Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי 20000

ואני מתלבט בין 3 מכוניות:

רנו קנגו-ששמעתי שהיא טובה לא צורכת הרבה דלק אבל אחרי 200000 קילומטירים מתחילים בעיות שדורשות תיקונים של אלפי שקלים

סיטרואן ברלינגו-שמעתי הרבה טוב על האוטו הזה ושמעתי שהוא גם חרא

פג'ו פרטנר-שמעתי דברים טובים חוץ מזה שאין לה שוק

השאלות העיקריות שאני רוצה שתענו עליהם הם:

מה צריכת הדלק של כל אחת מהם בעיר?(ואל תגידו לי תלוי איך אתה נוסע אני מדבר בכללי)

מה יותר אמין?

חלפים ותיקונים זול או יקר?

מה לא רואה הרבה מוסכים?

סליחה על החפירה =)

פורסם

התקציב באמת מוגבל למדי.

מכיוון שבטווח המחירים הנ"ל אתה מקבל רכבים שעבדו קשה, אני ממליץ לך לא לקנות שום רכב בתקציב של מעל 10-12 אלף ש"ח.

מה זה אומר? תלך על רכבים מסביבות 2001, ותנסה להוריד כמה שיותר מהתקציב. הם נמכרים בסביבות 40% מתחת למחירון.

אני גם אמליץ לך לחפש רכבים מכל הארץ, כי זה מגדיל את הסיכוי שתמצא אחת כזו שמשמשת בתור רכב משפחתי או לפחות לא בתור רכב להובלת חצץ או מצברים.

לגבי הרכבים - הקנגו הוא הרכב הפשוט ביותר מכולם, יש לו דיפוני פלסטיק עלובים, גימור גרוע וגם ברזל חשוף בתא הנוסעים.

לגבי האמינות לא יודע מה לומר לך, לא היה לי כזה מעולם. אני רק יודע שבד"כ היבואן, קרסו, אוהב לתת מחירי שחיטה לחלקים וזה מעלה את עלות האחזקה של הרכבים מתוצרתו.

הסיטרואן והפיג'ו הן אותו רכב בדיוק, רק סמל אחר.

פורסם

תשמע לגביי האמינות של הקנגו, היא קצת מוטלת בספק.

עם טיפול נכון ובזמן אפשר למנוע את כל התקלות.

נהגתי על כמה רכביי קנגו צבאיים שתמיד אבל תמיד עשו בעיות, כל פעם נתקעו , בעיות חשמל רבות, גם לקנגו אחת הלכה רצועת טיימינג.

אחת הסיבות שאני מתאר לעצמי בגלל טיפולים שלא בוצעו בזמן והזנחה של הרכבים.

חפש לך אחת יחסית שמורה עם קילומטראז' נמוך שלא נשחטה . כמו שאמרו פה מקודם , תחפש אחת ממישהו פרטי שהשתמש ברכב לנשיאת דברים קלים ולרוב לא למרחקים ארוכים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

איך זה הגיוני אם אני יביא רכב אחר שנת 2001 בפחות מהתקציב?!?! כל רכב רכב שנת 2001 עולה הרבה מאוד כסף....

פורסם

תאמין לי שיש הרבה ברלינגו 2001 שישמחו אם יתנו עליהם 20 אלף. לנו יש ברלינגו אחד בעבודה ואני מאוד מרוצה ממנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...