Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייקל ג'קסון מת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהוא שונא יהודים זה בעייה שלו, זה שהוא הורס לילדים קטנים את כל החיים עקב סטיות מיניות של אדם מבוגר זה כבר בעייה של כל העולם ומי ייתן והשמועה נכונה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אותם החברים שאיחלו לו את המוות.

אתם מודעים לעובדה שלאחר 12 שנים של חשדות וחקירות נגדו, בכל הנושא של המין עם קטינים בית המשפט זיכה את מייקל ג'קסון מכל חשד?

ובנוסף גם חלק מהילדים שהתלוננו הודו שעשו זאת לצורך סחיטה כספית?

בסופו של יום הבן אדם לא הורשע ולא הוכח שהוא עשה מה שיחסו לו.

לגבי ההתבטאויות שלו כנגד היהודים וכו' זה אכן נכון וזה מצדיק גינוי מלא בכל תוקף.

אבל זה נאמר ליועצו האישי שלו(שהוא יהודי) בהודעה במזכירה אלקטרונית- לאחר שזה תבע מג'קסון 64 מליון דולר בגין הפרת חוזה..

וזה "הודלף" לתקשורת.

אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים בתקשורת, הנטייה של התקשורת לנפח ולהגזים בכל דבר היא ידועה מראש.

זה לא שמדובר על אחמדינג'אד , ישר להגיד ברוך שפטרנו זה כבר לא לעניין.

under construction..

פורסם

את מי מעניין שבפנייתו ליועצו לשעבר עם הקללות ליהודים הוא התכוון ספציפית אליו ולא לכלל ?

הוא אמר "יהודים מוצצי דם", לא "יהודי מוצץ דם" (שזה כשלעצמו חמור, עצם הזכרת המילה יהודי מסמלת משהו גזעני), וזה מתייחס לכל היהודים, ולא ספציפית לאותו יועץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה מעניין שאדם שמשאיר למישהו הודעה בתא קולי , שזה משהו פרטי ובינהם .

מכאן לבין העובדה שהתקשורת מנפחת את זה כאילו היה מדובר על ההיטלר הבא, יש עולם ומלואו.

מספיק עם ההתחסדות והצביעות הזאת, אם אדם שהיה עובד אצלי והיה מקבל משכורות עתק, ולאחר שנים של עבודה הוא היה תובע אותי על סכומים כאלו אסטרונומים בבקשה לרושש אותי סתם כי הוא יכול- אני לא רק שהייתי מקלל אותו, אלא גם הייתי מבלה במעצר אחרי תלונה על תקיפה.

מדובר על הודעה בתא קולי, מדובר על משהו אישי ולא משהו פומבי, אם תחשבו כמה פעמים במהלך חייכם פלטתם אמירות גזעניות בין חברים וכו' הייתם צריכים לסקול עצמכם באבנים.

הרי אם הייתי צריך לשאול כל אחד ואחד מי זה מייקל ג'קסון התשובה הנפוצה הייתה :"הזמר פופ הכושי".(שזאת גם אמירה גזענית).

רבע'ק, החבר הכי טוב שלו הוא יהודי(אורי גלר) ויש לו 2 ילדים יהודים מאשתו לשעבר היהודיה, אז חלאס לקשקש.

under construction..

פורסם

כן... אנחנו גזע כ"כ עליון, אז כשמישהו מעיז להעלות על השפתיים שלו איזו הערה חצי גזענית, פעם אחת ב- 50 שנות חייו, אנחנו מיד הופכים אותו לצורר ומאחלים לו את כל הרע שבעולם.

אם אני לא טועה, בתעודת הזהות שלך רשום משהו מאוד דומה תחת הסעיף "לאום".

אני ממש לא יודע איך לבטא את זה, אבל האמן הזה היה האמן שהכי הערצתי כל ילדותי.הדבר שהכי כואב לי זה שמעולם לא זכיתי להיות בהופעה שלו (גם כשהוא היה בארץ בתחילת שנות ה- 90) ואני לעולם גם לא אחווה הופעה של מי שלא סתם קיבל את התואר "מלך הפופ".

לקרוא תגובות של אנשים כאן שלא מייחסים שום חשיבות להיסטוריה של הבנאדם וניזונים בצורה כ"כ שיטתית וצרה מכותרות של העיתונות והתקשורת בכלל, ומקבלים אותה כתורה מסיני, מעוררת בי חלחלה ואין הסבר אחר מלבד בורות.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אנחנו היהודים חיים בישראל, וכאן יש כלכך הרבה גזענות.

תחשבו כמה פעמים שמעתם בחייכם את המשפטים הבאים:

"כל הצרפתים מסריחים"

"הגרמנים ימח שמם וזכרם".

"מוות לערבים"

"כל הפרסים קמצנים".

"כל הרוסיות זונות".

"כל הרומנים גנבים".

וכולל שלל ביטואים כמו "פר'ענקים","כושים","אשכנטוזים","אשכנזיפט",ערבוש"

מה עם שלל הסטיקרים הישראלים האנטי יהודיים? :"דרוס כל דוס", "השמד כל חרד".

אני חושב שישראל היא אחת המדינות היותר גזעניות שאני מכיר.

אם הייתי מקבל שקל על כל אחד ממיני הגיגי הגזענות שהעלתי לפה- הייתי מולטי מליונר.

under construction..

פורסם

ת'כלס. מסכים עם כל מילה של green monster.

מייקל ג'קסון הוא אחד האנשים הכי מפורסמים בעולם ואחד הזמרים הכי מפורסמים בעולם(מקומו מונח ביחד עם אלביס וכו'). אני הערצתי אותו מאוד כשהייתי ילד ועד עכשיו אני אוהב שירים שלו.

חבל מאוד לשמוע על מותו.

פורסם
אנחנו היהודים חיים בישראל, וכאן יש כלכך הרבה גזענות.

תחשבו כמה פעמים שמעתם בחייכם את המשפטים הבאים:

"כל הצרפתים מסריחים"

בחיים לא

"הגרמנים ימח שמם וזכרם".

בחיים לא, שמעתי נאצים, לא גרמנים

"מוות לערבים"

אתה חושב שאנחנו היחידים בעולם עם המשפט הזה ?

"כל הפרסים קמצנים".

זוהי בדיחה שאפילו פרסים רבים צוחקים ממנה. אף אחד לא אומר את זה ברצינות, לפחות אני לא נתקלתי במקרה כזה.

"כל הרוסיות זונות".

זה הדבר היחיד ששמעתי פה מכל המשפטים שהבאת, ואני מסכים עם דעתך עליו.

"כל הרומנים גנבים".

לא שמעתי בחיי.

וכולל שלל ביטואים כמו "פר'ענקים","כושים","אשכנטוזים","אשכנזיפט",ערבוש"

פר'ענקים ? בחיים לא. כושים שמעתי, ותמיד אני מעיר לאנשים שאומרים את זה. כל אלה שאומרים אשכנטוזים \ כל שאר הביטויים, שיבושם להם. אני אשכנזי בעצמי, ואני לא רואה בזה העלבה. אני באותו אופן יקרא למישהו מזרחי למשל מרוקנסקי, או ערס, אותו דבר.

מה עם שלל הסטיקרים הישראלים האנטי יהודיים? :"דרוס כל דוס", "השמד כל חרד".

עדיין לא ראיתי דבר כזה. תוכל להראות לי תמונה של סטיקר כזה ?

אני חושב שישראל היא אחת המדינות היותר גזעניות שאני מכיר.

אני לא יחלוק על דעתך בנושא.

אם הייתי מקבל שקל על כל אחד ממיני הגיגי הגזענות שהעלתי לפה- הייתי מולטי מליונר.

5 תווים.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
זה מעניין שאדם שמשאיר למישהו הודעה בתא קולי , שזה משהו פרטי ובינהם .

מכאן לבין העובדה שהתקשורת מנפחת את זה כאילו היה מדובר על ההיטלר הבא, יש עולם ומלואו.

מספיק עם ההתחסדות והצביעות הזאת, אם אדם שהיה עובד אצלי והיה מקבל משכורות עתק, ולאחר שנים של עבודה הוא היה תובע אותי על סכומים כאלו אסטרונומים בבקשה לרושש אותי סתם כי הוא יכול- אני לא רק שהייתי מקלל אותו, אלא גם הייתי מבלה במעצר אחרי תלונה על תקיפה.

מדובר על הודעה בתא קולי, מדובר על משהו אישי ולא משהו פומבי, אם תחשבו כמה פעמים במהלך חייכם פלטתם אמירות גזעניות בין חברים וכו' הייתם צריכים לסקול עצמכם באבנים.

הרי אם הייתי צריך לשאול כל אחד ואחד מי זה מייקל ג'קסון התשובה הנפוצה הייתה :"הזמר פופ הכושי".(שזאת גם אמירה גזענית).

רבע'ק, החבר הכי טוב שלו הוא יהודי(אורי גלר) ויש לו 2 ילדים יהודים מאשתו לשעבר היהודיה, אז חלאס לקשקש.

עזוב את ההודעה בתא הקולי. מה היה פשר השיר They don't care about us ? בו הוא כלל ביטויים כמו Jew me, Sue me, וkike ?

פורסם

ואללה, לא שמתי לב לזה אף פעם.

בכל אופן, הוא תרם הרבה לאנושות כשהוא עשה את המוזיקה שלו ונלחם בגזענות באופן כללי, שזה תמיד טוב, אבל הוא מת.

זהו.

הלך.

נגמר.

לדעתי הוא הפוסט-מודרניסט האולטימטיבי, בכך שהוא האדם היחיד שידוע עליו שהפך מגבר שחור לאישה לבנה.

פורסם

כשהוא שר JEW ME הוא התכוון שנתפלים אליו בלי סיבה בגלל שהוא מייקל ג'קסון

כמו שנתפלים ליהודים ללא סיבה רק בגלל שהם יהודים.

הסבירו את זה בראיון באיזו תוכנית לפני המון שנים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...