא יעלה מעל 30 שקלים, כולל השכירות הגבוהה והמוזיקה ברקע.

תגיד אתה רציני? יצא לי לאכול שם שבוע שעבר ובחיים לא ניתקלתי בכזה גועל נפש.

הקציצה עצמה בדיוק כמו שקונים במקדונלדס או המבורגר זהב בסופר, כשהזמנתי בטלפון ביקשתי 200 גרם ואפילו לא שאלו רמת צלייה (לא ידעתי שהקציצה כזו) אז אני העלתי את הנושא והבחור קצת גיחך ולא הבנתי למה עד שראיתי את ההמבורגר.

בשביל 200 גרם פשוט לקחו 2 קציצות דקות ושמו אחד על השני!

בקיצור לאוהבי ההמבורגר האיכותי: לא להיתקרב!

פורסם

מוזר מה שאתם מספרים... פעם אחרונה אכלתי שם לפני חצי שנה, וזה בהחלט היה אחד המקומות השווים.

כנראה שחלה הדרדרות, וחבל.

נו טוב, מקווה שהמקום בנתניה עדיין לא מאכזב.

פורסם
בר לין בבורסה.

הוא טוב, אבל לא ברמה של הגדולים. במיוחד מאז שהבעלים הקודם עזב והגיעו בעלים חדשים.

יש את המסעדה שבטיב טעם, יש להם שם המבורגרים אחחח איזה טעים שם!

לא רואים את הבלאק ממטר.

אני לא יודע כמה הם רואים או לא רואים את הבלאק מבחינת איכות וטעם, אבל כשמשקללים את עלות המנה שלהם ביחס לתועלת - הם מעולים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממש לא בעלים חדשים

זה 2 אחים-שותפים שהתפצלו

אחד כשר (בז'בוטינסקי) ואחד לא (בבורסה) כי הוא עובד בשבת

ה2 שמרו על השם, והם קונים את הכל הכל הכל מאותם הספקים.

אבל מעבר לכך הם לא משתפים משאבים

לגבי הליגה הגדולה, כשיש לך אפשרות לשלוט על רמת הרוטב או העגבניה או החסה בלחמניה שלך, זה כבר הליגה הגדולה.

שלא לדבר על זה שהבשר איכותי וטרי כי יש תחלופה מאד גבוהה. והשירות אחלה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...