Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מסנן דלק - טויוטה קורולה 98

arthur88
שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב

היום בשעה טובה עשיתי טיפול שכלל החלפת טיימינג, מותחן, מחזירי זמן, משאבת מים, פילטר שמן ואוויר, גלון שמן, החלפת מי קירור ומצתים חדשים.

קניתי קיטים מקוריים של הכל לאוטו שלי והטיפול נעשה במוסך לא מורשה - כחלק מהקיט קיבלתי גם פילטר דלק, מכיוון שהעבודה לקחה המון זמן וגם ככה אני חוזר למוסך להחליף ציריות בקרוב הוחלט שלא להחליף כרגע את הפילטר דלק.

השאלה שלי האם בכלל כדי להחליף את הפילטר הנ"ל? או כדי לשמור אותו עד שיתקלקל או משהו? בגדול לא מצאתי באוטודאטא שצריך להחליף את הפילטר וגם אני לא משלם לו על ההחלפה, לכן אשמח לשמוע את דעתכם.

אגב האוטו עשה 151,000 ק"מ

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי מאוד אפילו.

לפי הוראות יצרן מסנן דלק יש להחליף כל 80.000 ק''מ

עכשיו נניח שלא מחליפים אותו אז הוא נניח נסתם חלקית ,אם לגמרי הייתה מרגיש בסחיבה את זה.

כש מסנן סתום חלקית אז תערובת של דלק ואויר היא קצת עניה.וזה לא טוב למנוע.

החום בעירה הוא הרבה יותר גבוה עקב כך גם שסתומים יותר מתחממים וגם מערכת פליטה וממיר.

והכל זה בשביל מסנן דלק שעלותו .חליפי כ50 ש''ח ומקורי 350 בערך .את המקורי מחליפים כל 80.000ק''מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...