Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בן , זכותך לבקש כמה שאתה רוצה.

לדעתי זאת שטות לשלם על רכב רגיל, לא ספורטיבי, עם קצה שילדה מחיר של מעל המחירון. אם תצליח - שיחקת אותה.

מחירון לוי יצחק מתייחס לג'אנט מקורי - יש לך ג'אנט מקורי?

קילומטרז' ביחס לשנה זה לא הכל בחיים.

כבר קרה לי מקרה בעבר שהעדפתי רכב יד 3 עם ק"מ תלת ספרתי , על פני רכב יד 1 עם 60K (שניהם מאותה שנה).

מבחינה מכאנית הרכב הראשון שהיה בבעלותו של בעל מוסך, היה במצב הרבה יותר טוב מהרכב השני שטופל בחברה שכמובן התהדר לו בליקוי דומה בסעיף השילדה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה קורה חבר'ה ?

אוקי אני הבעלים של הסיאט שהבחור הצעיר פה מדבר עליה , אני כבר שנתיים עם הקצה שילדה המינורי (על פי איך שהשמאי קרא לזה ) ירידת ערך בפועל 6 % על פי השמאי על פי מחירון לוי יצחק מוסיפים 3 אחוז אם יש לך חישוקי סגסוגת (ג'אנטים) זה אומר ירידה של 3 אחוז ? עכשיו אתם תמצאו לי סיאט עם 69 אלף קילומטר משנת 2002 שטופלה אך ורק מוסך מורשה עם חלקים מורשים גם אחרי כל השנים האלה ! היום כל רכב שני שנת 2007 יש לו כבר 50 אלף קילומטר וטחנו לו את הצורה ! הרכב הזה נשמר בקנאות ! ולכן אני דורש מחיר בהתאם, אם באמת היה איזה שהיא הרגשה ואפילו הכי קטנה של שינוי בעקבות התאונה לא הייתי מדבר הייתי מוריד את המחיר ומוסר את הרכב , אבל בגלל שאני יודע שאין הבדל אני לא מייחס חשיבות לזה

בתודה מראש

בן

ציטטי בשביל אנשים שלא קוראים תגובות קודמות,או מעמוד קודם.

בכל זאת אם היד הקודמת של הרכב לא נסעה כמאט דבר זה יכול להיות אפשרי.

אני מכיר אנשים בעלי רכב מי 95 שלא עברו את ה-100.

פורסם

מישהו יכול לפרט או לתת קישור להבדלים בין הגירסאות השונות של האיביזה בדגש על המודלים שנמכרו בשנת 00

תודה

פורסם

שברולט אוואו 2004-2005(מחירון מתחיל ב-30000)

אין רכב אחר במודל הזה במחירים האלה!!!

A.B.S כריות אוויר הכל חשמלי ויש מלא בשוק.

הבעיה:רכב משעמם,שוק חלש מאוד,דייהו לשעבר.

אבל שווה לחשוב על זה!!!

אלי תיבי

פורסם
שברולט אוואו 2004-2005(מחירון מתחיל ב-30000)

אין רכב אחר במודל הזה במחירים האלה!!!

A.B.S כריות אוויר הכל חשמלי ויש מלא בשוק.

הבעיה:רכב משעמם,שוק חלש מאוד,דייהו לשעבר.

אבל שווה לחשוב על זה!!!

שכחת עוד כמה סעיפים:

כוכב וחצי במבחני ריסוק, כלומר מלכודת מוות

התנהגות כביש לא בטוחה על גבול המפחידה

מנוע וגיר עלובים

מכוער

איכות הרכבה ירודה

זול וזבל מתחיל ומסתיים באותה אות.... לא סתם הרכבים האלו במחירי ריצפה.

לא נעים לי לומר את זה, אבל זה אוטו לקמצנים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נסעתי בעבר,אוטו גדול בהשוואה למה שאני רוצה.

אגב היום נסעתי אם אבא של חבר בסיאט איבזה ספורט 2003 1.4 ספורט.

המנוע נכבה 3 פעמים,ונורה בצבע כתום נדלקה בלוח המחוונים,של מרובע אם סימן של פלוס בשמאל ומינוס בימיו,זה אומר שהלך המצבר?

• תוכן חדש...